Als je een vliegtuig zou zijn, zou je rondjes rijden op het vliegveld, in plaats van op te stijgen, omdat je eigenlijk geen idee hebt waar je nou heen mag…

Je bent best veel bezig met spirituele ontwikkeling. Je leest boeken. Doet mee aan workshops en misschien wel retraites. Je neemt deel aan online trainingen. Woont (on- en offline) lezingen bij. Je mediteert en je beoefent yoga. Bespreekt jouw spirituele bevindingen met vrienden en gelijkgestemden. Je zoektocht is mooi en spannend, maar toch… Toch bereik je elke keer weer dat ene punt. Dat punt waarop jouw saboterende mechanismen zich toch weer tonen. Dat punt waar je maar niet voorbij lijkt te komen, écht doorheen lijkt te breken.

Als je een vliegtuig zou zijn, zou je rondjes rijden op het vliegveld, in plaats van op te stijgen, omdat je eigenlijk geen idee hebt waar je nou heen mag…

Je bent ver gekomen en dat wéét je ook. Meestal kun jij je veld houden en vertrouwen op je innerlijke proces. Maar heel soms vraag je je af wat het voor nut heeft. Waarom je nou niet van dat ene gevoel kunt afkomen dat je in de kern maar blijft saboteren.

Wij hebben goed nieuws voor je. Ben jij bereid om jezelf écht in de diepte aan te kijken? Ook op de punten waar het echt zeer doet? Om ook de kanten van jezelf die je niet wilt zien volledig onder ogen te komen en met liefde en compassie te behandelen en benaderen? Dan is het nu tijd voor echte, diepgaande confrontatie. Confrontatie met jezelf, zodat je de volgende stap kunt zetten in jouw transformatie. Om zo wél voorbij dat ene punt te komen. Jij staat op het ‘Point Of No Return’.

Als jij voorbij je belemmerende overtuigingen en blokkades komt, dan zul je zien dat je authentieke leven begint. Het leven waarvoor je geboren bent. En dat is een magische ervaring.

Om jou te helpen voor eens en voor altijd die doorbraak te genereren hebben Janosh en Robert Bridgeman de handen ineengeslagen. In het voorjaar van 2021 hebben zij het online Holy Grail programma gegeven, waarin jouw heilige graal, het diepste van jouw ziel, door middel van protocollen en heilige geometrie werd geactiveerd. Meer dan duizend mensen deden hieraan mee. Nu gaan we verder… voorbij het point of no return.

We starten op 2 november

Dinsdagavond 02 november
Dinsdagavond 16 november
Donderdagavond 25 november
Donderdagavond 09 december
Donderdagavond 16 december

Janosh en Robert ontwikkelden een meedogenloos diepgaand, gruwelijk effectief en verschrikkelijk transformerend programma waarin jij niet anders kan dan een grootste doorbraak in je leven ervaren.

Over de intensive

Jij doorloopt een intensief programma van vijf afleveringen waarin je alle aspecten van je spirituele ontwikkeling doorwerkt. Maar dan wel juist die aspecten die in andere programma’s niet of nauwelijks voorkomen. Geen taboes meer: je kijkt jezelf écht aan in de diepte, waar het telt. Je maakt een confronterende en bovenal eerlijke innerlijke reis.

Samen met jou gaan Janosh en Robert aan de slag met je gevoel van innerlijke veiligheid. Met je eigen seksuele taboes. Met jouw relatie met macht en verslavingen. We gaan de diepte in, zodat jij meer en meer in je eigen authentieke kracht gaat staan.

Ook de thema’s zelfliefde en eigenwaarde komen aan bod. Jij verdient het om jezelf geweldig te vinden en je eigen grootsheid te omarmen. Je verdient het om de overvloed die op je ligt te wachten te aanvaarden. Waarom lukt dit dan nog niet? Vind je wel écht dat jij het waard bent? Of is er op de achtergrond toch nog een innerlijk, saboterend programma aan het werk?

We behandelen met jou het thema van helder inzicht – durf je verder te kijken? Dieper? We behandelen jouw vrijheid van expressie en helderziendheid. Wat jij in jouw leven aantrekt. Waar je op bent aangesloten. Alles behandelen we. Alles wat nog kan instaan tussen jou en je potentieel. Het leven dat je vanuit je ziel wilt leiden. Het enige wat jij daarvoor hoeft te zijn is: eerlijk. Echte, diepe energetische eerlijkheid.

Met dit programma geven we je de kans om op verschillende gebieden in je leven doorbraken te realiseren. De thema’s zijn gekoppeld aan de zeven basischakra’s van het lichaam plus twee chakra’s buiten het lichaam. Het is tijd om op te schonen, zodat jij echt gaat stralen. Wij zijn er klaar voor. Jij ook? Sta jij op het Point Of No Return?

 

Met dit programma geven we je de kans om op verschillende gebieden in je leven doorbraken te realiseren. De thema’s zijn gekoppeld aan de 7 chakra’s van het lichaam plus twee chakra’s buiten het lichaam. Het is tijd om op te schonen, zodat jij echt gaat stralen. Wij zijn er klaar voor.

This is the POINT OF NO RETURN.

Praktische informatie

Deze intensive bestaat uit 5 online avonden. We starten om 20.30 uur en zijn rond 22.30 uur klaar. Na iedere sessie ontvang je binnen twee werkdagen een replay, de activaties van Janosh, bijlagen en eventuele extra content.

De data

Dinsdagavond 02 november
Dinsdagavond 16 november
Donderdagavond 25 november
Donderdagavond 09 december
Donderdagavond 16 december

Reserveer vandaag nog jouw ticket voor €149,00. Betalen in 2 of 3 termijnen is mogelijk!

RESERVEER HIER >

Over Janosh

Werkend in de grafische vormgeving en zonder enige ervaring op spiritueel vlak, kwam Janosh in 2003 tot de ontdekking dat hij helderziend is. Tijdens een diepe meditatie werd zijn potentieel geactiveerd, waarna Janosh van de één op de andere dag ineens in staat was om energieën waar te nemen.

Lees verder >

Over Robert

Robert Bridgeman is een moderne mysticus, healer, spreker, auteur en lichtwerker. Hij onderzoekt nu 12 jaar traditionele mystieke stromingen. Niet alleen vanuit boeken en kennis, maar ook door zich in de tradities en methoden onder te dompelen.

Lees verder >