Quantum Connection Hypnosis Technique

GRATIS QUANTUM JUMP: Leven in overvloed

Leven in overvloed: wat houdt dat in voor jou? Als jij bezig bent met manifesteren -geen egoverlangens, maar echte zielsverlangens- zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden.

Quantum Jumping is een hypnosetechniek die je transporteert naar de realiteit waarin jouw zielsverlangens al zijn gemanifesteerd. Waarin je leeft in overvloed.

Overvloed in gezondheid. Overvloed in liefde, vertrouwen en connectie. Overvloed op alle manieren die je ziel wenst.

Klinkt dit als iets waarin je geïnteresseerd bent? Dan ben je meer dan welkom om je aan te sluiten.

Op 2 februari om 19:00 onderga je met Milan Somers een live Quantum Jump, leven in overvloed. Je ervaart hiermee de kracht van Quantum Hypnosis.

Meld je nu gratis aan: klik op de knop en stap in overvloed.

Ik wil meer lezen

Doing is a quantum leap from imagining.

~ Barbara Sher

Wat is Quantum Hypnosis

In het kort: Quantum Hypnosis is een manier om op versnelde wijze de door jou gewenste uitkomst te bereiken. Hoe gaat dit in zijn werk?

Bij reguliere hypnose word je onder trance gebracht, waarna sterk wordt gewerkt met diep verankerde sabotagemechanismen in jouw onderbewuste. Deze werken met name met jouw ego en 3-d-realiteit. Door te focussen op deze specifieke sabotagemechanismen, is reguliere hypnose zeer effectief wanneer je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken. Het legt de achterliggende problematiek achter bepaald gedrag bloot, waardoor je het makkelijker verandert.

Quantum hypnose is anders ingestoken. Dit principe gaat uit van de leer dat tijd en ruimte veel breder zijn dat wij als mens bevatten. Er bestaan meerdere tijdlijnen naast elkaar. Dat betekent dat er in een andere tijdlijn een toekomstige versie bestaat van jezelf, die alles al bereikt heeft wat je maar wilt bereiken. Met die versie leg je contact tijdens Quantum Hypnosis. Je beweegt je als het ware om een specifiek probleem en sabotagemechanismen heen, maar spreekt direct de gewenste uitkomst aan.

Ik wil een quantum jump ervaren

Wat maakt Quantum Hypnosis zo sterk

Bij reguliere hypnose werk je eigenlijk vanuit een 'probleem'. Je wilt stoppen met roken, je wilt gewicht verliezen of je hebt een ander voornemen. Wanneer je de hypnose ondergaat, werk je met je onderbewustzijn, maar daarin schuilen nog altijd programma's en beperkende overtuigingen.

onderga je een quantum hypnose, dan treed je voorbij alle kennis die je al in huis hebt. Je verbindt je met de kennis van het universum om direct in de oplossing te stappen. Voorbij beperkende gedachten en overtuigingen en programma's die jij onbewust bij je draagt.

Wil je leven in overvloed? klik dan op de onderstaande knop en onderga gratis live een Quantum Jump, gefaciliteerd door Milan Somers, één van Nederlands' vooraanstaande hypnose-experts.

Ja, ik ben erbij

Wat krijg je deze avond?

Jij wordt op 2 februari meegenomen door Milan in een begeleide Quantum Jump. Gewoon online, vanuit je eigen, comfortabele stoel.

Je wordt in een ontspannen staat gebracht zodat je de hypnose makkelijker ondergaat. Gedragen door de energie van de groep, met dezelfde intentie als jij, ga je sneller en makkelijker dieper dan ooit.

Zorg ervoor dat je comfortabel zit en niet gestoord kan worden. Je ondergaat een hypnose die je in contact brengt met de versie van jezelf die leeft in overvloed.

Wat haal je eruit?

Overvloed is anders voor iedereen, maar het komt op hetzelfde neer. Je maakt contact met je ziel's verlangens en manifesteert deze.

Het gaat niet om ferrari's, jachten en dure vakanties. Het gaat om gezondheid, liefde, contact en ja, misschien zelfs financiële onafhankelijkheid. Als het je zielsmissie maar dient.

Na afloop ontvang je een replay, zodat je de quantum jump vaker kunt ondergaan. Dat versterkt het effect. Meld je dus aan, ook als je niet aanwezig kunt zijn.

Me(e)t Milan Somers: Dé (zelf) Hypnose Expert van Nederland!

Milan Somers is een van de vooraanstaande hypnose-experts binnen en buiten Nederland. Hij werkt op internationaal niveau met leiders, topsporters en ambitieuze ondernemers. Gedreven mensen, die voor de extra mijl willen gaan. Die van betekenis willen zijn voor de wereld om zich heen. Die niet meer puur voor het snelle geld gaan, maar verdieping zoeken, in zichzelf en hun omgeving.

Milan begeleid onder andere topsporters als Rens Blom, meervoudig Nederlands én wereldkampioen polsstokhoogspringen.

Samen met Roy Martina begeleidt Milan de opleiding tot Quantum Hypnotiseur en tezamen hebben zij al duizenden mensen in hun kracht gezet. Ben jij de volgende?

Meld je aan voor de gratis Quantum Jump op 2 februari en stap in overvloed!

Zij hebben Quantum Hypnose ervaren:

“Wauw, het was magisch om te ervaren! Sprakeloos in liefde.”

“It was amazing!!! Geweldige sfeer, fantastische groep en een super team met toptrainers Roy en Milan.”

“Het was ge-wel-dig!!”

Schrijf je hier in!

Jouw ideale toekomst ligt voor het oprapen. Wil je weten hoe? Zet dan nu de eerste stap! Klik op de onderstaande knop en schrijf je in voor de live Quantum Jump!

Details

Wanneer: 2 februari 2023

Tijd: 19:00

Waar: Live online

Investering: GRATIS

Geen tijd om er live bij te zijn? Geen probleem: we zenden je een replay na. Schrijf je alsnog in via onderstaande knop.