No mud, no lotus

31 oktober 2019

No mud, no lotus

Veel mensen lopen weg voor hun duisternis en richten zich op hun licht. Ze missen daarmee de clou van bewustwording, waardoor zij schijnverlicht raken. Hoofdverlicht… Misschien ook nog hartverlicht. Maar schijnverlicht.

Mensen die dit overkomt, zijn mensen met een hoge staat van zijn, maar nog steeds heel reactief ingesteld. Ze kunnen bozig zijn en snel op hun teentjes getrapt.

Het gaat erom dat je de innerlijke duisternis in jezelf transformeert, zodat er ruimte ontstaat voor je werkelijke licht om door je heen te vloeien. Daarvoor is het nodig dat jij je niet afkeert van je duisternis, maar deze juist vastpakt. Dan word je -wat we graag noemen- buikverlicht.

Innerlijke duisternis kan bestaan uit vele zaken. Denk aan bijvoorbeeld jeugdtrauma, negatief karma, beperkende overtuigingen, entiteiten, beschermingsmechanismen, destructief gedrag, energetische parasieten, blokkades, en nog meer.

 

Transformatie is het sleutelwoord! Transformatie van angst naar liefde. Van duisternis naar licht. Dat is wat je kunt verwachten in de transformatieretraites op Terra Nova Center

Want zonder modder, kan de lotus niet bloeien.

 

X R

Deel dit!

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *