Gratis E-Book

Yogaspiegel

Doorbreek jouw blokkades
Stap op de mat

Wat fijn dat je interesse hebt in het gratis E-book van Monique van Leeuwen. In dit E-book maak je kennis met de basis van Yoga en ontdek je waarom yoga een geweldig cadeau aan jezelf is.

 

4 niveaus
In dit E-book vind je een heldere uitleg over de 4 lagen waar Monique op focust: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Monique vertelt wat het je kan brengen als je bewust met deze lagen aan de slag te gaan, terwijl je op de mat staat.

 

Yoga is voor iedereen

In dit E-book ontdek je ook hoe je yoga kunt inzetten als tool om meer inzicht te krijgen in jouw leven. Alle tools en technieken die in het E-book staan, kun je zelf toepassen als je ergens yoga doet. Yoga is voor iedereen. Ook als jij vindt dat je niet lenig bent. Ook als jij vindt dat je de houdingen niet perfect uit zou kunnen voeren. Juist voor jou!

 

Gratis E-book
Ontdek in dit E-book welke redenen je jezelf geeft om niet aan yoga te doen, en waarom je juist wel aan yoga zou moeten doen. Niet omdat het moet, omdat het een cadeautje aan jezelf is. Van weerstand naar welzijn. Doorbreek jouw blokkades, start op de mat!

Wil je het e-book direct gratis ontvangen?

Klik op de knop en lees snel verder.

Ik wil meer weten

Yoga is a mirror to look at
yourself from within.

Over Monique

Monique van Leeuwen is co-founder en teacher bij de Bridgeman Academy. Samen met Robert heeft zij zich gevestigd in Vietnam en zich daar in diverse, traditionele Oosterse bewustzijnsverruimingstechnieken verdiept. Yoga wordt ook wel ‘de fysieke vorm van meditatie’ genoemd en was Monique’s 1e ingang in spiritualiteit.

Inmiddels heeft Monique een indrukwekkende zielenreis afgelegd. Samen met Robert startte ze Terra Nova, het spirituele retraitecentrum in Zuid-Frankrijk. Vanuit daar begeleidt ze onder andere transormatieretraites en is ze teacher tijdens de opleiding tot Transformatief Coach. Ze heeft op deze manier al honderden mensen begeleid in hun transformatieproces, onder andere met yoga-technieken en EFT, waarin zij ook gediplomeerd is.

Monique deelt graag haar kennis en ervaring met anderen, op weg naar hun Lichter Leven. Juist de combinatie van het fysieke en mentale met het emotionele en spirituele, maakt haar werkwijze zo uniek.

Gratis E-book

Doorbreek jouw blokkades: start op de mat!
De yogamat is dé spiegel van jouw dagelijks leven. Alles wat zich aandient op de mat - weerstanden en blokkades, maar ook souplesse - op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied, vertelt jou iets. Ontdek wat yoga jou kan brengen.

Investering: Gratis