Het is nog niet te laat. Jezelf én de wereld in harmonie

11 januari 2018

Deze blog start met een Podcast.

Het is nog niet te laat, jezelf én de wereld in harmonie

Gelukkig worden steeds meer mensen wakker, net als jij… Steeds meer mensen realiseren zich op een dag, dat de werkelijkheid anders is dan ze altijd hebben gedacht.

De wereld is prachtig, maar het kan nog zoveel mooier. Er is zoveel onnodig lijden op aarde. Als we daar toch iets aan zouden kunnen doen?

Het is het oude bewustzijn dat een achterhoede gevecht voert. Het bijt nog flink van zich af en probeert de status quo van angst en macht vast te houden. Heel veel mensen zitten nog gevangen in dat oude bewustzijn. Althans, dat denken ze.

Wij hebben een taak, jij en ik. We mogen zoveel mogelijk mensen helpen ontwaken in het nieuwe bewustzijn. Hoe meer ontwakers er zijn, hoe eerder we het zogenaamde tipping point bereiken. Dit is het omslagpunt waarna de mensheid in een soort kwantum sprong het nieuwe bewustzijn van liefde, wijsheid en compassie ingeschoten wordt.

Dit is mijn levensmissie. Het tipping point dichterbij brengen. Daarom doe ik wat ik doe. Dat doe ik niet alleen, maar samen met duizenden leraren en miljoenen lichtwerkers over de hele wereld.

Of je nu een lichtwerker bent of een ontwaakte aardeziel: je bent van harte welkom bij Bridgeman. We zijn een social entrepreneurship dat opgericht is For the good of all.

De drie stappen van Bridgeman:

1. Het begint bij jezelf. Bij je eigen bewustzijnsontwikkeling. Hoe meer jij in wijsheid, liefde en compassie leeft, hoe meer je het nieuwe bewustzijn vormgeeft in onze wereld.

2. Van daaruit kun je je verbinden met anderen die hetzelfde doen. Samen leren, samen genieten, samen spelen, samen lachen, samen groeien. Samen het nieuwe bewustzijn betreden. Het veld van liefde en wijsheid vergroten, het tipping point dichterbij brengen.

3. Samen kunnen we vervolgens projecten opstarten om het lijden te verkleinen voor al die mensen die nog in het oude bewustzijn leven. Voor alle levende wezens op aarde. Voor Moeder Aarde…

Ga je mee op reis? Ik ben graag je gids, coach en begeleider. Met liefde deel ik mijn ervaring van de afgelopen tien jaar met je op het gebied van bewustwording. Ik hoop dat je de diepte niet schuwt? Dat je niet bang bent voor de nieuwe werkelijkheid waarin reïncarnatie, je ziel, chakra’s en energie normaal zijn?

Live your own nature.

Robert Bridgeman

 

 

Deel dit!

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *