Ouder-kindretraite (Frankrijk)

Ouder-kindretraite Frankrijk
22 t/m 27 oktober 2018

Wil jij samen met je kind (leeftijd 6-12 jaar) vijf dagen lang genieten, lachen, verdiepen en aan jullie verbinding en bewustzijn werken?

Gedurende de herfstvakantie ben je van harte welkom op Terra Nova! Samen met je kind doe je spelletjes, bewustzijnsoefeningen, meditatie, yoga en ademoefeningen.

Robert en Monique begeleiden ieder ouder/ kind stel individueel. Er is alle ruimte voor ontspanning. Lekker chillen aan het zwembad, genieten in de sauna of een prachtige wandeling door de Languedoc maken, het kan allemaal. ’s Avonds genieten we van het kampvuur, mooie gesprekken en muziek. Ook zijn er dagdelen dat de ouders even weg mogen en de kinderen samen met Robert en/of Monique aan de slag gaan. En als je even geen zin meer hebt, doe je gewoon helemaal niets.

Yoga, meditatie, massage, samen zijn, alleen zijn. Alle deze punten zorgen voor een goede verbinding met ouder en kind. In de ongerepte natuur van Terra Nova kun je ook samen wandelen, zwemmen of gewoon even niks doen. Samen werken aan verbinding is iets waar jij als ouder én jouw kind voor de rest van jullie leven profijt van zullen hebben.

Recensies

Onze andere retraites werden in 2017 gewaardeerd met gemiddeld een 9,7! Lees hier enkele recensies.

Previous Next

De locatie

Onder de rook van de Pyreneeën ligt centrum Terra Nova. Het centrum is gebouwd op eeuwenoude fundamenten en bestaat 18 jaar in haar huidige vorm

Terra Nova is een magische plek. De geschiedenis is voelbaar en de energie is immens krachtig. Voeg daar de schoonheid en uitgestrektheid van het gebied aan toe en je hebt een geweldige plek om deze retraite te volgen.

Het nieuwe bewustzijn

Terra Nova is een plaats van bewustwording, persoonlijke groei en liefde. De naam betekent letterlijk: Nieuwe aarde. En alles in en rondom het centrum is geworteld in het nieuwe bewustzijn van liefde, compassie en wijsheid. Terra Nova heeft het verlangen ontwakende mensen te faciliteren een volgende stap te maken in hun nieuwe bewustzijn. For the good of all.

De ruimten

Terra Nova heeft 7 slaapkamers voor 1 persoon en 7 slaapkamers voor 2 personen. Alle kamers hebben een eigen badkamer. Er zijn twee ruimtes waar de meditaties en sessies plaatsvinden (of buiten in de prachtige natuur!). Daarnaast beschikt de locatie over een buitenzwembad, 2 sauna’s, fitnessruimte, massageruimte en prachtige tuin van 8 hectare, een open haard en zijn er vanuit de locatie diverse mooie wandelroutes.

cropped-Bridgeman_fav.png

Het eten

Het eten is vegetarisch (en o zo lekker)!  Deze retraite is inclusief ontbijt, lunch, diner, snack en drinken tijdens het eten.

Door de combinatie van yoga, meditatie en bewuste voeding is deze retraite een fysieke, emotionele, mentale en spirituele detox.  Gedurende de retraite wordt geen alcohol geschonken.

cropped-Bridgeman_fav.png

Wat is inbegrepen

 • 5 diepgaande levensveranderende transformatie dagen voor jou en je kind
 • Tijdens de retraite zijn alle dagen ontbijt, lunch, middagsnack en diner inbegrepen
 • Ook water, thee en sap zijn inbegrepen
 • Dagelijks staan er yogalessen en (verschillende soorten) meditaties op het programma
 • 5 overnachtingen bij Terra Nova.
 • Er zijn 10 ouder/kind retraite plaatsen beschikbaar
 • Yogamatten, meditatiekussens, lakens en een handdoek. Wij adviseren je om zelf extra handdoeken mee te nemen (zwembad etc.).

Optioneel/ zelf te verzorgen

 • We adviseren de volgende KLM vluchten te boeken als je gebruik wilt maken van de transfer: 22 oktober AMS-TLS (Toulouse-Blagnac), vertrektijd 14.25 uur en retourvlucht: 27 oktober TLS-AMS vertrektijd 17:00 uur.
 • Mocht je met een andere vlucht reizen of op eigen gelegenheid komen, dan horen wij dit graag.
 • Indien je de geadviseerde vlucht boekt dan komen er €70,00 transferkosten bij (van en naar het vliegveld).
 • Neem kleding mee waarin je je prettig voelt en waar je yoga in kunt doen en in meditatie kunt zitten. Ook je bikini/badpak/zwembroek vooral in je koffer stoppen
 • Let op: op de locatie is het niet mogelijk om eerder te arriveren. Wil jij eerder heen dan adviseren wij je om een locatie in de omgeving te boeken. Uiteraard kunnen wij jou hierbij helpen.
 • Gaat er nog een ouder mee? Dat is mogelijk. De meerkosten bedragen €450,00 (let op: we hebben alleen tweepersoonskamers).

Investering

De kosten van deze retraite zijn €950,00 incl. btw. Na boeking ontvang je van ons een factuur.
Eventueel opgehoogd met de meerkosten voor een extra ouder en/of de transferkosten.

Heb je nog vragen? Mail dan naar info@bridgeman.nl.

Deel dit!