Omarm je anders zijn

28 oktober 2019

Wachtend op een late gast zit ik op de veranda. Terra Nova slaapt. Het is pikkedonker, een kaars brandt op het tafeltje voor me. Ik mijmer over de schoonheid van het leven als mens.

 

Mijn hele jeugd en adolescentie voelde ik een brandend verlangen om te ervaren hoe het is om een leven te leiden als normaal mens. Een ‘normaal’ leven. Nu weet ik dat ik nooit normaal zal worden. Dat hoeft ook niet. Bovendien, wat is normaal?

 

Ik heb het geprobeerd toen ik jonger was. Om te blenden, om te zijn als al die anderen. Om geaccepteerd te worden door de mensen om me heen. Ik herinner me vooral de frustratie die ik had als dat weer niet lukte. Hoe ik het ook probeerde, hoezeer ik mijn best ook deed: ik was altijd anders. Een aparte, een vreemde eend in de bijt.

 

Vaak was ik bang om buitengesloten te worden. Uitgestoten te worden. Op school gedroeg ik me stoer om vooral geen ‘kneus’ gevonden te worden. In gezelschap had ik een grote mond om niet op te vallen. Ik was bang. Doodsbang om buiten de boot te vallen.

 

De angst dreef me in een ‘normaal’ leven: “doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”. Ik had banen die niet bij me pasten en trouwde met een vrouw met wie ik nooit gelukkig zou zijn. Ik deed me anders voor dan ik was. Stoerder, stabieler, groter. Ik deed alsof ik ook van voetbal hield. Alsof ik het belangrijk vond om mee te praten over het nieuws. Alsof ik het ook belangrijk vond wat de beurs deed. Alsof ik het belangrijk vond hoe ik presteerde op mijn werk.

Het was allemaal een grote farce. Voetbal interesseerde me geen reet en de beurs kon ik eigenlijk helemaal niet bijbenen. Laat staan dat ik om auto’s gaf, of wat er gisteravond op tv was. Maar het hielp me om me één te voelen met alle anderen. Om niet het buitenbeentje te zijn. Om me geaccepteerd en gewaardeerd te voelen.

 

Die tijd heb ik gelukkig achter me kunnen laten. Tegenwoordig omarm ik het anders zijn. Ik ben nu eenmaal een buitenbeentje. Ik ben nu eenmaal gevoelig en kwetsbaar. Tegenwoordig weet ik dat er velen zijn zoals ik en dat we samen sterk staan.

 

Een groot deel van mijn huidige bestaan gaat om het helpen ontwaken van andere mensen zoals ik, die nog wél in de leugen leven. Ik wil ze helpen in te zien dat ze hun ‘anders zijn’ mogen omarmen: lichtwerkers zijn nu eenmaal anders dan aardezielen. Niet beter, of minder, maar anders. We worden zo geboren.

 

Mijn liefde gaat uit naar al die lichtwerkers die net als ik anders zijn. Die buitengesloten worden en vechten om geaccepteerd te worden. Die vechten om ‘normaal’ te zijn, terwijl dat nergens voor nodig is. Mijn hart gaat uit naar al die zielen. En ik wens ze allemaal toe dat ze hun ‘anders zijn’ omarmen. Dat ze stoppen met dingen doen die ze eigenlijk niet te doen hebben in dit leven. Dat ze die baan opgeven die ze eigenlijk hebben uit angst om buiten de boot te vallen en gaan doen wat lichtwerkers te doen hebben: Namelijk de bewustzijnsshift van de mensheid van de 3e naar de 5e dimensie faciliteren. Licht schijnen in de duisternis. Moeder aarde dienen in haar ascentieproces en het lijden verminderen tot er harmonie in de wereld is ontstaan.

 

Ik gun lichtwerkers dat ze luisteren naar hun ziel die ze middels zielsverlangens en passies vertelt wat ze hier wél komen doen. Dat ze daaraan toegeven en dat ze dezelfde vervulling mogen ervaren als ik de afgelopen jaren ervaar. Als jij zo iemand bent: als jij je altijd al anders hebt gevoeld en uit alle macht probeert te blenden en geaccepteerd te worden, heb ik de volgende, liefdevolle boodschap voor je:

 

“STOP DAARMEE! “

 

Ga doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen. Stop met net doen alsof je een ‘normaal’ mens bent, met een normale baan en normaal gedrag, normale normen en waarden en een normale, vooral niet zweverige, levensstijl.

 

Jij bent anders. Waarschijnlijk zelfs anders dan je ouders en je broers en/of zussen. Jij bent een uniek persoon die zijn of haar eigen pad bewandelt. Jij houdt niet van machtsvertoon, van arrogantie, van ego en van autoritaire mensen.

 

Jij bent een geboren hulpverlener die eigenlijk niets liever doet dan anderen, mens en dier, helpen. Jij bent spiritueel en voelt je aangetrokken tot bewustwording. Je voelt je misschien helemaal niet echt thuis op aarde, een vreemde eend in de bijt. Je hebt een hekel aan agressie tegen mens, natuur en dier en je komt op voor de zwakkeren.

 

Hoe je je ook voordoet, waarschijnlijk ben je zachtmoedig, gevoelig en invoelend. Vaak is daar in de loop van je leven een geconditioneerd masker overheen geplaatst. Maar je weet donders goed dat dit masker niet is wie je bent. Je pikt makkelijk energieën en emoties van anderen op en als kind was je al een dromer, een idealist, een wereldverbeteraar-in-de-dop. Als jij je in bovenstaande herkent is de kans groot dat jij een lichtwerker bent. En er is goed nieuws. We zijn met heel veel!

 

Sinds de jaren zestig wordt de ene na de andere golf Nieuwetijdskinderen geboren. Allemaal lichtwerkers die hier komen met dezelfde missie. En nog steeds worden er steeds helderder en bewuster kinderen geboren.

 

We incarneren massaal in deze tijd om de mensheid in de omslag van het menselijk bewustzijn bij te staan. Het is zo belangrijk dat we ons meer en meer gaan verbinden met elkaar. Dat we elkaar opzoeken en communities vormen. Dat we de nieuwe aarde gaan voorleven en daarmee de trillingsverhoging van het geheel stimuleren.

 

Het is zo fijn om anders te zijn. Het is zo fijn je te realiseren dat jij allang in de 5e dimensie leeft.

 

MAAR DAT JE JE OP EEN 3E DIMENSIE MANIER GEDRAAGT OM GEACCEPTEERD TE WORDEN!

 

Hoe zou het zijn als je toegeeft dat je anders bent? Als je de 3e dimensie van je afschudt en jezelf realiseert in de bewustzijnstrilling die je al hebt? Een trilling van liefde, wijsheid en compassie.

 

Je mag uitkomen voor je spiritualiteit.
Je mag je gaven en hogere vermogens laten zien.
Je mag praten over je vorige levens.
Je mag mensen helen.
Je mag de barricaden op om Moeder aarde en de natuur te helpen.
Je mag helemaal je goddelijke zelf zijn.

 

En weet je? Als we dat allemaal doen… Dan zijn we een krachtveld dat niet te stoppen is. Dan komt het wel goed met de aarde. Dan komt het wel goed met de mensheid en alle andere wezens die op de aarde leven.

 

Vanaf mijn veranda groet ik je met een liefdevol hart, een grote glimlach en een diepe dankbaarheid. Want wat ben jij mooi als je helemaal je authentieke zelf laat zien. Zonder angst, zonder schaamte, zonder terughoudendheid.

Ik zie je.

X Robert Bruggeman

Deel dit!

2 suggesties bij “Omarm je anders zijn

  1. monique Bremer zegt:

    Dank Dank Robert voor dit schrijven. Nu 3 weken na de Trauma Transformatie week lees ik dit, tranen van herkenning lopen over mijn wangen. Gister om hulp geroepen op het strand naar God en alles wat er nog meer is. ’s Middags thuis gekomen een bijzonder gesprek gehad en realiseerde ik mij, O ja ik ben gehoord. Nu ook dat gevoel na dit te hebben gelezen en wat het bij mij doet.

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *