Bevrijd je hart van woede en verdriet vanuit je verbroken relatie

Laat los en bevrijd jezelf

Een relatiebreuk haalt je energetisch enorm uit je evenwicht. De liefdevolle blik waarmee je ex jouw ideale zijn naar je spiegelde, valt ineens weg. Je voelt je naakt. Kwetsbaar. Verdrietig. Boos. Teleurgesteld.

De gevoelens die jij ervaart komen voort uit jouw hechting aan je ex. De verwachting van het toekomstbeeld dat je met hen voor ogen had. Als jij volledig de verantwoordelijkheid neemt voor jouw gevoelens van verdriet, teleurstelling en hechting, stap je in de kracht om jezelf weer vrij te maken.

 

Met dit protocol bevrijd jij jezelf van:

  • De energie van de persoon waaraan jij je energetische onbalans hebt verbonden;
  • De illusies die je ooit hebt gekoesterd;
  • De gevoelens van hechting aan de persoon, maar ook aan de uitkomst die je voor ogen had;
  • De verwachtingen die niet zijn uitgekomen en die je energetisch blokkeren;
  • De hechting en identificatie aan jouw rol als partner van je ex;
  • De behoeftigheid die je uit balans haalt;
  • De gevoelens en energie van lage trilling die je (onbewust) hebt overgenomen en meedraagt vanuit je relatie;
  • De seksuele energie tussen jou en je ex partner.

Beweeg je vrijer en met meer levensvreugde door het leven.

In de ontmoeting met Rianne

Rianne werkt als teacher en energiewerker voor de Bridgeman Academie en dompelt zichzelf al 30 jaar aanhoudend onder in holistisch en multidimensionaal transformatiewerk.

Zij belichaamt liefdevol en zuiver de stem van het heilige vrouwelijk krachtveld waarmee bezielde levensvreugde, wijsheid, creatiekracht en seksualiteit innerlijk vrij mag stromen.

Het is haar missie dat jij comfortabel onder je eigen huid leert kruipen. Vanuit diepgaande intimiteit met jezelf. Waarbij jij je waarlijk vrij en gedragen voelt door de magie van jouw innerlijke universum. Thuiskomt in je eigen bezielde versie van je IK.

Deelnemers ervaren dat Rianne hen faciliteert in hun proces met zorgvuldige directheid, maar ook humor. Voorbij alle bullshit, recht in het hart. Puur, verfijnd, zuiver afgestemd en zonder oordeel. Via haar veilige energieveld openen zij innerlijke deuren waarvan ze het bestaan niet wisten.

Rianne:
“Het is mijn missie om jou te faciliteren in het belichamen van levensvreugde. Dit is gelegen in het geven en ontvangen van universele liefde. Je hart, je lichaam en je energieveld daar in elk moment opnieuw voor openen. Volledig expressie geven aan wie jij bent vanuit lichtheid, aanwezigheid en waarheid.”

Ervaar een leven in liefdevolle verbinding.

Ben je er klaar voor? Wil jij in liefde en zachtheid jezelf bevrijden en je (ex)partner loslaten?

Download nu de clearing. Maak ruimte voor (eigen)liefde en diepe verbinding. Met jezelf en met een ander.

Ja, download nu de clearing!

Wees er snel bij: t.w.v. van 77,00 nu voor slechts 24,95

Dank je wel voor deze clearing. Ik ben heel diep gegaan, er is veel verdriet losgekomen. Ik voel me nu rustig en vredig.”

“Hai Lieve Rianne, Dank je voor je zachte bedding en guidance. Intense ervaring op alle lagen. Weer een mooie stap dichter bij mijzelf. A Free soul!!”

“Wat een heftige, waardevolle en mooie reis was dit! Zo veel doorleeft en mogen helen.   Dank dank dankjewel Rianne, veel gereleased en doorvoelt heel fijn.”

“Iets meer dan een jaar geleden afscheid genomen van een man. Ik heb het nooit in zijn geheel kunnen verwerken. Nú voel ik me eindelijk verlost, lichter, vrijer. Ik heb het gevoel dat ik de innerlijke strijd van toen en dit jaar (zonder contact) EINDELIJK los kan laten.”