Ontwikkel je spirituele intelligentie

ALTAZAR FACILITATOR TRAINING | LEERGANG 2018

Herken jij jezelf in deze vraagstukken?

  • Ben jij momenteel werkzaam als coach, therapeut, psycholoog of healer of ben je in opleiding hiervoor?
  • Zou je graag meer zicht willen hebben welke onderbewuste afdrukken, overtuigingen en programmeringen je vaardigheden beïnvloeden?
  • Welke onzichtbare wonden koester je en weerhouden je ervan om je volledige potentie als mens en professional aan te spreken?

Verhoog dan je Spirituele Intelligentie!

Locatie training

‘Your Spiritual Intelligence lives within you and at the same time your body lives in the field it creates. It operates multi-dimensionally, connecting you with the totality of existence.’

De opleiding duurt een ongeveer 8 maanden en de voertaal is in het Engels. Je wordt opgeleid tot Level 1 trainer waarbij je na certificering 1 op 1 trajecten kan begeleiden. De opleiding bestaat uit de volgende opleidingsblokken in 2018:

– 16 (incl.diner), 17 en 18 februari 2018
– 21 en 22 april 2018
– 23 en 24 juni June
– 28, 29 en 30 september (laatste dag incl. diner)

Altazar Rossiter

Over het programma

Deze opleiding, onder de vlag van de Bridgeman Academie, van Altazar Rossiter is een training gericht op het verhogen van je eigen spirituele intelligentie. In essentie stelt de opleiding je in staat om effectiever te functioneren, beter uitgelijnd te zijn met je innerlijke energie en in het gronden van je energie. Leer hoe je bij je innerlijke kern kan blijven, in je eigen kracht kan blijven staan en je eigen persoonlijke energieveld kan integreren met het collectieve.

Door te leren samen te werken met je multidimensionale zelf maak je een transformerende sprong in je capaciteit om trouw te zijn aan jezelf. Het overstijgt alles wat je intellectueel kan bevatten en het beïnvloedt al je interacties. Je multidimensionale zelf is waar je Spirituele Intelligentie opereert, het brengt je in verbinding met de totaliteit van het bestaan. Het bevindt zich in je lichaam en tegelijkertijd leeft je lichaam in dit veld.

Altazar over de methode

Specifiek in het werkveld van therapeut/facilitator/coach is het uiterst relevant om je eigen unieke pad van meesterschap te ontdekken en te volgen.

Deze opleiding zal je de tools geven om in je eigen authenticiteit te gaan staan, zonder tegen iets of iemand anders te leunen. Dit vereist echter een grondige innerlijke zoektocht en commitment. Want het is onmogelijk de diepere problemen van het leven op te lossen op het bewustzijnsniveau waarop ze zijn gecreëerd.

FLYER

Meer weten over deze opleiding of alles nog een rustig nalezen? Download dan hier de flyer.

Geen pasklaar proces

In dit trainingsprogramma zul je aangemoedigd en ondersteund worden om op de stroom van je eigen energie, intuïtie en decepties te vertrouwen. Het vinden van je eigen authentieke ik en leren deze vast te houden. Echter persoonlijke zelfbekrachtiging (empowerment) is geen pasklaar proces, het kan alleen door ervaring worden geleerd en in jouw persoonlijke realiteit worden geïntegreerd. Je zult protocollen en oefeningen krijgen in het opleidingstraject die je helpen om aan je eigen innerlijke proces te werken en om anderen te helpen door hun proces te gaan.

Kosten

De kosten voor deze opleiding bedragen €2799 exclusief btw, inclusief:
10 opleidingsdagen verspreid over 4 weekenden
3 groepswebinars
Heerlijke lunches tijdens de opleidingsdagen en tweemaal een diner
Thee, koek, fruit en lekkers

Inschrijven en informatie

Als je meer informatie wenst, of je wil je je inschrijven. Neem dan contact op met het secretariaat van Bridgeman via info@bridgeman.nl.

Voorafgaande aan de definitieve inschrijving dient een vragenformulier ingevuld worden (voor toelating). Dit formulier kan ook bij het secretariaat opgevraagd worden.

Altazar Rossiter

Meer weten over Altazar Rossiter? Ga dan naar zijn website www.altazarrossiter.com

Over de trainer

Altazar is een groot meester, een fantastische energiewerker, coach en wijsheidsleraar. Hij beschikt over de intuïtieve gave om je onbewuste, saboterende blokkades aan het licht te brengen, zodat ze je niet langer persoonlijk en professioneel in de weg zitten. Doordat hij volledig in zijn kracht staat, geneest hij je van de wonden die deze blokkades veroorzaakt hebben. Iedereen bezit deze spirituele intelligentie, door Altazar kom je ermee in contact en kun je er je voordeel mee doen. Je brengt aan het licht wat in het duister verborgen was, je wordt verlost van dat wat je al tijden met je meedraagt. Van dat wat je niet langer dient.

Altazar schreef het boek Spirituele Intelligentie.

Deel dit!

Data

16 feb
Opleiding: ontwikkel je spirituele intelligentie (Start 16 februari 2018) Isis Sofia in Dalfsen | 09:00-17.00 uur | €2799,00 excl. BTW

Lees verder of aanmelden > >

13 jan
Altazar Rossiter Workshop (13 januari 2018) De Berenkuil in Utrecht | 09:00-17.00 uur | €150,00 incl. btw

Lees verder of aanmelden > >