Gratis Online Q&A
Lichter Leven Coach Opleiding

Ben je een psycholoog, coach of trainer of wil je coach worden? En wil jij graag direct aan de slag met praktische holistische tools zodat jij jouw cliënten effectief kan begeleiden in hun proces?

Tijdens deze Online Q&A kun jij live al jouw vragen over de Lichter Leven Coach Opleiding stellen aan Trainer Martine de Bruijn. Martine doet tijdens deze Q&A ook live een oefening met jou uit het Lichter Leven Programma. Zo ervaar jij direct de praktische invulling van deze opleiding.

De opleiding biedt je bewezen praktische en effectieve tools om duurzame verandering teweeg te brengen bij jouw cliënt. De Lichter Leven Methodiek kent een holistische aanpak op alle relevante levensgebieden. Zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel.

11 jaar geleden ontwikkelde Robert Bridgeman de Lichter Leven Coachmethode. Hij heeft hiermee duizenden mensen succesvol gefaciliteerd in hun proces naar een lichter leven. Daarnaast heeft hij honderden Lichter Leven coaches opgeleid. Wil jij ook effectieve tools om sneller en dieper te gaan met jouw cliënten? Meld je gratis aan voor dit webinar.

Schrijf je in voor de gratis Q&A met Martine op 19 april!

Woensdag 19 april 2023, 20:00 / 21:00

Ja, ik schrijf me in!

*Lukt het niet om erbij te zijn? Meld je alsnog aan: je ontvangt een replay!

Hoe is de Lichter Leven Methode ontstaan?

Robert Bridgeman bracht zelf jaren door in o.a. Thailand, Tibet, Nepal en Vietnam en ging bij 26 spiritueel meesters in de leer om 33 bewustzijnsmethoden te bestuderen.

Vanuit zijn reizen en studie heeft hij de Bridgeman Lichter Leven Methode ontwikkeld. Een combinatie van traditionele, Oosterse bewustzijnstechnieken en Westerse moderne (hersen)wetenschappen.

Inmiddels zijn er honderden Bridgeman Lichter Leven Coaches die tezamen duizenden mensen succesvol hebben begeleid naar een Lichter Leven.

Ben jij de volgende Lichter Leven Coach met de juiste tools op zak om duurzaam te begeleiden in hun veranderingsproces?

 

Klik op de knop om je aan te melden

Lichter Leven bij de Bridgeman Academy

Martine de Bruijn is trainer van de Lichter Leven Coach opleiding. Ze heeft zelf jaren ervaring in het succesvol faciliteren van het programma en begeleidt jou tijdens de opleiding tot een succesvolle Lichter Leven Coach.

Het is Martines missie om mensen te laten stralen en genieten van het leven. Dit is niet altijd vanzelfsprekend als je vastzit in innerlijke patronen en maatschappelijke systemen. Uit eigen ervaring weet Martine dat je deze patronen echt kunt keren.

Tijdens de Q&A kun je live al jouw vragen stellen aan Martine. Ook zal ze met jou een praktische oefening doen uit het Lichter Leven programma. Deze kan je direct zelf toepassen binnen jouw eigen praktijk.

Wil je alles weten over deze opleiding? Klik op de knop en schrijf je gratis in!

Praktische informatie

Dit is je kans om meer kennis op te doen over bewustzijnstechnieken en coaching op holistische wijze. Hoe je op praktische manier duurzame verandering faciliteert bij jouw gewenste cliënten. Schrijf je in, ook als je er niet bij kunt zijn: je ontvangt een replay.

Investering: GRATIS
Waar: Online
Wanneer: woensdag 19 april 2023

Tijd: 20:00 - 21:00

Replay: Ja

Klik op de knop

Ja, ik ben erbij!