Energetische activatie: behoud je waarde

Concessies doen… Ken jij dit fenomeen? Continu meebewegen en invoelen op de ander. Wat heeft die nodig? Kun je die situatie begrijpen? Wat heeft de ander nodig? En hoe kun jij dit geven?

Concessies doen hoort bij het leven. Soms moet je invoelen op de ander en meebewegen. Maar soms -vaker dan je misschien zou willen- gaan consessies ten koste van jezelf. En dat is niet de bedoeling.

Hoe vind jij de balans? Hoe kun je consessies doen zonder aan je eigen behoeften voorbij te gaan? Hoe geef je grenzen aan zonder rigide te worden? Of te reageren vanuit lage trilling, zoals in woede of kilte?

Download nu Rianne Mantens’ protocol op consessies. Voel hoe je vrijer en natuurlijker met de ander meebeweegt zonder jezelf te verliezen.

Concessies vanuit (eigen)liefde

Jouw hartchakra stelt je in staat om in verbinding te staan met jezelf en met een ander. Om aan te voelen wat een ander nodig heeft. Om daar liefdevol bedding aan te geven.

Je hartchakra is ook een plaats vanwaar eigenliefde ontspruit. Is jouw vermogen om concessies te doen, vanuit de behoefte van een ander, in evenwicht met je vermogen om je eigen behoeften te bewaken? Zodat je kunt meebewegen vanuit een plek van zelfliefde?

Rianne:

“Ik kon er uiteindelijk niet omheen dat ik wederom zeer veel concessies had gedaan ten aanzien van mijn eigen verlangens en behoeften. Ik vooral focus had gehad op het bedding geven aan de verlangens, processen en behoeften van de ander.

Compassie is een prachtige kwaliteit van het hartchakra, maar dat is liefde en zelfliefde ook. Alles draait om evenwicht.”

In de ontmoeting met Rianne

Rianne Manten is een liefdevol spiritueel teacher. Haar expertise ligt op het gebied van liefde, relaties, (fysieke) intimiteit en het ervaren van plezier in het leven. Ze ondersteunt je in het leven vanuit eigenwaarde, levenskracht, levensgenot en een zuivere expressie van energie. Integer, evenwichtig, vrij, schaamteloos en vrij van oordeel.

Rianne:
“Het is mijn missie om jou te faciliteren in het belichamen van levensvreugde. Dit is gelegen in het geven en ontvangen van universele liefde. Je hart, je lichaam en je energieveld daar in elk moment opnieuw voor openen. Volledig expressie geven aan wie jij bent vanuit lichtheid, aanwezigheid en waarheid.”

Ervaar een leven in liefdevolle verbinding.

Ga je ervoor? Wil jij in evenwicht compassie én eigenliefde belichamen?

Klik dan hier en download nu de activatie en krijg toegang tot de online academy.

Vul je leven met een dieper evenwicht en een vrijere stroom van liefde.

Ja, download mijn activatie!

Wees er snel bij: t.w.v. van 77,00 nu voor slechts 24,95