Als je een vliegtuig zou zijn, zou je rondjes rijden op het vliegveld, in plaats van op te stijgen, omdat je eigenlijk geen idee hebt waar je nou heen mag…

Je bent al best wel een tijdje bezig met spirituele ontwikkeling. Misschien volg je workshops en retraites. Je verslijt online trainingen en bezoekt lezingen. Je mediteert en beoefent yoga. Je omringt je met spirituele vrienden en je leest je misschien wel suf. Je zoektocht is mooi en spannend, maar je lijkt steeds maar niet verder te komen.

Het is altijd maar hetzelfde liedje. Je loopt steeds weer vast op hetzelfde punt. Alles wat je doet helpt je op weg, maar een echte doorbraak laat op zich wachten…

Als je een vliegtuig zou zijn, zou je rondjes rijden op het vliegveld, in plaats van op te stijgen, omdat je eigenlijk geen idee hebt waar je nou heen mag…

Daarom is het NU tijd voor verandering. Het is tijd om voor eens en altijd jezelf te overstijgen en te gaan leven zoals je voelt dat het in je zit. Authentiek, krachtig, aanwezigheid en vol magie.

Het is tijd om op te stijgen, om het point of no return te vinden waar je niet meer terug van kunt komen. Zodat je alleen nog maar verder kunt vliegen, je dromen achterna.

Om voor eens en voor altijd die doorbraak te genereren hebben Janosh en Robert Bridgeman de koppen bij elkaar gestoken. Na het overweldigende succes van hun gezamenlijke HOLY GRAIL online programma in het voorjaar van 2021, is het nu tijd all the way te gaan.

We starten op 2 november

Dinsdagavond 02 november
Dinsdagavond 16 november
Donderdagavond 25 november
Donderdagavond 09 december
Donderdagavond 16 december

Janosh en Robert ontwikkelden een meedogenloos diepgaand, gruwelijk effectief en verschrikkelijk transformerend programma waarin jij niet anders kan dan een grootste doorbraak in je leven ervaren.

Over het programma

Een intensief programma van 5 afleveringen waarin je alle aspecten van spirituele ontwikkeling gaat doorwerken. Maar dan wel JUIST die aspecten die in andere programma’s niet of nauwelijks voorkomen! Alle taboes en heilige huisjes gaan ERAAN! Een confronterende en eerlijke innerlijke reis.
De eerste aflevering gaat om innerlijke veiligheid en om seksuele taboes. Vervolgens gaan we aan het werk met macht en verslavingen. De diepte in, zodat jij meer en meer in je eigen authentieke kracht gaat staan. In aflevering 3 pakken we de thema’s zelfliefde en eigenwaarde aan. Jij verdient het om jezelf geweldig te vinden en je eigen grootsheid te omarmen. Overtuiging dat dit niet oke is? Schaam je je daarvoor? Wacht dan maar…

Dacht je dat we alles gehad hadden? Nee… Want in aflevering 4 en 5 komen we bij de thema’s inzicht, doorzien, expressie, helderziendheid, aantrekking, aangesloten zijn en het Christus bewustzijn. We laten niks achterwege. Alles wat tussen jou en je grootsheid, je volste potentieel instaat dat mag naar voren komen. Alles wat in de weg staat van jouw puurste Zijn pakken we aan. Niks geen geouwehoer meer. We gaan er met zijn allen voor. Daarin vragen we wel iets van je. Eerlijkheid. Eerlijk durven te zijn tegen jezelf, zodat je voor eens en altijd uit je eigen schaduw kan stappen en het licht gaat betreden.

 

Met dit programma geven we je de kans om op verschillende gebieden in je leven doorbraken te realiseren. De thema’s zijn gekoppeld aan de 7 chakra’s van het lichaam plus twee chakra’s buiten het lichaam. Het is tijd om op te schonen, zodat jij echt gaat stralen. Wij zijn er klaar voor.

This is the POINT OF NO RETURN.

Praktische informatie

Deze intensive bestaat uit 5 online avonden. We starten om 20.30 uur en zijn rond 22.30 uur klaar. Na iedere sessie ontvang je binnen twee werkdagen een replay, de activaties van Janosh, bijlagen en eventuele extra content.

De data

Dinsdagavond 02 november
Dinsdagavond 16 november
Donderdagavond 25 november
Donderdagavond 09 december
Donderdagavond 16 december

Reserveer vandaag nog jouw ticket. Boek je voor 1 oktober dan betaal je €129,00 in plaats van €149,00.

RESERVEER HIER >

Over Janosh

Werkend in de grafische vormgeving en zonder enige ervaring op spiritueel vlak, kwam Janosh in 2003 tot de ontdekking dat hij helderziend is. Tijdens een diepe meditatie werd zijn potentieel geactiveerd, waarna Janosh van de één op de andere dag ineens in staat was om energieën waar te nemen.

Lees verder >

Over Robert

Robert Bridgeman is een moderne mysticus, healer, spreker, auteur en lichtwerker. Hij onderzoekt nu 12 jaar traditionele mystieke stromingen. Niet alleen vanuit boeken en kennis, maar ook door zich in de tradities en methoden onder te dompelen.

Lees verder >