HEAL | the art of pure vulnerable intimacy

Transformeer je 7 schaduw energieën die gekoppeld zijn aan het chakra energie systeem en open jezelf volledig voor je eigen levenskracht.

In de ontmoeting met Rianne word jij je bewust van wat niet authentiek en inconsistent is. Rianne ziet, hoort en voelt wat er in je systeem gebeurt en brengt jou in verbinding met jouw eigen kracht, levensvreugde en essentie. Zij reikt in al haar puurheid en zonder oordeel een liefdevolle hand uit om alles, licht en donker, er te laten zijn. Zonder schaamte en opsmuk. Als geen ander weet zij wat het betekent om ‘je kracht weg te geven’. In het bijzijn van Rianne is ‘in proces zijn en gaan’ de natuurlijkste zaak van de wereld. Zij is een krachtige vrouw met veel levenservaring die je goed begeleid in jouw innerlijke proces. Gericht op het balanceren van de universele menselijke schaduwkanten als angst, schuld, schaamte, verdriet, bedrog, illusie en gerechtigheid. Van emotionele afhankelijkheid naar verbinding vanuit onvoorwaardelijke liefde.

Wil je meer weten over Rianne? Kijk dan vooral even op deze pagina.

 

 

Robert Bruggeman

 

 

HEAL | the art of pure vulnerable intimacy

Transformeer je 7 schaduw energieën die gekoppeld zijn aan het chakra energie systeem en open jezelf volledig voor je eigen levenskracht. 

Mensen willen zich gezien, gehoord, geliefd en bemind voelen. Om wie ze zijn. Zijn op zoek naar liefde in zichzelf en in hun omgeving maar deinzen weg voor de blootlegging van hun eigen schaduwkanten.

Het een gaat echter niet zonder het ander. De energie van liefde dwingt tot openen. In dat openen word je zichtbaar. Dit vraagt kwetsbaarheid, moed en vertrouwen.

Dit Transformatie Traject richt zich op het balanceren van de 7 universele menselijke schaduwkanten die verbonden zijn aan ons basis chakra systeem. Dit zijn collectieve resonanties van angst, schuld, schaamte, verdriet, bedrog, illusie en gehechtheid.

Wanneer jij jouw innerlijke schaduw (er)kent, omarmt en transformeert kun jij jezelf moeiteloos laten zien. Veilig en vanuit eigenwaarde. Vol vertrouwen en met overgave. Je kunt volledig intiem zijn met jezelf en met een ander. Oordeelloos, schaamteloos.

Het belichamen van de kosmische energie, van onvoorwaardelijke liefde, vraagt eigenaarschap. Een commitment aan het in evenwicht brengen en het ombuigen van je schaduwkanten naar je potentieel. Dit proces geeft bedding aan het herclaimen van je recht om:

  • te bestaan
  • te voelen en plezier te hebben
  • je IK- en manifestatiekracht te belichamen
  • te beminnen en bemind te worden
  • waarheid te spreken en te horen
  • te (door)zien
  • wijsheid te belichamen

In het openen en transformeren van je schaduw geef jij ruimte aan jouw oneindige potentieel om zich te laten ontvouwen en zichtbaar te worden. Het proces van bestendigen van eigenwaarde, levenskracht, levensvreugde en levenslust.

Dankjewel Rianne, ik vond het een heel bijzondere ervaring en kijk uit naar het vervolg van deze sessie.

Bedankt voor deze bijzondere en waardevolle ochtend Rianne! Hier kan ik mee verder.

Dank je wel voor je ruimte gevende begeleiding. Ik ben je dankbaar voor de beweging die je bij mij hebt teweeggebracht. Ik ben nieuwsgierig naar wat het me brengt op den duur en heb vertrouwen dat het wat brengt.

Bedankt Rianne! Ik vond het heel magisch en mooie boodschappen, openheid en inzichten heb ik mogen ontvangen.

Ik vind het moeilijk in woorden te vatten maar een enorm verruimende, verzachtende ervaring. veel rust en vrede!

Transformatie in mijn hart en keelgebied. Ik heb veel ervaren. Losgelaten met beweging en geluid. Voelt bevrijdend. Richting ontvangen wat ik mag gaan doen.

Deep dive ONLINE clearings per chakra

Tijdens de online cirkel-sessies faciliteert Rianne diepgaande energy clearings op basis van ieders individuele input gekoppeld aan het chakra dat die dag centraal staat. Zowel de schaduw als het menselijk potentieel. Aangevuld met inzichten vanuit de chakra psychologie.

Tijden: start 09.00 uur en eindtijd +/- 12.00
Investering: €77,- incl. btw per sessie

Locatie: online via Zoom

Boek hier direct jouw ticket voor:

Donderdag 16 september (9.00-12.00 uur)
3e oog Chakra

Donderdag 14 oktober
Kruinchakra

(tip: wil je meer weten over de chakra’s? Scroll een stukje naar beneden voor meer informatie)

 

 

 

WORTELCHAKRA (Angst)

Dit chakra is echt de fundering van jouw hele chakra-systeem. Wanneer het basis chakra uit evenwicht is dan weerspiegelt zich dat terug in alle ander chakra’s. Het basis chakra laat zich uit balans halen door de schaduwenergie van angst. Grote en kleine expressies ervan. Vaak klampen mensen zich vast ter compensatie aan controle, routine, zekerheid, voedsel. Ervaren ze een angst voor eenzaamheid en gevoel van leegte. Of juist het tegenovergestelde. Een totaal gebrek aan focus en weinig verbinding met hun eigen lichaam. Het potentieel van het basischakra weerspiegelt de stevigheid om zonder terugdeinzen alles onder ogen te zien en voluit aanwezig te blijven.

SACRAALCHAKRA (Schuldgevoel)

Dit chakra is het centrum van gewaarwording. Het centrum van voelen, sensaties, lust, verlangens, genot, vreugde, behoeftigheid, kwetsbaarheid etc. Dit energiecentrum is vanuit deze sensorische waarnemingen gekoppeld aan de uitwisseling tussen je binnenwereld en je buitenwereld. Echter door ervaringen die gevoelens van pijn en leegte veroorzaken bewegen we vaak energetisch weg bij het 2de chakra. Sluiten we ons af voor onze zintuigen. Verdoven, dissociëren, verwarring, schuld, seksuele disconnectie, depressies, grenzeloosheid en onverzadigbaarheid zijn vervolgens diverse uitingen van onbalans in dit chakra. Het potentieel van dit chakra weerspiegelt om te transformeren en je bewustzijn te expanderen.

ZONNEVLECHT CHAKRA (Schaamte)

Dit chakra is het centrum van polariteiten. Het zetelt onze IK BEN. Het is het centrum van macht en onmacht, van winnen of verliezen, van manipulatie en controle.  Op een bepaalde laag zijn we allemaal onderworpen aan de onderdrukking van het maatschappelijke stelsel. Als we echter door ervaringen in ons leven, het contact kwijt zijn met onze eigen innerlijke macht en de heiligheid van onze ‘IK KRACHT’ dan voelen we ons slachtoffer vanuit een diep gevoel van machteloosheid. In essentie gaat het 3de chakra om belichaming van je psychische vrijheid. Volledige integratie van jouw waarheid en al het risico op afkeuring loslaten. Alle schaamte loslaten. Alle gehechtheid aan uitkomsten en teleurstelling loslaten.

HARTCHAKRA (Verdriet)

Alles in de natuur streeft naar evenwicht en het hartchakra is het energetische centrum o.a. van evenwicht, liefde, acceptatie, koestering en beminning, Wanneer we door de ander worden bemind dan zien we de goddelijke spiegeling van wie we in werkelijkheid in de ander. Op een moment dat we op welke manier dan ook geen evenwicht ervaren in onszelf en in onze relaties verstoort het de energie. Dit kan zich uitten in gevoelens van afwijzing, verlating, eenzaamheid, verlies, verdriet en teleurstelling in je partnerrelatie, vriendschappen, familieleden of andere vormen van relaties. Liefde opent en geeft daarmee contact en verbinding met de meest pure en zuivere essentie van je Zijn.

KEELCHAKRA (Bedrog)

Daar waar het sacraal chakra de poort is waar de buitenwereld sensorisch binnen komt, is het keelchakra het energetische centrum waarmee de innerlijke vibratie naar buiten gecommuniceerd wordt. Middels onze zelfexpressie komt de buitenwereld te weten wat er in onze binnenwereld leeft. Tevens is het de poort/filtering tussen hoofd en lichaam. Als het hoofd en lichaam vanuit vrije stroom op elkaar afgestemd zijn, kan er ‘waarlijk/waarheid’ gecommuniceerd worden. Onbalans in zelfexpressie kan zich uitten in vele gevoelens en sensaties. Denk hierbij o.a. aan spreekangst, leugens, geheimen, moeite hebben met het verwoorden van emoties of juist heel veel praten, ongepast onderbreken, roddelen, zwakke of harde stem, verlegenheid en verbaal geweld.

3e-OOGCHAKRA (Illusie)

Het 6de chakra houdt de beelden in het geheugen die alle perceptiesvormen en staat tevens symbool voor het doorzien van illusies. Elk chakra geeft ons informatie, het is echter de taak van het 3de oog chakra om alle stukken informatie in elkaar te passen en betekenisvolle patronen op te stellen. Deze zelfreflectie leidt tot zelfkennis. Energetische onbalans geeft o.a. waanideeën, obsessies, nachtmerries, hoofdpijn, gebrek aan fantasie of verbeelding, slecht geheugen, zicht- en concentratieproblemen. Bovendien belemmert de chakra ‘demoon’ illusie het bewustzijn om zuiver de waarheid en realiteit waar te nemen. Een open en evenwichtig 3de oog chakra geeft het vermogen om het grotere geheel te zien en de diepere betekenis en helderheid vinden.

KRUINCHAKRA (Gehechtheid)

Het 7de chakra symboliseert de multi dimensionaliteit van je Zijn. Het opgaan in het goddelijke bewustzijn. Bij het openen van het kruinchakra gaat het niet zozeer over het verruimen van het bewustzijn maar over het doorzien van gehechtheid aan het aardse bestaan. Energetische onbalans geeft o.a. cynisme, starheid, spirituele verslavingen, migraine, vastklampen aan overtuigingen. Omgaan met gehechtheid en verslavingen vraagt echter een zekere mate van energetisch koorddansen en het loslaten van de fixatie op onze buitenwereld. Het potentieel van het kruinchakra om wijsheid te belichamen geeft bedding aan de beschouwing van universele waarheid, wijsheid en verbinding met andere dimensies. Kortom, ware overgave aan het eenheidsbewustzijn en vertrouwen in de oneindige stroming van het universele systeem.

Previous Next
Previous Next