Gratis webinar: Lichter Leven Coach Opleiding

Ben je een psycholoog, coach of trainer of wil je coach worden? En wil jij graag direct aan de slag met praktische holistische tools zodat jij jouw cliënten effectief kan begeleiden in hun proces?

Tijdens dit webinar gaat Robert in gesprek met trainer Martine de Bruijn over de Lichter Leven Coach Opleiding. Tijdens deze opleiding ontvang je bewezen praktische en effectieve tools om duurzame verandering teweeg te brengen bij jouw cliënt. De Lichter Leven Methodiek kent een holistische aanpak op alle relevante levensgebieden. Zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel.

11 jaar geleden ontwikkelde Robert Bridgeman de Lichter Leven Coachmethode. Hij heeft hiermee duizenden mensen succesvol gefaciliteerd in hun proces naar een lichter leven. Daarnaast heeft hij honderden Lichter Leven coaches opgeleid. Wil jij ook effectieve tools om sneller en dieper te gaan met jouw cliënten? Meld je gratis aan voor dit webinar.

Schrijf je in voor de gratis webinar van Robert op 23 maart!

Donderdag 23 maart 2023, 20:00 / 21:00

Ja, ik schrijf me in!

*Lukt het niet om erbij te zijn? Meld je alsnog aan: je ontvangt een replay!

Hoe is de Lichter Leven Methode ontstaan?

Robert Bridgeman bracht zelf jaren door in o.a. Thailand, Tibet, Nepal en Vietnam en ging bij 26 spiritueel meesters in de leer om 33 bewustzijnsmethoden te bestuderen.

Vanuit zijn reizen en studie heeft hij de Bridgeman Lichter Leven Methode ontwikkeld. Een combinatie van traditionele, Oosterse bewustzijnstechnieken en Westerse moderne (hersen)wetenschappen.

Inmiddels zijn er honderden Bridgeman Lichter Leven Coaches die tezamen duizenden mensen succesvol hebben begeleid naar een Lichter Leven.

Ben jij de volgende Lichter Leven Coach met de juiste tools op zak om duurzaam te begeleiden in hun veranderingsproces?

 

Klik op de knop om je aan te melden

Lichter Leven bij de Bridgeman Academy

Martine de Bruijn is trainer van de Lichter Leven Coach opleiding. Ze heeft zelf jaren ervaring in het succesvol faciliteren van het programma en begeleidt jou tijdens de opleiding tot een succesvolle Lichter Leven Coach.

Het is Martines missie om mensen te laten stralen en genieten van het leven. Dit is niet altijd vanzelfsprekend als je vastzit in innerlijke patronen en maatschappelijke systemen. Uit eigen ervaring weet Martine dat je deze patronen echt kunt keren.

Tijdens het webinar gaat Robert in gesprek met Martine over over het ontstaan en de effecten van de Lichter Leven methodiek. De opleiding wordt gefaciliteerd door de Bridgeman Academy en Martine.

Wil je weten wat jij ontvangt tijdens het webinar? Klik op de knop!

Dit levert het webinar jou op

Wanneer jij je inschrijft ontvang je tijdens het webinar het volgende:

  • Basiskennis over het ontstaan van de Lichter Leven methode en de bewustzijnstechnieken die je leert;
  • Inzicht in hoe jij je verdiept als coach/psycholoog/trainer door holistisch te werken;
  • Inzicht en voorbeelden in de grandioze resultaten van het programma;
  • Kennis over coaching op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak;
  • Een helder beeld van waar jij je naartoe wilt bewegen als coach/trainer: of je dit beroep nu al praktiseert, of niet;
  • Een unieke aanbieding die alleen geldig is voor de kijkers van het webinar.

RECENSIES VAN LICHTER LEVEN COACHES

‘Ik ken geen ander coach-opleidingstraject dat zo’n volledig pallet beslaat om mensen werkelijk te helpen: van blokkades en trauma’s laten smelten, je ware passie en talenten ontdekken tot en met gelukkig leven en succesvol werken.’

‘Het ervaren van de effecten bij de cliënten is dankbaar en leerzaam. De noodzaak van praktijkervaring opdoen in diverse sessies geeft inzicht in hoe je als coach de juiste weg bewandelt met de cliënt samen, op het goede moment bijstuurt en stimuleert. Het doornemen van de structuur van het Lichter Leven Programma en vervolgens daadwerkelijk met cliënten dit programma beleven heeft mij geleerd dat de onderdelen zeer goed op elkaar afgestemd zijn en de stappen elkaar logisch, dynamisch en succesvol opvolgen’

 

Meld je nu aan en ervaar zelf of dit de kans is om je op de voor jou beste manier te ontwikkelen. Klik op de knop.

Praktische informatie

Dit is je kans om meer kennis op te doen over bewustzijnstechnieken en coaching op holistische wijze. Hoe je op praktische manier duurzame verandering faciliteert bij jouw gewenste cliënten. Schrijf je in, ook als je er niet bij kunt zijn: je ontvangt een replay.

Investering: GRATIS
Waar: Online
Wanneer: donderdag 23 maart 2023

Tijd: 20:00 - 21:00

Replay: Ja

Klik op de knop

Ja, ik ben erbij!