Meet & Greet MBE Meditatietrainersopleiding (19 juni)

19 JUNI MEET & GREET

Bridgeman Meditatietrainersopleiding

Wanneer: dinsdagavond 19 juni
Waar: Leusden, Landgoed ISVW
Hoe laat: inloop vanaf 18.30 uur, start programma 19.00 uur.
Eindtijd: afsluitende borrel vanaf 21.30 uur
Investering: je drankje bij de borrel, verder zijn er geen kosten aan verbonden

Bridgeman Meditatietrainersopleiding start op 18 oktober.

In 9 maanden tijd word je in 10 dagen geschoold tot mindfulness & meditatietrainer voor organisaties en/of particulieren. We haalden ons materiaal rechtstreeks uit de bron in Azië en onze hersenwetenschap bij o.a. wetenschappers van Stanford University, maar ook Dan Siegel en Rick Hanson. We integreerden materiaal van het Search Inside Yourself programma van Google en creëerden Nederlands eerste Mindfulness based emotional intelligence programma waarmee we werken binnen grote organisaties in Nederland.

Deze opleiding is uniek in zijn soort, zowel voor beginnende trainers die particulieren willen trainen als ervaren MBSR en MBCT trainers die hun werk graag meer naar het bedrijfsleven willen brengen.

Deze opleiding geeft je de tools, inzichten, vaardigheden en onderbouwing om op een professionele en wetenschappelijk onderbouwde manier binnen te komen bij organisaties of particulieren te doceren.

De opleiding wordt door verschillende ervaren meditatietrainers gegeven.

Meer info over de opleiding vind je hier>>

Wil jij professioneel meditatietrainer worden en ben je op zoek naar een ander soort opleiding waarbij je jouw eigen talenten en passie kan combineren en inzetten, dan is deze opleiding voor jou!

Tijdens deze proef- en kennismakingsavond zal inzicht gegeven worden in alle ins & outs van de Bridgeman Meditatietrainersopleiding.

We nodigen je graag uit kennis te maken.

Gaan we jou ontmoeten 19 juni?

Team Bridgeman

Vanuit Bridgeman zijn de volgende trainers aanwezig om te ontmoeten en mee te verbinden:

Robert Bridgeman

Robert Bridgeman, founder en grondlegger van de Bridgeman Methode. Als geen ander weet Robert gebruik te maken van alles wat het Universum te bieden heeft. Hij is gespecialiseerd in de processen van innerlijke heling, vergroting van het zelfbewustzijn, ontwaken, versterken van je spirituele wijsheid en manifestatie. Deze opleiding is door hem ontwikkeld. Robert is het sprekende en inspirerende voorbeeld van hoe het is om vanuit je essentie te leven. Hij vertelt graag over zijn persoonlijke ervaringen, maar liever faciliteert hij het bewustzijn van anderen en leidt hij lichtwerker op tot professionals. Hij reisde hij de hele wereld over: van de Verenigde Staten en Engeland tot Nepal, India, Thailand en Vietnam, waar hij twee jaar woonde, expats coachte en meditatietrainingen gaf in het bedrijfsleven. Hij verdiepte zich in methodes van boeddhistische scholen, advaita vedanta en kabbalisme tot NLP, positieve psychologie en hersenonderzoek.  De Bridgeman Methode werd geboren.

Dennis van de Rijt is trainer, mentor en coördinator van de MBE-opleiding. Hij houdt zich binnen de opleiding vooral bezig met emotionele intelligentie, hoe je dat met mindfulness kunt bevorderen en wat de praktische toepassingsmogelijkheden in het dagelijks werk en leven hiervan zijn. Hij heeft ruime ervaring als manager en consultant in de gezondheidszorg. Naast het werk voor Bridgeman, houdt hij zich vandaag de dag bezig met het trainen en coachen van zorgprofessionals en hun organisaties om de transitie naar positieve gezondheid en persoonsgerichte zorg te maken.

Patricia Lie van Dijk  is betrokken bij de opleiding als trainer en mentor. Ze is onze meditatiespecialist en heeft dan ook veel meditatie ervaring, waaronder een driejarige opleiding boeddhistische meditatie van boeddhistische monniken en 12 jaar les van Tibetaanse monniken. Daarnaast heeft ze zich verdiept in boeddhistische psychologie en is ze boeddhist geworden, waarbij ze de naam Karma Yeshe Lhamo kreeg. In Nederland heeft ze haar kennis verdiept en aangevuld met verschillende trainingen: HBO coaching, de MBE meditatietrainers opleiding, de MBSR Mindfulness trainer (1e categorie) en de Teacher Training Zelfcompassie van Kristin Neff en Christoffer Germer. Verder is ze Do-In Yoga-docent, trainer NLP en vertrouwenspersoon.

Sharon van der Sluis is betrokken bij de opleiding als trainer en mentor. Ze werkt als Mindfulness Trainer en coach en heeft een achtergrond in MBSR en in MBE. Haar passie is mensen inspireren en motiveren: wat beweegt mensen en hoe komen ze in beweging?

Na behoorlijk wat jaren te hebben gewerkt als manager in de ICT en overheid, is ze gaandeweg meer haar passie gaan volgen en is ze begin 2016 volledig als mindfulness coach en trainer gaan werken.

Deel dit!