Meditatie Stiltedag

MEDITATIE STILTEDAG

Versterk je bewustzijn
Ben jij eraan toe je meditatie te verdiepen? Of ben je toe aan een dag van stilte waarin je weer even tot jezelf kunt komen? Dan is de workshop Meditatie verdiepingsdag echt iets voor jou! Deze stiltedag is één van de meest bijzondere cursussen die Bridgeman organiseert. De training wordt gegeven door Patricia Lie, Boeddhist en ‘onze’ zeer ervaren Bridgeman Meditatietrainer.

Datum & Locatie

Wij organiseren deze workshop in Bathmen (Overijssel). De kosten voor deze dag zijn €150,00 incl. BTW en lunch. Wij organiseren deze training op 18 november van 9.00-17.00 uur.

‘Het was weer een heel bijzondere dag. Het was heerlijk om een dag stil te zijn. Vooral dat stil zijn doet veel met je en je krijgt weer meer inzicht in jezelf. Echt te gek.’

meditatie stiltedag

Over het programma

Door constant afwisselende oefeningen leer je jezelf beter kennen op een hele bijzondere manier.

Kortom;

  • Een stiltedag
  • Je meditatie vergemakkelijken en verdiepen
  • In balans komen door je hersenhelften balanceren
  • Bewuster leren spreken en luisteren
  • Technieken om meer empathisch en dus aardiger te worden
  • Diep, heel diep leren ontspannen

Patricia Lie

Patrcia Lie

Over de trainer

Van kinds af aan is Patricia opgegroeid met meditatie en yoga. Door te ervaren hoe fysiek en mentaal het mensen versterkt heeft zij er haar missie van gemaakt om meditatie en yoga aan zoveel mogelijk mensen door te geven die daar voor open staan. Patricia heeft ruim 12 jaar les gevolgd bij Tibetaanse monniken. Hier was de driejarige opleiding in boeddhistische meditatie onderdeel van.

Daarnaast heeft ze veel retraites gevolgd in India, Thailand, België en Nederland en heeft ze licentie als Do-In Yoga docent. En dat kun je volledig ervaren tijdens deze bijzondere stiltedag, want Patricia geeft les vanuit haar hart. Velen die les van haar hebben ontvangen zijn zeer lovend over haar warme, ontspannende en leerzame wijze van meditatiebegeleiding.

Deel dit!