Online intensive ‘Jezelf zijn’ (Start 15 september 2017)

6 maanden online intensive

Binnenkort starten we met een nieuwe groep! Wil jij meedoen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we stellen je op de hoogte als we gaan starten.

Durf jij de volle commitment aan te gaan? Hoe zou het zijn om jezelf 6 maanden onder te dompelen in een Online Intensive Training waarin je wordt uitgedaagd en ondersteund te gaan voelen in ‘wie je echt bent’?

Over het programma
Wil je weer je zelf zijn? Het mooie is dat je daar jezelf niet voor hoeft te veranderen. Het is een proces om ‘gewoon’ weer meer jezelf te zijn.

Na zes maanden de online intensive: 

  • Begrijp je waarom je bang bent wat anderen van je vinden
  • Heb je meer inzicht in jezelf. Waarom je doe je wat je doet
  • Je herkent je emotionele wonden en ziet ze als kansen voor groei
  • Je begrijpt dat alles anders is dan je dacht
  • Kun je methoden inzetten om contact te maken met je Ziel
  • Doorvoel je dat het hervinden ‘van de eenheid’ de belangrijkste schakel is in het terugvinden van jezelf. 

Je kent ze misschien wel. Mensen die ‘echt’ lijken. Mensen die zich kwetsbaar durven op te stellen. Die in elke situatie zichzelf zijn, spontaan de juiste dingen zeggen en doen. Van die figuren die openlijk genieten van het leven. Die hun hart volgen en hun passie beoefenen.
Misschien denk je wel eens: ‘Hoe doen ze dat toch? Waarom lukt mij het niet om lekker mezelf te zijn? Waarom speel ik zo vaak een rol, kan ik niet echt genieten van het moment en ben ik zoveel bezig met hoe ik overkom op anderen?’

Authentiek zijn – jezelf zijn is wat ieder mens diep van binnen graag wil. Zonder schaamte en schuldgevoel, zonder onzekerheid en angst door het leven gaan. Echt genieten, intieme vriendschappen en relaties hebben, weten wat je wilt en hoe je het gaat bereiken. Misschien ben je wel heel authentiek in bepaalde facetten van je leven en wat minder op andere gebieden. Hoe dan ook, jezelf zijn staat gelijk aan geluk, aan liefde en aan in je kracht staan.

Maar hoe pak je dat aan op een duurzame manier?

Het goede nieuws is dat er een weg terug is. Een pad dat je weer brengt bij je authentieke zelf. Om het te bewandelen mag je stap voor stap alle aangenomen en aangeleerde manieren, meningen en blokkades oplossen. Bij elke stap die je zelf op dit pad kom je dichter bij jezelf en ervaar je dat je lichter gaat leven. Meer gaat genieten, je gelukkiger gaat voelen en completer. Echter en liefdevoller. Langzaam maar zeker valt alles op zijn plaats.

Investering in jezelf

Deze Intensive is diepgaand. Het is een mooie investering in jezelf, waar je de rest van jouw leven profijt van hebt. Het programma kost 249,- incl. BTW.

Je krijgt tevens direct GRATIS toegang tot het online inspiratieplatform. Je kunt de training in een halfjaar doorlopen, maar je krijgt een jaar lang toegang tot alle content. Dus als je meer tijd nodig hebt of wilt herhalen dan is daar alle ruimte voor. Het leven is tenslotte ook niet lineair. 

Start jij dit innerlijke proces? Gaan wij samen dit committent aan? Ik kijk ernaar uit je te mogen begeleiden! 

Heb je nog vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen.

Previous Next

Het programma

Zes maanden op reis

Om je te helpen het pad naar jezelf te bewandelen heb ik een nieuw Online Intensive Programma ontwikkeld; Doorbreek zeven oorzaken waarom het lastig is jezelf te zijn.

Het is gebaseerd op een aantal basisprincipes uit de Bridgeman Methode en het geeft je inzicht in de zeven stappen die je kunt nemen. Het helpt je de moeilijkheden onderweg te overkomen.

Stap voor stap werk je door de zes bestaanslagen van de mens heen en ontwikkel je jezelf. Heb je wel eens nagedacht over dat woord ont- wikkelen? In deze context is dat het afwikkelen van onechte conditionering om authentieker te zijn. Kortom; jezelf zijn. Het is mijn levensmissie is zoveel mogelijk mensen te helpen authentiek te leven, hun passie te vinden en bewuster te worden.

Want als je niet weet wie je bent, hoe weet je dan wat je wilt in het leven? 

Klinkt goed nietwaar! Ga jij het aan? 
Het is een pragmatische, heldere en krachtige Online Intensive. Wil jij echt zes maanden de volle commitment met jezelf aangaan? Top. Meld je dan aan, want dan is dit jouw kans! 

We bieden je:
– Maandelijks een live webinar met mij persoonlijk 
– Ondersteund met begeleidende podcasts 
– Concrete oefeningen waarmee je jezelf handvaten geeft 
– Toegang online inspiratieplatform (meditaties, video’s, blogs ect) 
– Ondersteund met een besloten Facebook pagina 

Robert Bridgeman

robert

Over de trainer

Robert “Ik ben in essentie een inspirator en “boodschapper”. Een leraar met een missie. Door persoonlijke gebeurtenissen besloot ik mijn leven aan mijn passie te wijden: bewustwording faciliteren bij anderen. Ik heb zelf een flinke reis afgelegd om te kunnen leven vanuit passie en overgave. Dit is zowel een intense innerlijke reis als een fysieke reis over de wereld geweest. Ik mediteerde wekenlang in kloosters en zat in zweethutten met sjamanen. Tevens ben ik verbonden aan het toonaangevende “Search Inside Yourself Leadership Institute” in San Francisco (Mindfulness voor het bedrijfsleven) dat voortkomt uit een samenwerking tussen Google en Stanford University. En vandaag de dag ben ik gespecialiseerd in de processen van innerlijke heling, vergroting van zelfbewustzijn, ontwaken, versterken van je spirituele wijsheid en manifestatie. En dat deel ik heel graag ook met jou!”

Deel dit!