Altazar MYSTERY school 2021 (Wachtlijst)

Self Empowerment Training & Energy Facilitator Training

De Altazar Mystery School overstijgt alles wat je intellectueel kan bevatten. Door samen te leren werken met je eigen Spirituele Intelligentie creëer jij meesterschap over jezelf!

12 februari 2021 starten wij onze volgende leergang!

Uitgangspunten van de Altazar Mystery School

 • Je kunt pas in zuivere verbinding zijn met anderen, als je zelf goed gegrond bent en aanwezig bent in het NU. Dat geldt voor iedereen. Of je nu wel of niet als professional met mensen werkt.
 • Je neemt zelf de verantwoordelijkheid voor het gegrond zijn en het aanwezig te zijn in het NU.
 • Alle blokkades, trauma’s, programmeringen, overtuigingen en onbewuste afdrukken in je systeem, houden je uit verbinding met de zuivere stroom van universele liefde in jezelf en voor jezelf.

‘Your Spiritual Intelligence lives within you and at the same time your body lives in the field it creates. It operates multi-dimensionally, connecting you with the totality of existence.’

Meesterschap over jezelf

Om je volledige potentieel als mens te kunnen inzetten is het essentieel om al je zichtbare en onzichtbare wonden op te schonen. Dit is een proces dat leidt tot spiritueel meesterschap over jezelf. Door samen te werken met je eigen Spirituele Intelligentie (I AM Intelligence) ontwikkel jij deze vorm van meesterschap. En zoveel meer! Het is de sleutel. Problemen kunnen nu eenmaal niet opgelost worden op hetzelfde bewustzijnsniveau.

Over de trainer

Onder de vlag van de Bridgeman Academie worden alle trainingen gefaciliteerd door Dr. Altazar Rossiter.

Altazar is een groot meester, een fantastische energiewerker, coach en wijsheidsleraar. Hij beschikt over de intuïtieve gave om je onbewuste, saboterende blokkades aan het licht te brengen, zodat ze je niet langer persoonlijk en professioneel in de weg zitten. Doordat hij volledig in zijn kracht staat, stelt hij je in staat om je wonden die deze blokkades veroorzaakt hebben, te transformeren. Iedereen bezit deze spirituele intelligentie. Door Altazar kom je ermee in contact en kun je er zelf mee leren werken. Je brengt aan het licht wat in het onbewuste duistere verborgen ligt. Je wordt in staat gesteld om jezelf te bevrijden van datgene wat je al tijden met je meedraagt. Karmische pijnstukken, pijnstukken die je geërfd hebt van je voorouders of programmeringen die je niet langer dienen.

Podcast over de Altazar methode

Podcast over de training

Jaar 1 | Self Empowerment Training

Dit groepsprogramma geeft je de tools om in je eigen spirituele meesterschap te gaan staan, zonder dat je tegen iets of iemand aanleunt. Dit vereist een grondige innerlijke zoektocht en commitment. Want, het is onmogelijk de diepere problemen van het leven op te lossen op het bewustzijnsniveau waarop ze zijn gecreëerd.

In dit trainingsprogramma word je aangemoedigd en ondersteund om op de stroom van je eigen energie, intuïtie en veldhouderschap (holding space) te vertrouwen. Persoonlijke zelfbekrachtiging (empowerment) is geen pasklaar proces. Het kan alleen door ervaring worden geleerd en op die manier in jouw persoonlijke realiteit integreren.

Tijdens de trainingsweekenden is er volop ruimte voor diepgaande ‘clearings’ aan de hand van de Altazar Methode. Er zijn tijdens deze dagen  tweedejaars studenten ter ondersteuning. Voor hen is dit een  ‘stage’ binnen de opleiding Energy Facilitator.

Daarnaast krijg je protocollen en oefeningen waar je buiten de trainingsdagen mee werkt. Deze helpen je bij je eigen innerlijke proces. Je wordt ook ondersteund met een buddy en mentor.

De opleiding stelt je in staat om in een veilige omgeving:

 • je eigen energie te leren ‘lezen’ en te leren gronden;
 • zowel de energie van anderen te leren ‘lezen’ als de energie van een groep;
 • jezelf beter afgestemd te houden op je innerlijke energie;
 • te onderzoeken hoe jij in je kracht kunt blijven staan en verbonden te zijn met je innerlijke kern;
 • te ontdekken hoe jouw persoonlijke energieveld wordt beïnvloed door het collectieve energieveld en andersom;
 • te oefenen in het veld houden voor jezelf en een ander.

Kortom: een intens en uniek bootcamp jaar!

FLYER

Download hier de folder Self Empowerment Training | Jaar 1

Retraite terra nova deelnemers

Jaar 2 | Energy Facilitator Training

Na het doorlopen van het eerste jaar, waarin je hebt geleerd en hebt doorleefd hoe je spirituele meesterschap kunt creëren, heb je in het tweede jaar de mogelijkheid om  door te stromen naar het tweede jaar en ‘stage’ te lopen. 

Als tweedejaars ga je een stap verder in het faciliteren van energiewerk. Aan de hand van de Altazar Methode ontwikkel je in een veilige omgeving je skills als Energy Facilitator. In dit jaar

 • ben je tijdens de trainingsdagen een ‘support angel’;
 • support je eerstejaars en ben je mentor;
 • ga je zelf 1:1 sessies begeleiden aan de hand van de Altazar Methode;
 • ga je ontdekken hoe je een groep ‘circles’ kunt faciliteren, vanuit je eigen unieke connectie met de Devine Intelligence*;
 • ontvang je tijdens je ‘stage’ persoonlijke en een-op-een supervisie van Altazar.

*Iedereen heeft een unieke imprint. Ook in het faciliteren van energetisch werk. De Altazar Methode stelt je in staat deze te ontplooien en in essentie gaat werken vanuit je ‘eigen methode’. Met gebruik van elementen uit de Altazar Methode, maar vanuit je unieke imprint.

FLYER

Download hier de folder Energy Facilitator Training | Jaar 2

Praktische informatie

1 opleidingsjaar duurt ongeveer 8 maanden en de voertaal is Engels. Idealiter doorloop je beide opleidingsjaren (Self Empowerment jaar 1 en Energy Facilitator jaar 2), maar jaar 2 is optioneel.

LET OP: Op dit moment is er een wachtlijst voor deze opleiding.

De opleiding wordt op de volgende data in 2021 gegeven:

12, 13 and 14 feb
17 and 18 april
19 and 20 juni
24, 25 and 26 september

 • Tussen de trainingsweekenden door zijn er 3 ‘check-in’-groepswebinars

De locatie van de training is de mooie locatie van Heart House in Bussum.

Voorafgaand aan inschrijving is deelname aan minimaal 1 Altazar workshop verplicht. 

Kosten

De kosten voor deze opleiding per leerjaar bedragen €3.210,- exclusief btw. Betalen in termijnen behoort tot de mogelijkheden.

Je ontvangt tijdens de opleidingsdagen heerlijke lunches en tweemaal een diner. Daarnaast serveren wij thee, koek, fruit en lekkers.

Wil je meer informatie of wil je je inschrijven? Neem dan contact op met het secretariaat van Bridgeman via info@bridgeman.nl.

 

Meer weten over Altazar Rossiter? Ga dan naar zijn website www.altazarrossiter.com

Locatie training

De locatie van de training is de mooie locatie vam Heart House in Bussum.

Referenties

Level I participants

“Geheel tegen mijn natuur in heb ik mij twee jaar geleden ingeschreven voor deze training. Het voelde intuïtief goed om te doen. Inmiddels had ik wel al besloten om de (schijn) zekerheid van het corporate werken te verlaten en het roer 180 om te gooien en mijn hart te gaan volgen.

Het eerste weekend was dan ook erg ontnuchterend. Nooit als man geleerd hoe om te gaan met gevoelens en emoties. Schouders eronder, niet janken en doorgaan was mijn motto, mede de reden van mijn burn-out. Deze burn-out was tegelijk ook mijn wake up call om het roer om te gooien en mijn hart te leren volgen.

Tijdens dit eerste weekend, na het inzetten van mijn intentie “meer contact krijgen met mijn gevoel en mijn authentieke zelf”, nodigden we de energie / spirit uit om in en door ons heen te werken. Iets waar ik nog nooit mee in aanraking was geweest, waar ik ook mijn bedenkingen bij had, maar wat tegelijkertijd zo bekend en vertrouwd voelde, startte mijn proces van een 2 jaar lange transformatie.

Altazar begeleidt je in dit proces vanuit liefde, compassie om weer contact te maken met jouw gevoel, intuïtie, jouw authentieke wijsheid. Hij faciliteert de diepe processen waarbij je in een groep met gelijkgezinde mensen je geconditioneerde lagen, laag voor laag mag afpellen. In een veilige omgeving waar het motto is: “Dare to be wrong”. Waar je in een vertrouwde omgeving fouten mag maken om zo, zonder oordeel je eigen lessen te leren. Energetische Empowerment waarbij je terug gaat naar je essentie en weer contact maakt met jouw authentieke wijsheid. Je leert samen te werken met de intelligente energie / informatie die overal in en om ons heen aanwezig is.

In de afgelopen 2 jaar heb ik een enorm transformatie doorgemaakt. Ik ben weer aangesloten op mijn gevoel, mijn hart, mijn intuïtie en mijn persoonlijke wijsheid. In deze afgelopen jaren heb ik het roer 180 graden omgegooid en inmiddels heb ik een bloeiende praktijk in Leeuwarden waarbij ik mensen ondersteun in hun proces naar persoonlijk leiderschap. Ik werk vanuit mijn hart werk samen met de intelligente energie om ons heen.

Nog steeds met 2 voeten op de grond maar waarbij er alleen maar een oude deuren weer zijn open gegaan. Deuren die ik iedereen gun om open te zetten wanneer je daar klaar voor bent. Reden ook dat ik mij voor een derde jaar heb in geschreven.

Altazar begeleid je vanuit compassie, liefde en wijsheid om op geheel eigenwijze jouw wijsheid weer aan te spreken. Niet om een Altazar kloon te worden maar om puur authentiek vanuit je eigen kracht de wereld te betreden. Ik heb over de afgelopen jaren vele verschillende trainingen genoten maar deze training is “one of a kind” en ik ben dan ook erg dankbaar dat deze meester op mijn pad is gekomen.  – Rogier Schipper”

Twee jaar Mystery School heeft me geholpen steeds dieper mijn eigen transformatieproces te kunnen omarmen. In mijn dagelijks leven heeft een grote verschuiving plaats gevonden; van onbewuste creatie naar bewuste creatie. Een proces wat zich nog steeds aan het ontvouwen is.
De Altazar methode faciliteert krachtig groepswerk. Samen maken we een ‘healing circle’ waarbinnen het mogelijk is individuele en collectieve pijn te helen met behulp van universele liefde en wijsheid. De diepte waarmee het proces zich ontvouwt is ongekend. Ik heb heel diep gevoeld waarom ik hier op aarde ben. Anderen ontmoeten in deze ruimte is hartverwarmend en geestverruimend. Het is een grote steun geweest om verder te gaan op het pad van het grote onbekende. Diep van binnen wist ik al dat dit pad de juiste was, er stond alleen nog wat in de weg. Ik kon beginnen aan het afpellen van diepe lagen conditionering om steeds verder tot mijn kern te komen en hierop te leren vertrouwen. Het integreren van deze intuïtieve vermogens in mijn dagelijks leven hebben me geholpen mijn eigen manier van coaching te ontwikkelen.
Het ontmoeten van je schaduw kan confronterend zijn. Altazar’s benadering met zoveel liefde, wijsheid en tederheid is heel inspirerend. Een meester die zichzelf als student ervaart en net als de rest van ons leert van het mysterie wat zich voor onze ogen mocht ontvouwen. Super dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen en dat ik het met beide voeten op de grond heb kunnen aanpakken! Lisette

I learned how to partner and work together with my Spiritual Intelligence. I learned that it is a partnership indeed and that I have a say in that. … And already use it. It is amazing what you can do and clear. ~ A.V., The Netherlands

I felt deeply seen, held and loved. The biggest breakthrough for me was in finally learning to hold my centre and connect deeply with myself without my sensitivity being overwhelmed by the world. ~ R.A., UK

Dare to listen, dare to speak, dare to see, dare to be who you are, dare to accept yourself, dare to love, dare to be loved, dare to be love, dare to live, dare to forgive, dare to do what your heart says … after all the fear their is LOVE! I TRUST. And that is what I was looking for in this course. I thank you all for that opportunity.
~ A.H., Belgium

Level I participants

Level 2 was all and more then I imagined it to be. It felt natural to continue my journey and deepen my connection with spirit. I’ve learned to stay in integrity with myself and the field. To help myself and others go through transformational processes, to hold the space, to be more of the love I wish to see in the world. Altazar is, as you know, a fantastic teacher. I can’t think of a better way to evolve to higher levels of consciousness. This training is highly recommended!”
~ SvB, Netherlands

It’s hard to describe in words what this training brought me, because it is so much, on so many different layers. For me the most important was that Altazar really empowered me to develop my own method or way of working. He is a great teacher, and he shows you the way to your path, without giving too directive instructions. He really empowers you to discover it yourself.
~ AV, Netherlands

In level 1 I learnt what self-empowerment is about and how important this is. In Level 2 I experienced what’s it’s like to actually step into my self-empowerment, to dare to be wrong and to trust myself. Level 2 students have their own personal processes, but besides that they learn more how to hold the space, be an anchor and to assist in the individual or group processes. This was a life changing year for me, in which I started to trust that I can do this work for myself and that I can guide others to work through their own processes.
SdV, Netherlands

Deel dit!

Data

12 feb
Opleiding: ontwikkel je spirituele intelligentie (Start 12 februari 2021) HeartHouse in Bussum | 09:00-17.00 uur | €3210,00 excl. BTW

Lees verder of aanmelden > >