Quantum Connection Hypnosis Technique

Ervaringsdag: verbind je met je ideale toekomst

Verbind je nu met je ideale toekomst. Alles wat jij wilt, ís er al. Je hoeft je er alleen maar op af te stemmen. Maar hoe?

Tijdens de opleiding Quantum Connection Hypnosis Technique leer jij zélf door middel van quantum hypnose in jouw meest authentieke vorm te stappen. Om contact te maken met de toekomst die je voor ogen hebt. En die toekomst heden te laten worden! Ook leer je om anderen te helpen dit te bereiken. Wil je hier alvast aan proeven?

Boek dan nu je toegangsticket tot de Quantum Connection Hypnosis Technique ervaringsdag op 3 september 2022 in Roermond.

Nu voor slechts 50,00 fysiek aanwezig, of 15,00 live online. Klik op de knop!

Ja, ik wil hier bij zijn!

*Wees er snel bij: er is slechts plek voor 50 fysieke inschrijvingen. De vorige ervaringsdag was binnen 24 uur uitverkocht.

Je ideale bestaan, bestaat al!

Je hebt -net als iedereen- diepe verlangens en wensen. Misschien lijken deze ver weg, maar: de waarheid is dat alles wat jij ten diepste verlangt, al bestaat. Je hoeft je er alleen mee te verbinden. Bedenk het zo: als je erover kunt dromen en ernaar kunt verlangen, kun je het ook doen!

Door middel van Quantum Hypnosis ben jij in staat om jezelf (of anderen) te verbinden met de toekomstige versie van jezelf, die alles al bereikt heeft wat bereikt wil worden.

Ben jij een coach? Een healer? Een psycholoog of ander soort hulpverlener? Wil jij je toolset uitbreiden en je cliënten (nog) sneller begeleiden naar hun gewenste leven? Of wil je simpelweg meester in zelfhypnose worden, zodat je jezelf naar je meest authentieke leven begeleidt?

Kom dan ervaren wat Quantum Hypnosis ís en voel of jij er klaar voor bent om de volgende stap te zetten en officieel Quantum Hypnotiseur te worden! Klik op de knop.

Ja, dit wil ik!

Wat gaan we doen

Je maakt kennis met de effecten van Quantum Hypnose. Het verbinden met je ideale toekomst is onderdeel van de volledige Quantum Connection Hypnosis Technique opleiding van Roy Martina en Milan Somers. Deze module start op 30 september 2022 en er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.

Vanuit het overweldigende succes van de kennismakingsdag van de eerste module, is er veel vraag geweest naar nog een kennismaking. Daarom bieden we je nu deze kans!

Tijdens deze kennismakingsdag onderga je de hypnose, maar leer je zelf nog geen trance inductie. Om kennis te maken met Quantum Hypnosis investeer je daarom slechts 50,00 voor fysieke aanwezigheid (let op: maar 50 plaatsen beschikbaar) en 15,00 om er live, online bij te zijn.

Ben je er klaar voor? Klik dan op de knop! Wees er snel bij: de plaatsen zijn beperkt.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Bekijk hier een sfeerimpressie van Quantum Hypnosis!

Meet the teacher: Roy Martina, Quantum Mysticus

Drs. Roy Martina (44 jaar holistisch arts) is, samen met Drs. Joy Martina (Psychic Psychologist), de ontwikkelaar van de Quantum Connection Hypnosis Technique. Roy Martina ken je misschien van de 88 boeken die hij heeft geschreven, waaronder de internationale bestseller 'Emotioneel Evenwicht', te verkrijgen bij Hay House. Die samengewerkt heeft met o.a. Deepack Chopra, Bruce Lipton, Eric Pearl, Masaro Emoto en nog vele anderen. Hij heeft trainingen gegeven in zo'n 20 landen en zijn boeken zijn vertaald in 12 landen.

Hij ontwikkelde allerlei holistische therapieën ontwikkelde, zoals Emotioneel Evenwicht, Omega Heling, Remote Chi en NEI (Neuro Emotionele Integratie). Therapieën die worden toegepast in grote delen van Europa, de Verenigde Staten én China. Hij is bekend om zijn humor en het simpel maken van complexe zaken.

Roy is de ontwikkelaar van de volledige opleiding en faciliteert deze met Milan Somers. Maak op 3 september kennis met Roy en Milan en ervaar de kracht van Quantum Hypnosis! Klik op de knop.

Ik meld me nu aan!

Me(e)t Milan Somers: Dé (zelf) Hypnose Expert van Nederland!

Milan Somers is een van de vooraanstaande hypnose-experts binnen en buiten Nederland. Hij werkt op internationaal niveau met leiders, topsporters en ambitieuze ondernemers. Gedreven mensen, die voor de extra mijl willen gaan. Die van betekenis willen zijn voor de wereld om zich heen. Die niet meer puur voor het snelle geld gaan, maar verdieping zoeken, in zichzelf en hun omgeving.

Milan begeleid onder andere topsporters als Rens Blom, meervoudig Nederlands én wereldkampioen polsstokhoogspringen.

Samen met Roy begeleidt Milan de opleiding tot Quantum Hypnotiseur en tezamen hebben zij al duizenden mensen in hun kracht gezet. Ben jij de volgende? Meld je aan voor de ervaringsdag en klik op de knop!

Zij hebben Quantum Hypnose ervaren:

“Wauw, het was magisch om te ervaren, nog magischer op dag twee, sprakeloos in liefde.”

“It was amazing!!! Geweldige sfeer, fantastische groep en een super team met toptrainers Roy en Milan.”

“Het was ge-wel-dig!! Ik kijk uit naar de volgende module.”

Schrijf je hier in!

Jouw ideale toekomst ligt voor het oprapen. Ben je bereid om hem op te pakken? Zet dan nu de eerste stap! Klik op de onderstaande knop en schrijf je in!

Details

Wanneer: 3 september 2022

Tijd: 10:00 - 16:00 (inloop 09:30)

Waar: Response Instituut Roermond of live online

Investering: Fysieke aanwezigheid 50,00, live online 15,00

Er zijn nog maar drie fysieke plaatsen beschikbaar! Online blijft beschikbaar. Ben jij erbij? Schrijf je nu in via de knop!

Fysiek aanwezig: UITVERKOCHT!