Quantum Hypnose

Online Demo met Evelien van Pelt

Wil jij zien wat de effecten zijn van Quantum Hypnose? Wil je leren hoe jij je voorbij beperkende gedachten en overtuigingen beweegt? Regelrecht in je genie-zone?

Milan Somers en Roy Martina, laten het je zien tijdens deze demo met niemend minder dan Evelien van Pelt, topsporter, model en actrice, binnenkort te zien in twee internationale producties.

Evelien ondergaat een Quantum Hypnose sessie en verbindt zich met haar ideale toekomst. Ze reduceert in één sessie haar podiumangst voor een komend event.

Wil jij zien wat de effecten zijn van Quantum Hypnose? Wil je leren hoe jij je voorbij beperkende gedachten en overtuigingen beweegt? Regelrecht in je genie-zone?

Klik op de knop en bekijk direct gratis deze online demo!

Ja, ik meld me aan

Wat gaan we doen

Evelien van Pelt ondergaat onder begeleiding van Milan Somers en Roy Martina een Quantum Hypnosis sessie waarin zij zich verbindt met haar ideale toekomst.

Het verschil tussen reguliere hypnose en Quantum Hypnose, is dat je voorbij je eigen beperkende overtuigingen -en die van de hypnotiseur- beweegt. Je verbindt je regelrecht met de oplossing. De gewenste uitkomst.

Aanschouw zelf de verbluffende effecten van Quantum Hypnosis! Meld je aan en bekijk direct de demo!

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden.

Ja, ik meld me aan

Meet Evelien van Pelt

Evelien van Pelt helpt mensen al sinds 2013 positiever, vrolijker en lekkerder in hun vel te zitten. Zij doet dit door middel van de fysieke ingang, met een voedsel en trainingsprogramma op maat, maar belangrijker nog? Ze werkt een laag dieper door te werken met de overtuigingen en blokkades die jij in je draagt. 

Evelien spreekt binnenkort op een podium tijdens een groot evenement en speelt daarnaast een rol in twee grote filmproducties, waarvan de opnamen zeer snel beginnen. Zij onderging een Quantum Jump om zichzelf versneld naar de staat van zijn te transporteren die ze daarvoor wil bereiken.


Wil jij zien hoe Evelien de volgende stap zet tijdens een Quantum Hypnosis sessie? Klik dan nu op de knop en meld je aan!

Zie hier de intake met Evelien en hoor haar hulpvraag

Me(e)t Milan Somers: Dé (zelf) Hypnose Expert van Nederland!

Milan Somers is een van de vooraanstaande hypnose-experts binnen en buiten Nederland. Hij werkt op internationaal niveau met leiders, topsporters en ambitieuze ondernemers. Gedreven mensen, die voor de extra mijl willen gaan. Die van betekenis willen zijn voor de wereld om zich heen. Die niet meer puur voor het snelle geld gaan, maar verdieping zoeken, in zichzelf en hun omgeving.

Milan begeleid onder andere topsporters als Rens Blom, meervoudig Nederlands én wereldkampioen polsstokhoogspringen.

Samen met Roy Martina begeleidt Milan de opleiding tot Quantum Hypnotiseur en tezamen hebben zij al duizenden mensen in hun kracht gezet. Ben jij de volgende?

Bekijk direct de Demo met Evelien van Pelt! Klik op de knop.

Meet the teacher: Roy Martina, Quantum Mysticus

Drs. Roy Martina (44 jaar holistisch arts) is, samen met Drs. Joy Martina (Psychic Psychologist), de ontwikkelaar van de Quantum Connection Hypnosis Technique. Roy Martina ken je misschien van de 88 boeken die hij heeft geschreven, waaronder de internationale bestseller 'Emotioneel Evenwicht', te verkrijgen bij Hay House. Die samengewerkt heeft met o.a. Deepack Chopra, Bruce Lipton, Eric Pearl, Masaro Emoto en nog vele anderen. Hij heeft trainingen gegeven in zo'n 20 landen en zijn boeken zijn vertaald in 12 landen.

Hij ontwikkelde allerlei holistische therapieën ontwikkelde, zoals Emotioneel Evenwicht, Omega Heling, Remote Chi en NEI (Neuro Emotionele Integratie). Therapieën die worden toegepast in grote delen van Europa, de Verenigde Staten én China. Hij is bekend om zijn humor en het simpel maken van complexe zaken.

Aarzel jij nog? Een betere leraar ga je niet tegenkomen. Klik op de button en bekijk direct de demo met Evelien.

Ja, dat wil ik

Quantum Hypnose: Online Demo
met Evelien van Pelt

Details

Wanneer: Direct

Waar: Online

Investering: GRATIS

Schrijf je in via onderstaande knop.