HEAL | the art of pure vulnerable intimacy

Transformeer je 7 schaduw energieën die gekoppeld zijn aan het chakra energie systeem en open jezelf volledig voor je eigen levenskracht.

In de ontmoeting met Rianne word jij je bewust van wat niet authentiek en inconsistent is. Rianne ziet, hoort en voelt wat er in je systeem gebeurt en brengt jou in verbinding met jouw eigen kracht, levensvreugde en essentie. Zij reikt in al haar puurheid en zonder oordeel een liefdevolle hand uit om alles, licht en donker, er te laten zijn. Zonder schaamte en opsmuk. Als geen ander weet zij wat het betekent om ‘je kracht weg te geven’. In het bijzijn van Rianne is ‘in proces zijn en gaan’ de natuurlijkste zaak van de wereld. Zij is een krachtige vrouw met veel levenservaring die je goed begeleid in jouw innerlijke proces. Gericht op het balanceren van de universele menselijke schaduwkanten als angst, schuld, schaamte, verdriet, bedrog, illusie en gerechtigheid. Van emotionele afhankelijkheid naar verbinding vanuit onvoorwaardelijke liefde.

Wil je meer weten over Rianne? Kijk dan vooral even op deze pagina.

 

 

Robert Bruggeman

 

 

HEAL | the art of pure vulnerable intimacy

Transformeer je 7 schaduw energieën die gekoppeld zijn aan het chakra energie systeem en open jezelf volledig voor je eigen levenskracht. 

Mensen willen zich gezien, gehoord, geliefd en bemind voelen. Om wie ze zijn. Zijn op zoek naar liefde in zichzelf en in hun omgeving maar deinzen weg voor de blootlegging van hun eigen schaduwkanten.

Het een gaat echter niet zonder het ander. De energie van liefde dwingt tot openen. In dat openen word je zichtbaar. Dit vraagt kwetsbaarheid, moed en vertrouwen.

Dit Transformatie Traject richt zich op het balanceren van de 7 universele menselijke schaduwkanten die verbonden zijn aan ons basis chakra systeem. Dit zijn collectieve resonanties van angst, schuld, schaamte, verdriet, bedrog, illusie en gehechtheid.

Wanneer jij jouw innerlijke schaduw (er)kent, omarmt en transformeert kun jij jezelf moeiteloos laten zien. Veilig en vanuit eigenwaarde. Vol vertrouwen en met overgave. Je kunt volledig intiem zijn met jezelf en met een ander. Oordeelloos, schaamteloos.

Het belichamen van de kosmische energie, van onvoorwaardelijke liefde, vraagt eigenaarschap. Een commitment aan het in evenwicht brengen en het ombuigen van je schaduwkanten naar je potentieel. Dit proces geeft bedding aan het herclaimen van je recht om:

  • te bestaan
  • te voelen en plezier te hebben
  • je IK- en manifestatiekracht te belichamen
  • te beminnen en bemind te worden
  • waarheid te spreken en te horen
  • te (door)zien
  • wijsheid te belichamen

In het openen en transformeren van je schaduw geef jij ruimte aan jouw oneindige potentieel om zich te laten ontvouwen en zichtbaar te worden. Het proces van bestendigen van eigenwaarde, levenskracht, levensvreugde en levenslust.

DE MOGELIJKHEDEN

1-daagse clearing LIVE events

Gedurende deze 1-daagse events breng jij jezelf energetisch meer in evenwicht. Jij herbalanceert al jouw 7 schaduw- energieën. Je krijgt meer zicht op de psychologische kant van de chakra’s en hoe deze invloed hebben op je dagelijks leven. Vanuit een bedding van intimiteit en kwetsbaarheid kun jij innerlijk de diepte in.

Deep dive ONLINE clearings per chakra

Tijdens de online cirkel-sessies faciliteert Rianne diepgaande energy clearings op basis van ieders individuele input gekoppeld aan het chakra dat die dag centraal staat. Zowel de schaduw als het menselijk potentieel. Aangevuld met inzichten vanuit de chakra psychologie.

 

 

 

Previous Next

1-daagse live Clearing
Unlock the 7 shadows

Tijden: start 10.00 uur en eindtijd +/- 17.00
Investering: €160,- inclusief lunch en btw

Locatie: Bussum (HeartHouse)

Boek hier direct jouw ticket voor:

Data voor 2021 volgen.

Online Clearing events
Path of the 7 shadows

Tijden: start 09.00 uur en eindtijd +/- 12.00
Investering: €77,- incl. btw per sessie

Locatie: online via Zoom

Boek hier direct jouw ticket voor:

Donderdag 3 december
Hart Chakra (verdriet)

Donderdag 21 januari
Keel Chakra (Bedrog)

Donderdag 11 februari
3e oog Chakra (Illusie)

Donderdag 11 maart
Kruinchakra (Gehechtheid)