Manifesteren vanuit je hart

26 januari 2021

Manifesteren doe je in ieder moment. Je creëert zelf de werkelijkheid waar je in leeft. Hoe? Door de gedachten die je denkt en de emoties die je voelt, maar met name vanuit je karma uit andere levens en je overtuigingssystemen. Dat kán je dienen, zeker. Misschien heb je wel een heel fijn leven. Met alles wat je graag zou willen. Maar… misschien blijft er wel iets knagen diep vanbinnen? Of heb je het gevoel nooit echt toe te komen aan de dingen die je wérkelijk graag zou doen.

Heel veel mensen leven gevoelsmatig een leven dat parallel loopt aan het leven waarvan ze diep van binnen voelen dat ze voor op Aarde gekomen zijn. Het lijkt er wel op, maar is het net niet. Wanneer je beseft dat je zelf je leven manifesteert is het heel logisch dat het zo gaat. Je manifesteert namelijk onbewust vanuit je conditionering je bestaan. Wat wil dat zeggen? Dat oud karma je leven dicteert, aangevuld met de overtuigingen en ideeën die je van je ouders en andere opvoeders gedownload hebt.

Zolang je dit onbewust doet kom je steeds weer op hetzelfde punt uit in je leven. Steeds opnieuw dezelfde mensen, vergelijkbare gebeurtenissen, steeds weer dezelfde pijnlijke lessen.

Er is echter een dieper deel in jou dat je op een heel ander pad kan brengen. De toegang tot dat deel is je hartchakra. Het hart is de poort naar je Ziel. En je Ziel is de brug naar de Bron. Stel je eens voor dat je, in plaats van vanuit oorzaak en gevolg en de conditioneringen van je ouders, vanuit de verbinding met de Bron in jezelf zou kunnen manifesteren? Zou er dan iets veranderen in het leven dat je leidt? Ja natuurlijk. Bewust luisteren naar je diepste innerlijk is iets heel anders dan onbewust voort rommelen vanuit je conditionering.

Zelfs als je iemand bent die elk jaar bewuste doelen stelt en weet wat je wilt. Dan nog is de vraag, vanuit waar wil je dit? Vanuit je diepste? Of vanuit het idee dat je hebt over hoe het leven zou moeten zijn. Volg je My will, of thy will? Kortom; leef je vanuit je ego, of vanuit je kern.

Leren bewust te leven vanuit je diepste Bron is een levenslang proces. Het vraagt dat je je conditionering stukje bij beetje oplost en je karma stukje bij beetje doorwerkt. Net zo lang tot je kern zichtbaar wordt. Vergelijk het met een ui dat je afpelt, laagje voor laagje. Daarnaast kun je je al met de Bron in jezelf verbinden middels bijvoorbeeld meditatie, psychedelica, kristalcodes, of geometrische activaties. Hoe meer je jezelf verbindt met je Bron, des te hoger je trilling van binnenuit wordt.

Hoe meer oude conditionering en karma je loslaat, des te meer komt je werkelijke zelf naar boven. Je wordt steeds bewuster en leert je Zielsverlangens kennen. En dan ben je bewust aan het manifesteren vanuit je hart. Dan kun je het leven gaan leven dat je voor je geboorte voor jezelf gepland had. Met alle voorspoed, voldoening en geluk die daarbij horen. Het is niet zo dat het leven dan alleen maar rozengeur en maneschijn is, die illusie wil ik niet wekken. Hard werken, tegenslag en pijn horen bij het bestaan.

Ben je getriggerd door dit verhaal? Binnenkort beginnen we met een 4-delige online cursus Manifesteren vanuit je hart. Om je voor het nieuwe jaar 2021 te helpen de diepere verlangens en wensen in jezelf te ontdekken. Om doelen te stellen, niet vanuit je hoofd en ego, maar vanuit je hart en Ziel en misschien wel rechtstreeks vanuit je diepste. In de cursus krijg je de stappen voor manifesteren vanuit je hart, maar ga je ook de diepte in om de meest prominente manifestatieblokkades te transformeren. Vervolgens leer je luisteren naar je Ziel en leer ik je de formule voor bewuste manifestatie in te zetten in jouw leven.

Leef lang en voorspoedig!

Deel dit!

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *