Stap in je meesterschap!

 

Wil jij je persoonlijk ontwikkelen? Is het tijd om bepaalde (negatieve) gedachtepatronen te doorbreken of de herkomst ervan te begrijpen? Wil je jezelf beter begrijpen en daarbij ook de keuzes die je nu maakt? Leef jij naar de verwachtingen van anderen en niet die van jezelf?

Dan is het nu eens tijd om voor jezelf te kiezen in plaats van om altijd voor anderen klaar te staan! Als jij je bewustzijn wil vergroten en handvatten nodig hebt om dat in de praktijk te brengen, dan ben je hier aan het juiste adres! Begin hier je reis naar zelfliefde, vrijheid en een gelukkiger leven! Of ga, als je al op reis bent, voor verdieping!

De drie Musketeachers helpen je daarbij! Ben je klaar voor om in je meesterschap te stappen?

Klik op de onderstaande knop om meer te lezen.

Ja, ik ben er klaar voor

"Never stop learning, because life never stops teaching"

Wat ontvang je?

Levenslang toegang tot:
- De uitgebreide meditatiecursus Licht in Jezelf van Robert (ter waarde van 77,00)
- De visuele online training Sleutels tot Meesterschap van Janosh (ter waarde van 49,00)
- De krachtige Omega Healing Van Roy (ter waarde van 97,00)

In plaats van 223,00 investeer je nu slechts 77,00

Klik op de knop en stap direct in jouw meesterschap.

Ja, ik wil dit

Leer van de meesters zelf

Jij krijgt de unieke kans om te leren hoe jij in je eigen meesterschap stapt van deze drie krachtige teachers. Allemaal hebben ze jarenlang ervaring met het pad van meesterschap. Wil jij leren uit eigen hand van de meesters zelf? Wanneer jij nu kiest voor het pakket Stap in je Meesterschap ontvangt je deze drie online producten (de meditatiecursus, onlinetraining en healing) voor de prijs van één. Je betaalt slechts 77,00 ipv 223,00.

Meditatiecursus: Licht in jezelf

(ter waarde van 77,00)


De cursus die nu voor je ligt gaat namelijk maar om één ding: de Bron in jezelf vinden door middel van meditatie.

Sleutels tot Meesterschap

(ter waarde van 49,00)

In deze onlinetraining

van Janosh ontvang jij

de Sleutels tot Meesterschap

via visuele activaties.

Omega Healing

(ter waarde van 97,00)

Omega Healing is een revolutionair helingsysteem dat volledig gebruik maakt van de kracht van de mind voor heling.

"To become a master at any skill,

it takes the total effort of your heart, mind,

and soul working together"

Meditatiecursus: Licht in Jezelf

(Robert)

Deze online meditatiecursus volg je grotendeels in je eigen tijd via zes vooraf opgenomen modules. Maar omdat je dankzij de verbonden energie van een groep veel hogere trilling bereikt, zijn er ook drie online live groepsmeditaties met Robert.

Tijdens deze live online meditaties neemt Robert jou mee in zijn eigen ervaring met mediteren, wat voor hem de start en sleutel is geweest tot zijn eigen spirituele ontwikkeling. Hij begeleidt jou op unieke wijze tijdens de groepsmeditaties die hij vervolgens faciliteert. Dit zijn geen gewone meditaties, maar speciaal gericht om versneld bij de Bron in jezelf te komen,

Tijdens een online groepsmeditatie merk je dat je veel sneller de diepte ingaat. De ervaring is intenser, veel mensen komen in een diepere stilte. Alsof je bij een diepere laag in jezelf komt. Het gevoel van rust en ruimte is onbegrensd.

Onlinetraining: Sleutels tot Meesterschap

(Janosh Stoffers)

Vrij zijn van zorgen, stress en beperkende gedachten. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch kun je dit bereiken door jezelf te herprogrammeren. In deze onlinetraining van Janosh ontvang jij de Sleutels tot Meesterschap via visuele activaties.

Sleutels tot Meesterschap is meer dan een gewone onlinetraining. Het is een persoonlijke inwijding. Via de13 sleutels stijg je boven alles uit wat jou momenteel beperkt in je vrijheid.

In de kern van ons wezen hebben we zes basisangsten die ons beïnvloeden in ons gedrag en in de keuzes die we maken. Elimineer je deze angsten, dan ben je meester van je eigen energie, gezondheid en welzijn. De sleutels van Janosh helpen je om dit te doen, samen met de opdrachten, inzichten en begeleiding die je gedurende 100 dagen krijgt. 

Geleide Meditaties: Omega Healing

(Roy Martina)

Omega Healing is een nieuw revolutionair helingsysteem dat volledig gebruik maakt van de kracht van de mind voor heling en ter voorkoming van ziektes.

Het is ontwikkeld door Drs. Roy Martina, die de meest effectieve strategieën van acupunctuur, homeopathie, Reiki en vele andere technieken heeft gebruikt om een systeem te creëren, dat met behulp van synergie functioneert. Daardoor kan elke heling versnellen omdat het alle onderbewuste blokkades verwijdert en vervolgens de mind herprogrammeert om 100% op één lijn (congruent) te zijn met heling, gezondheid en geluk.

Drs. Martina raadt iedereen voor heling of als preventieve maatregel aan om elke dag te luisteren naar een serie van geleide meditaties, die bekend staan onder de naam Omega Healing Audio series. De Omega Healing Audio series is een serie van 12 opeenvolgende geleide meditaties, die je mind zullen trainen voor heling en preventie van ziektes en om je lichaam jong, vitaal en gelukkig te houden.

Meet Robert

Robert Bridgeman is een moderne mysticus, healer, spreker, auteur en lichtwerker. Hij onderzoekt traditionele, mystieke stromingen.

Op magische wijze brengt hij je in contact met je schaduwstukken, om ze vervolgens voor eens en voor altijd te transformeren in licht.

Zijn doel is om bij te dragen aan de wereldwijde bewustzijnsshift van de mensheid door mensen te helpen hun eigen pad te vinden. 

Ja, ik meld me aan

Meet Janosh

Janosh is kosmisch sjamaan. Een meester in frequentie technologie. Hij neemt je mee op een spannende reis naar binnen.

Zijn missie is om mensen bij hun hart te brengen, zodat ze vanuit hun hart gaan leven en niet vanuit de verwachtingen van anderen.

Hij wil de potentie in mensen naar boven brengen met als uiteindelijke doel dat ‘we ons uit liefde met elkaar gaan verbinden’.

Meet Roy

Roy Martina is holistisch arts met meer dan 40 jaar ervaring. Hij kent het quantumveld als geen ander en is expert op het gebied van visualisatie technieken, hersentraining en transformationele verandering.

Hij deelt zijn expertise over het speelveld van ons bewustzijn, van waaruit je met je geest naar andere parallelle tijdlijnen kunt springen.

Maar om dit te bewerkstelligen moet je wel je instellingen veranderen. Roy helpt je hierbij! 

Details

Wat: Licht in jezelf, Sleutels tot
Meesterschap, Omega Healing

Wanneer: Waneer jij wilt
(je kunt direct starten)

Investering: slechts 77,00

(De waarde van het totale pakket is 223,00)

Ja, dit wil ik