Meet & Greet Altazar Rossiter (26 september)

26 september 2018

Altazar Rossiter

Wanneer: woensdagavond 26 september
Waar: Leusden, Landgoed ISVW
Hoe laat: inloop vanaf 18.30 uur, start programma 19.00 uur.
Eindtijd: afsluitende borrel vanaf 21.30 uur
Investering: je drankje bij de borrel, verder zijn er geen kosten aan verbonden

Altazar Self Empowerment Training| start 15 februari 2019. Deze opleiding van Altazar Rossiter is absoluut uniek in zijn soort. In 9 maanden tijd word je geschoold tot Energy Facilitator.

 

MEESTERSCHAP OVER JEZELF

Het groepsprogramma geeft je de tools om in je eigen spirituele meesterschap te gaan staan, zonder dat je tegen iets of iemand aanleunt. Dit vereist een grondige innerlijke zoektocht en commitment. Het is tenslotte onmogelijk de diepere problemen van het leven op te lossen op het bewustzijnsniveau waarop ze zijn gecreëerd.

Om je volledige potentieel als mens te kunnen inzetten is het essentieel om al je zichtbare en onzichtbare wonden op te schonen. Dit is een proces dat leidt tot spiritueel meesterschap over jezelf.

Door samen te werken met je eigen Spirituele Intelligentie (I AM Intelligence) ontwikkel jij deze vorm van meesterschap. En zoveel meer! Het is de sleutel. De Altazar Mystery School overstijgt alles wat je intellectueel kan bevatten.

Meer informatie over de opleiding vind je hier>>

Altazar meet en greet

Tijdens deze ervarings- en kennismakingsavond zal inzicht gegeven worden in alle ins & outs van de Altazar Self Empowerment Training. Dit is een 1-jarige training, welke onderdeel is van de Altazar Mytery School.

Onder de vlag van de Bridgeman wordt deze training verzorgd en gefaciliteerd door Dr. Altazar Rossiter.

Kortom; wat je kunt verwachten is een degelijke opleiding vanuit een toonaangevende partij met een professionele trainer en begeleiders. Velen gingen je met plezier en succes voor. We nodigen je graag uit kennis te maken.

Gaan we jou ontmoeten 26 september?

Meer informatie over de opleiding vind je hier>>

Meer over Altazar

Altazar Rossiter Phd. is een groot meester, een fantastische energiewerker, coach, schrijver en wijsheidsleraar. Hij beschikt over de intuïtieve gave om je onbewuste, saboterende blokkades aan het licht te brengen, zodat ze je niet langer persoonlijk en professioneel in de weg zitten. Doordat hij volledig in zijn kracht staat, stelt hij je in staat om je wonden die deze blokkades veroorzaakt hebben, te transformeren. Iedereen bezit deze spirituele intelligentie. Door Altazar kom je ermee in contact en kun je er zelf mee leren werken. Je brengt aan het licht wat in het onbewuste duistere verborgen ligt. Je wordt in staat gesteld om jezelf te bevrijden van datgene wat je al tijden met je meedraagt. Karmische pijnstukken, pijnstukken die je geërfd hebt van je voorouders of programmeringen die je niet langer dienen.

Altazar Rossiter
Deel dit!