Gratis webinar: Lichter Leven in de praktijk

Ben je een psycholoog, coach of trainer? Of wil je coach worden, maar weet je nog niet waar je moet beginnen? Tijdens dit webinar krijg jij kennis over effectieve tools om sneller en effectiever een doorbraak te bereiken met je cliënt.

 

Duurzame verandering bereik je alleen met een holistische aanpak: wanneer jij je cliënt op alle relevante levensgebieden faciliteert. Zowel fysiek als mentaal, emotioneel en spiritueel.

11 jaar geleden ontwikkelde Robert Bridgeman de Lichter Leven Coachmethode. Hij heeft hiermee duizenden mensen succesvol gefaciliteerd in hun proces naar een lichter leven. Daarnaast heeft hij honderden Lichter Leven coaches opgeleid. Wil jij ook effectieve tools om sneller en dieper te gaan met jouw cliënten?

Schrijf je in voor de gratis webinar van Robert op 6 oktober!

6 oktober 2022, 20:00 / 21:00

Ja, ik schrijf me in!

*Lukt het niet om erbij te zijn? Meld je alsnog aan: je ontvangt een replay!

Robert Bridgeman verloor binnen een jaar tijd zijn baan, zijn huis en zijn huwelijk. Dit zette een flinke beweging in gang. Hij spendeerde jaren in o.a. Thailand, Tibet, Nepal en Vietnam en ging bij 26 spiritueel meesters in de leer om 33 bewustzijnsmethoden te bestuderen.

Vanuit Roberts' reizen en studie heeft hij de Bridgeman Lichter Leven Methode ontwikkeld. Een combinatie van traditionele, Oosterse bewustzijnstechnieken en Westerse moderne (hersen)wetenschappen.

Inmiddels zijn er honderden Bridgeman Lichter Leven Coaches die tezamen duizenden mensen succesvol hebben begeleid naar een Lichter Leven. Ben jij de volgende Lichter Leven Coach met de juiste tools op zak om duurzaam te begeleiden in hun veranderingsproces?

 

Klik op de knop: laat Robert je vertellen hoe deze unieke methode tot stand is gekomen en wat je ermee bereikt.

Lichter Leven bij de Bridgeman Academy

De opleiding tot Lichter Leven coach is door de jaren heen continu versterkt en doorontwikkeld als onderdeel van de Transformatief Coach Opleiding. De Academy presenteert met trots dat de Lichter Leven Opleiding nu een opzichzelfstaande opleiding is!

Twee ijzersterke Lichter Leven coaches, met jaren ervaring in het succesvol faciliteren van het programma, leiden jou op tot volwaardig Lichter Leven Coach.

Tijdens het webinar vertelt Robert jou over het ontstaan en de effecten van de methodiek. De opleiding wordt gefaciliteerd door de Academy en haar trainers.

Wil je weten wat jij ontvangt tijdens het webinar? Klik op de knop!

Ja, ik wil weten wat ik ontvang!

Dit levert het webinar jou op

Wanneer jij je inschrijft ontvang je tijdens het webinar het volgende:

  • Basiskennis over het ontstaan van de Lichter Leven methode en de bewustzijnstechnieken die je leert;
  • Inzicht in hoe jij je verdiept als coach/psycholoog/trainer door holistisch te werken;
  • Inzicht en voorbeelden in de grandioze resultaten van het programma;
  • Kennis over coaching op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak;
  • Een helder beeld van waar jij je naartoe wilt bewegen als coach/trainer: of je dit beroep nu al praktiseert, of niet;
  • Een unieke aanbieding die alleen geldig is voor de kijkers van het webinar.

RECENSIES VAN LICHTER LEVEN COACHES

‘Ik ken geen ander coach-opleidingstraject dat zo’n volledig pallet beslaat om mensen werkelijk te helpen: van blokkades en trauma’s laten smelten, je ware passie en talenten ontdekken tot en met gelukkig leven en succesvol werken.’

‘Het ervaren van de effecten bij de cliënten is dankbaar en leerzaam. De noodzaak van praktijkervaring opdoen in diverse sessies geeft inzicht in hoe je als coach de juiste weg bewandelt met de cliënt samen, op het goede moment bijstuurt en stimuleert. Het doornemen van de structuur van het Lichter Leven Programma en vervolgens daadwerkelijk met cliënten dit programma beleven heeft mij geleerd dat de onderdelen zeer goed op elkaar afgestemd zijn en de stappen elkaar logisch, dynamisch en succesvol opvolgen’

 

Meld je nu aan en ervaar zelf of dit de kans is om je op de voor jou beste manier te ontwikkelen. Klik op de knop.

Praktische informatie

Dit is je kans om meer kennis op te doen over bewustzijnstechnieken en coaching op holistische wijze. Hoe je op praktische manier duurzame verandering faciliteert bij jouw gewenste cliënten. Schrijf je in, ook als je er niet bij kunt zijn: je ontvangt een replay.

Investering: GRATIS
Waar: Online
Wanneer: 6 oktober 2022

Tijd: 20:00 - 21:00

Replay: Ja

Klik op de knop

Ja, ik ben erbij!