Over Roy Wenting

Inner Evolution. Outer Purpose.

ROY WENTING

‘Inner evolution leads, outer purpose follows’. Door persoonlijke ervaring leerde Roy dat bijdragen aan een betere wereld voor hem telkens weer begint bij het ‘ont’-wikkelen van zijn echte authentieke zelf. In zijn trainingen hanteert hij daarom een holistische aanpak waarbij zowel de fysieke, energetische, emotionele, mentale als spirituele lagen worden aangeboord op weg naar jouw authentieke zelf en het manifesteren van jouw gewenste (werkend) leven. Met de intentie dat dit alles mag bijdragen aan individuen en organisaties die zich inzetten voor een wereld in meer harmonie, liefde, wijsheid en compassie.

MEDITATION MINDED

Roy is gecertificeerd Mindfulness Based Emotional Intelligence (MBE) trainer en train-the-trainer (een bij de Vereniging voor Mindfulness geaccrediteerde methode) in samenwerking met Bridgeman Academy.

YOGA INSPIRED

In 2012 behaalde Roy zijn certificaat als yogadocent bij Agama Yoga University op Koh Phangan (Thailand), aangesloten bij de internationale Yoga Alliance en volgde daarnaast verschillende yoga stromingen wereldwijd.

SHIFTING ENERGY

Roy is Reiki practitioner, Transformatie Coach volgens de Bridgeman Methode en Altazar Self-Empowerment Practitioner. Zijn en de groep’s energie zijn raadgever voor de flow van zijn trainingen en coaching. Optimale aansluiting. Met echte transformatie als doel.

BUSINESS BACKGROUND

Roy heeft 15 jaar hotellerie, bedrijfskundige en business consultancy achtergrond waardoor hij als geen ander snapt hoe het reilt en zeilt binnen een organisatie.

INCOMPANY EXPERIENCE

Roy is BrainHack en Mindfulness Based Emotional Intelligence trainer voor Bridgeman Lichtwerkers Academie. Hij werkte voor organisaties zoals Rabobank, RTL, Rijksvastgoedbedrijf, Nestlé, SAP, Engie, Neerlands Diep en Openbaar Ministerie.

WORLD AS PLAYGROUND

Roy maakte de afgelopen 15 jaar vele spirituele reizen door Azië. Tijdens deze reizen deed hij tientallen retraites, opleidingen, pelgrimstochten, klooster/ashram verblijven en cursussen onder begeleiding van gerealiseerde yoga en meditatie meesters.

Deel dit!