Over Brahman Menor

Brahman Menor probeerde om gezonder en fitter te worden elk dieet dat er was. Vegetarisch, Veganistisch, Intermittent Fasting, alleen maar fruit, alleen maar fruitsap… maar uiteindelijk leek niets meer voor hem te werken.

Toen hoorde hij over iemand die van prana leeft en was hij diep geraakt. Hierna zou zijn leven een enorme wending nemen.

In vol vertrouwen transformeerde hij naar Prana en kort daarna besloot hij volledig van Prana te leven. Alle pijnen in zijn lichaam door jarenlang bodybuilder te zijn geweest, genazen, zoals zijn disfunctionele schildklier, zijn aangetaste knieën en schouders. Zijn energieniveau schoot omhoog en de hoeveelheid slaap die hij nodig had daalde tot een paar uur per week.

Zijn geest werd helderder als nooit tevoren. Dankzij het leven van Prana ervoer hij steeds minder stress. Daardoor ontstond een diepe, spirituele connectie met zijn Hoger Zelf, met de Bron. Steeds minder triggers raakten hem waardoor hij steeds vrijer werd van drama en meer en meer in overgave kon treden. En jij kan dit ook.

Brahman Menor heeft honderden mensen geholpen bij de transformatie naar Prana. Eten triggert stress in het lichaam. Hij faciliteerde mensen via deze ingang bij het helen van hun lichaam, het helen van hun voedselintoleranties, het helen van emotionele trauma’s en wonden en het creëren van een zo gezond mogelijk lichaam en geest.

Met een leven van prana kun je kiezen óf je wel of niet eet en wát je wel of niet eet. Het is niet langer dwangmatig: het wordt een vrije keuze.

Wil je meer weten over de retreats van Brahman?

Klik op de afbeelding hieronder of hier

Download hier je gratis E-book

Klik op de afbeelding hieronder of hier

Download hier je Online Training

Klik op de afbeelding hieronder of hier

Deel dit!