Meet & Greet Transformatie Coachopleiding (26 juni)

26 JUNI MEET & GREET

Bridgeman Transformatie Coach opleiding

Wanneer: dinsdagavond 26 juni
Waar: Leusden, Landgoed ISVW
Hoe laat: inloop vanaf 18.30 uur, start programma 19.00 uur.
Eindtijd: afsluitende borrel vanaf 21.30 uur
Investering: je drankje bij de borrel, verder zijn er geen kosten aan verbonden

Bridgeman Transformatie Coach opleiding | start 4 oktober a.s. (6de jaargang)

Deze opleiding van Robert Bridgeman is absoluut uniek in zijn soort. In 9 maanden tijd word je geschoold tot Transformatie Coach volgens de Bridgeman Methode. Deze methode is vastgelegd in het boek: De essentie van transformatief coachen.

Transformatief coachen gaat om zelfontwikkeling in de breedte. De hele mens wordt holistisch benaderd en er wordt gewerkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. De interventies zijn diepgaand en gebaseerd op hetDoorgronden en ontwortelen principe dat Robert ontwikkelde.

Deze vorm van coaching is de laatste jaren in Nederland aan het opkomen. De ziel, het onbewuste intuïtieve weten en reïncarnatie zijn lang afgedaan als onwetenschappelijk. De kracht van de Bridgeman Zelfrealisatie methode is echter dat ze methoden overstijgt en je uitnodigt eigen grenzen en kaders te verleggen.

Meer informatie over de opleiding vind je hier

Deze opleiding is voor alle beginnende of gevorderde coaches, die de essentie van transformatief coachen willen doorgronden. Je ontdekt hoe je terugkomt bij je eigen bezieling en leert vertrouwen op je innerlijke leiding, zodat je mensen vanuit deze ervaring kunt begeleiden naar een lichter leven.

Wil jij professioneel mensen coachen en ben je op zoek naar een ander soort opleiding waarbij je jouw eigen talenten en passie kan combineren en inzetten, dan is deze opleiding voor jou!

Tijdens deze proef- en kennismakingsavond zal inzicht gegeven worden in alle ins & outs van de Transformatie Coach opleiding.

 Kortom; wat je kunt verwachten is en degelijke opleiding vanuit een toonaangevende partij met professionele trainers en begeleiders. Velen gingen je met plezier en succes voor. We nodigen je graag uit kennis te maken.

Gaan we jou ontmoeten 26 juni?

Team Bridgeman

Vanuit Bridgeman zijn de volgende (assistent)trainers aanwezig om te ontmoeten en mee te verbinden:

Robert Bridgeman

Robert Bridgeman, founder en grondlegger van de Bridgeman Methode. Als geen ander weet Robert gebruik te maken van alles wat het Universum te bieden heeft. Hij is gespecialiseerd in de processen van innerlijke heling, vergroting van het zelfbewustzijn, ontwaken, versterken van je spirituele wijsheid en manifestatie. Deze opleiding is door hem ontwikkeld. Robert is het sprekende en inspirerende voorbeeld van hoe het is om vanuit je essentie te leven. Hij vertelt graag over zijn persoonlijke ervaringen, maar liever faciliteert hij het bewustzijn van anderen en leidt hij lichtwerker op tot professionals. Hij reisde hij de hele wereld over: van de Verenigde Staten en Engeland tot Nepal, India, Thailand en Vietnam, waar hij twee jaar woonde, expats coachte en meditatietrainingen gaf in het bedrijfsleven. Hij verdiepte zich in methodes van boeddhistische scholen, advaita vedanta en kabbalisme tot NLP, positieve psychologie en hersenonderzoek.  De Bridgeman Methode werd geboren.

Madelon Blok werkt als Holistisch coach in Zwolle. Ze volgde bij Bridgeman de opleiding tot Transformatief Coach en heeft nu een goedlopende praktijk waarin ze zowel jongeren en volwassenen coacht en begeleidt op hun weg naar een vervuld en gelukkig leven. Naast haar kennis en wijsheid vanuit de opleidingen die ze volgde, werkt Madelon met haar sterk ontwikkeld intuïtief vermogen, waardoor ze feilloos aanvoelt wat haar cliënten nodig hebben en welke vragen er gesteld mogen worden

Rebekka ter Voort is ruim 20 jaar professioneel bezig met het coachen en opleiden van professionals individueel, in teams en organisatie coaching. Ze coacht en begeleidt (directie)teams, traint leiderschap en coacht teams en organisaties met complexe vraagstukken in allerlei verschillende fasen van transitie. In haar stijl van werken gaat een sterk analytische kant gepaard met liefdevol aanwezig zijn in het hier en nu en als het nodig is, is ze directief en confronterend (directief met compassie). In de feedback van klanten hoort ze vaak: Authentiek, werkt vanuit vertrouwen, zachte kracht, liefdevol en inspirerend en wijs. Ze verleidt mensen graag om de eerste stap te zetten, zodat zij werkelijk in beweging komen.

Deel dit!