Free challenge


Maak jij écht de keuzes die je gelukkig maken? Laat je de zorg voor anderen makkelijk los? Voel jij je onafhankelijk en sterk?

Jij bestaat uit een een lichaam, een geest en een ziel. Net als je fysieke lijf, hebben ook je andere delen voeding nodig, om in optimale staat te zijn.

Ervaar met deze gratis meditatie challenge wat er gebeurt wanneer je jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam aandacht geeft. Versterk de één en je versterkt ze allemaal...

Ervaar de magie van volle verbinding met jezelf

Dit klinkt fantastisch

"When you are in alignment with the desires of your heart, things have a way of working out"

Start met leven vanuit je hart


Herken je dit: je voelt je verantwoordelijk voor de mensen om je heen. Je doet consessies om je omgeving te pleasen. Je hebt het idee dat je anderen nodig hebt om te overleven.

Als je op één of meerdere van deze vragen 'ja' antwoord, zijn je lichaam, geest en ziel niet met elkaar in afstemming.

In afstemming zijn en raken vergt werk, maar het effect... magisch. Je bent krachtig, zelfstandig en maakt keuzes die het best zijn voor jou. Je leven komt in flow.

Een makkelijke manier om te ervaren wanneer je jouw lichaam, geest en ziel aandacht geeft, zijn simpele, begeleide meditaties. Ontvang deze meditaties nu gratis in deze challenge.

Ontmoet Birgit

Birgit is een liefdevol, ervaren transformatief coach.

Als Healer, Coach en Energiewerker benut ze meerdere talenten om patronen te doorbreken, innerlijke strijden te shiften en ze doorziet met een scherp oog waar de pijnpunten zitten.

Het healerschap is onderdeel van haar passie en ze heeft een groot aantal retraites en workshops in Nederland & Frankrijk gefaciliteerd.

 

Ze onderscheidt zich door het faciliteren van diepgaande transformatieprocessen, zowel in een groep als individueel, zonder een blad voor haar mond. Diepgang en heling met een rauw maar liefdevol randje.

Ja, ik wil dit ervaren

De challenge

Tijdens de challenge geef jij aandacht aan je fysieke, mentale, emotionele én spirituele lichaam. Je brengt ze met elkaar in verbinding: versterkt met de kracht van het een, het ander.

Wanneer jij in verbinding bent, ervaar je:

  • Meer zelfbewustzijn;
  • Meer zicht op je zielsverlangens;
  • Meer kracht om voor jezelf te kiezen;
  • Meer kracht om zichtbaar te zijn;
  • En nog veel meer.

Natuurlijk vergt ware transformatie meer tijd en aandacht dan een challenge... Maar het is een prachtige aanzet om écht te gaan voelen en ervaren.

Wil jij starten aan jouw lichtere, krachtige leven?

Zo volg je de challenge

Schrijf je in en je ontvangt via de mail drie begeleide meditaties. Volg elke meditatie in de ochtend, vlak na het wakker worden. Zorg ervoor dat je rustig en comfortabel zit op een plek waar je niet gestoord kunt worden. Je maakt contact met je lijf, met je geest en met je ziel.

Schrijf aan het einde van de dag op wat je hebt ervaren. Wat was anders in vergelijk met andere dagen? Heb je jezelf beter kunnen aanvoelen? Had je meer zicht op je wensen? Was je beter in staat keuzes te maken die je dienden? Heb je tekens of signalen opgemerkt?

Waar: Online

Investering: gratis

Wanneer: Wanneer jij wilt

*Je ontvangt na inschrijving direct de eerste mail. Let op: deze kan in je spam terechtkomen. Heb je een uur na inschrijving nog geen mail ontvangen? Mail dan naar info@bridgeman.nl.

Schrijf je hier in