Lichtwerkers in de matrix | Retraite

De heilige Katharengrond

Onder leiding van Peter Toonen en Robert Bridgeman
Periode 2 – 7 september 2019

  • Ben jij een lichtwerker?
  • Wil jij vanuit vrijheid jouw eigen werkelijkheid creëren?
  • Wil jij het energetische ‘spel’ in de matrix doorzien en daarin volledig je eigen plek innemen?
  • Verlang jij te leren hoe jij kunt omgaan met duistere krachten zonder ze te bevechten?

Dan is deze retraite, exclusief opgezet voor lichtwerkers die de confrontatie willen aangaan met het duister in zichzelf, iets voor jou! Deze retraiteweek is speciaal voor lichtwerkers en coaches die zich via deze innerlijke weg van liefde en verbinding, willen ontsluiten uit de matrix waar we in leven.

ONTSLUIER HET KATHARENPAD IN JEZELF

Er is in de afgelopen zeven jaar – na 2012 – veel veranderd op onze planeet. Er zijn steeds meer mensen bewust geworden dat we leven in een kunstmatige piramidale samenleving geregeerd door een kleine machtselite. Een structuur die ook wel de matrix wordt genoemd. Deze matrix wordt energetisch weerspiegeld in de systemen en structuren in elk land, in elke stand, in elk gezin en in elk persoon. Dus ook in jou.

Er hebben reeds diverse groepen en volkeren geleefd die zich hebben bevrijd uit deze matrix. Zoals de Katharen. Voor de Katharen was de Christus energie, de onvoorwaardelijke liefde, de essentie van alles. Wijsheid, compassie en gelijkmoedigheid werden als hoge waarden gezien.
Er is vandaag de dag nog veel historie te zien, te voelen, te ervaren en te doorgronden in dit Katharengebied in Frankrijk. Door er te zijn en je open te stellen voor deze energie, kun je innerlijk contact maken met een zeer hoge trilling van liefde en waarheid.
Robert Bridgeman woont en werkt vanuit het retraitecentrum Terra Nova in Frankrijk in het Katharengebied en Peter Toonen heeft er vele reizen gemaakt. In Peter zijn laatste boek ‘Opgesloten in een piramide’, vertelt hij hoe dit systeem ongeveer 13.000 jaar geleden is ontstaan en hoe we hieruit kunnen ontsnappen.
De combinatie van beide leraren maakt deze retraite tot een onvergetelijke reis naar je eigen innerlijke ‘ketter’ van waar jij je los kunt maken van de matrix. In deze retraite beleef jij hoe het is om te leven buiten de matrix. Je leert bewust te worden van de overtuigingen en patronen die jou ervan weerhouden om vanuit je hart jouw eigen werkelijkheid te scheppen

We zijn naast schepsel ook schepper op onze planeet: wat wil jij scheppen?

HET PROGRAMMA

In grote lijnen, omdat we gedurende de week samen aanvoelen wat het beste werkt, verloopt onze week zo:

Maandag
We adviseren de KLM vlucht vanaf Schiphol op maandag om 14.25 uur. Je arriveert met deze vlucht rond 16:15 uur op Toulouse Airport. Vanaf daar nemen we gezamenlijk een transferbus* naar Terra Nova, een uur onder Toulouse. Je komt aan in the middle of nowhere en ervaart gelijk een oase van diepgaande rust en stilte.

Vanaf dat moment begint jouw retraite!

*Het is ook mogelijk om met eigen vervoer te komen. De transfer kost €70,00 (retour).

Dinsdag t/m vrijdag
Het ochtendprogramma bestaat uit meditatie aangevuld met yoga of een ochtendwandeling. We ontbijten gezamenlijk en na het ontbijt heb je tijd voor jezelf. Vervolgens is er een ochtend- en middagprogramma met verschillende healing circles onder leiding van Peter en Robert. Er is ruimte voor ontspanning en we gaan het Katharengebied verkennen.

We werken alle dagen met – en in – een groep die zich vormt als een helende cirkel.

  • Herprogrammeer energetisch jouw DNA en veranker hiermee nog dieper je innerlijke vrijheid;
  • Her-integreer jouw energetische delen in jouw lichaam;
  • Onderga een uniek inwijdingsproces in een zeer bijzondere Kathaarse inwijdingsgrot;
  • Praktische tips en teachings over het energetisch omgaan met ‘duistere krachten’;
  • Laat diepe emotionele blokkades, overtuigingen en imprints los die tussen jou en zelfliefde staan;
  • Ontdek wat er in je verborgen ligt – waarmee jij jezelf en het hele universum kunt dienen – waarvan jij wilt dat het werkelijkheid wordt.

Kortom, deze retraite brengt je integratie van inzichten en wijsheid die jouw perspectief over de wereld zullen veranderen.

Zaterdag
Zaterdagochtend heb je na het ontbijt nog tijd voor jezelf en zal na de lunch de transferbus weer naar het vliegveld van Toulouse vertrekken.

De trainers

Peter Toonen en Robert Bridgeman zijn beide zeer integere en begaafde energie- en lichtwerkers. Peter en Robert delen de missie impactvolle transformaties te faciliteren en bij te dragen aan de collectieve, maatschappelijke en individuele heling van de mensheid.

Peter Toonen

Peter Toonen is…

Peter is coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen, voornamelijk over de Maya kalenders. Al meer dan twintig jaar verschijnen regelmatig publicaties en columns van hem en interviews met hem in diverse tijdschriften over deze en andere onderwerpen. Zijn passie voor tijd en geschiedenis én zijn vermogen de energetische aard van zaken in beeld te brengen, combineert hij graag om het onzichtbare zichtbaar te maken.

In 2007 heeft hij de opleiding Energetisch Coach opgezet, die in 2013 is getransformeerd tot de opleiding Bewustzijns Coaching. Daarnaast geeft hij zeer regelmatig lezingen en verdiepingsdagen n.a.v. zijn laatste boek ‘Opgesloten in een piramide’. In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het gebied van wetenschap en spiritualiteit. Via landelijke radio en tv werd hij bekend als ‘2012 deskundige’. Zijn motto is “Hou het simpel”, maar ook: “De enige werkelijke groei is die van bewustzijn”.

Robert

Robert Bridgeman is…

Robert is healer, spreker, schrijver, documentairemaker en inspirator. Een integere Lichtwerker en Spiritueel leraar. Met zijn toegankelijke, levensluchtige en down-to-earth karakter leeft hij wat hij ‘teached’. Allerlei uithoeken van bewust- en spiritueel leven doorgrondt hij bij de bron en integreert hij vervolgens in zichzelf en in de Bridgeman Methode.

Zijn missie in dit leven is om zoveel mogelijk Lichtwerkers te inspireren, te verbinden en wakker te schudden. Robert heeft de diepe wens dat alle lichtwerkers hun eigen pad vinden in het bijdragen aan de nieuwe aarde. Robert is daarin een ‘leraar van leraren’ en leidt zelf Lichtwerkers op tot Transformatiecoach, regressie- en reïncarnatietherapeut of meditatieleraar.

TERRA NOVA

Onder de rook van de Pyreneeën ligt Terra Nova, een centrum en krachtplek waar je veilig kunt ontwaken en groeien. Het centrum is gebouwd op eeuwenoude fundamenten en bestaat 18 jaar in haar huidige vorm.

De geschiedenis is hier voelbaar en de energie is immens krachtig. Voeg daar de schoonheid en uitgestrektheid van het gebied aan toe en je hebt een geweldige en magische plek om deze retraite te volgen.

HET NIEUWE BEWUSTZIJN

Terra Nova is een plaats van bewustwording, persoonlijke groei en liefde. De naam betekent letterlijk: nieuwe aarde. Alles in en rondom het centrum is geworteld in het nieuwe bewustzijn van liefde, compassie en wijsheid. Terra Nova heeft het verlangen ontwakende mensen te faciliteren een volgende stap te maken in hun nieuwe bewustzijn. For the good of all.

DE RUIMTES
Terra Nova heeft diverse een- en tweepersoonskamers. Alle kamers hebben een eigen badkamer. Er zijn twee ruimtes waar de meditaties en sessies plaatsvinden (of buiten in de prachtige natuur!). Daarnaast beschikt de locatie over een buitenzwembad, 2 sauna’s, een fitnessruimte, een massageruimte, een prachtige tuin van 8 hectare, woonkamer met een open haard en zijn er vanuit de locatie diverse mooie wandelroutes.

HET ETEN
Het eten op Terra Nova is vegetarisch en o zo lekker! Deze retraite is inclusief ontbijt, lunch, middagsnack, diner en drinken tijdens het eten.  Gedurende de retraite wordt geen alcohol geschonken.

INVESTERING IN JEZELF

Deze retraite heeft een waarde van € 1.275,- incl. BTW.
Meerkosten voor een 1-persoons slaapgelegenheid € 100,- (indien beschikbaar)
Meerkosten voor transfer €70,-.

WAT IS INBEGREPEN
• 4 diepgaande levens veranderende transformatie dagen (dinsdag t/m vrijdag)
• Vijf overnachtingen bij Terra Nova. Er zijn beperkt eenpersoonskamers beschikbaar tegen een meerprijs van €100,00. Wens je hier gebruik van te maken? Geef dit dan aan bij je boeking.
• Tijdens de retraite zijn ontbijt, lunch, middagsnack en diner op alle dagen inbegrepen
• Ook water, thee, koffie en sap zijn inbegrepen
• Yogamatten, meditatiekussens, beddengoed en een handdoek. Wij adviseren je om zelf extra handdoeken mee te nemen, voor bijvoorbeeld het zwembad of de sauna.
• Diepgaande en verbindende gesprekken met je mede retraite gasten
• Voorafgaand aan de retraite vul je een vragenlijst in. Deze wordt doorgestuurd aan Peter en Robert ter goedkeuring. Wij adviseren je om pas een ticket te boeken als je de goedkeuring hebt gekregen. Tevens krijg je een literatuurlijst ter inspiratie en verdieping.

WAT NEEM JE MEE?
Neem kleding mee waarin je je prettig voelt, waar je yoga in kunt doen en in meditatie kunt zitten. Wij adviseren je om een eigen meditatiekussen mee te nemen. Stop ook je bikini/badpak/zwembroek vooral in je koffer. Wellicht wil je extra handdoeken mee voor bijvoorbeeld het zwembad of de sauna.

Let op: het is niet mogelijk om eerder op de locatie te arriveren. Wil jij eerder aankomen, dan adviseren wij je om een locatie in de omgeving te boeken. Uiteraard kunnen wij jou hierbij helpen.

Heb je nog vragen? Mail dan naar info@bridgeman.nl.

OPTIONEEL/ ZELF TE VERZORGEN
We adviseren de volgende KLM vluchten te boeken als je gebruik wilt maken van de georganiseerde, gemeenschappelijke transfer (Amsterdam – Toulouse v.v.):
• Heenvlucht Schiphol – Toulouse: maandag , vertrek om 14.25 uur
• Terugvlucht Toulouse – Schiphol: zaterdag , vertrek om 17.00 uur

Mocht je met een andere vlucht reizen of op eigen gelegenheid komen, dan horen wij dit graag. Indien je de geadviseerde vlucht boekt en je wilt gebruik maken van de transfer dan komen er €70,00 transferkosten bij (van en naar het vliegveld).

Deel dit!