Quantum Connection Hypnosis Technique

Je ideale toekomst is er al. Hoe verbind jij je?

Alles wat jij wilt, ís er al. Je hoeft je er alleen maar op af te stemmen. Maar hoe?

Het begrip 'manifesteren' heeft in de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Maar hoe manifesteer je nu de werkelijke verlangens van je ziel?

Tijdens de opleiding Quantum Connection Hypnosis Technique leer jij zélf door middel van quantum hypnose jouw ideale toekomst werkelijkheid te maken. En je leert anderen hierin te begeleiden! Quantum Hypnosis is een zeer krachtige methodiek om in je geniezone te stappen en de meest authentieke versie van jezelf te worden.

Roy Martina en Milan Somers, dé experts op het gebied van Quantum Hypnosis, gaan samen met Robert Bridgeman in gesprek over deze revolutionaire manier om jouw toekomst te realiseren. En jij mag ze live al jouw vragen stellen.

Meld je nu aan voor de gratis Q&A tussen Milan, Roy en Robert op 13 februari om 19:00.

Ja, ik meld mij aan

*Kun je er niet bij zijn? Geen probleem: we zenden een replay na! Meld je alsnog aan.

Begeleid jezelf én anderen naar een ideaal leven

Je hebt -net als iedereen- diepe verlangens en wensen. Misschien lijken deze ver weg, maar: de waarheid is dat alles wat jij ten diepste verlangt, al bestaat. Je hoeft je er alleen mee te verbinden. Bedenk het zo: als je erover kunt dromen en ernaar kunt verlangen, kun je het ook doen!

Veel coaches, healers, psychologen, trainers en andersoortige leidinggevenden of hulpverleners ontdekken inmiddels de kracht van manifestatie in al haar vormen. Zij begeleiden cliënten op weg naar hun ideale leven. Robert, Roy en Milan leidden gezamenlijk al duizenden mensen op om hun ideale bestaan te manifesteren, of om hun cliënten hiernaar te begeleiden.

Quantum Hypnosis is een baanbrekende hypnosevorm, waarbij de focus niet langer ligt op het probleem en de beperkende overtuigingen van coach en cliënt, maar juist op de gewenste uitkomst.

Stel al jouw vragen aan Roy Martina, Milan Somers en Robert Bridgeman en beslis nu: ben jij er klaar voor om jouw ideale leven te ontsluiten?

Ja, dit wil ik

Tijdens de Q&A

Tijdens de Q&A wisselen Milan, Robert en Roy hun ervaringen uit. Robert Bridgeman, auteur, co-founder van retraitecentrum Terra Nova en mede-oprichter van de Bridgeman Academy, bevraagt Roy en Milan vanuit zijn eigen expertise over Quantum Jumping. Als founder van o.a. de Lichter Leven methode en Manifesteren Vanuit het Hart, brengt dit meerdere principes bij elkaar voor een optimale bedding van de kennis.

Jij hebt vast veel vragen over hoe Quantum Hypnosis werkt.

  • Wat is het verschil met reguliere hypnose?
  • Wie begeleid je met quantum hypnose?
  • Wat zijn de voordelen van quantum hypnose?
  • Wat is timeline jumping?
  • Wat zijn de resultaten van Quantum Hypnose?
  • Hoe verhoudt Quantum Hypnose zich tot het verbinden met mijn ideale toekomst?


    En waarschijnlijk nog veel meer. Tijdens de Q&A komen al jouw vragen aan bod. Je krijgt de gelegenheid ze te stellen en Roy, Milan en Robert bespreken je vragen uitvoerig. Na afloop heb je een duidelijk beeld en voel je diep in je hart of dit jouw volgende stap is. Op weg naar je ideale leven - en dat van je cliënt.

Schrijf je nu in voor de Q&A, ook als je er niet bij kunt zijn. We zenden de replay na. Klik op de knop!

Hier wil ik meer over weten

Bekijk hier een sfeerimpressie van de eerste module van de opleiding!

Meet the teacher: Roy Martina, Quantum Mysticus

Drs. Roy Martina (44 jaar holistisch arts) is, samen met Drs. Joy Martina (Psychic Psychologist), de ontwikkelaar van de Quantum Connection Hypnosis Technique. Roy Martina ken je misschien van de 88 boeken die hij heeft geschreven, waaronder de internationale bestseller 'Emotioneel Evenwicht', te verkrijgen bij Hay House. Die samengewerkt heeft met o.a. Deepack Chopra, Bruce Lipton, Eric Pearl, Masaro Emoto en nog vele anderen. Hij heeft trainingen gegeven in zo'n 20 landen en zijn boeken zijn vertaald in 12 landen.

Hij ontwikkelde allerlei holistische therapieën ontwikkelde, zoals Emotioneel Evenwicht, Omega Heling, Remote Chi en NEI (Neuro Emotionele Integratie). Therapieën die worden toegepast in grote delen van Europa, de Verenigde Staten én China. Hij is bekend om zijn humor en het simpel maken van complexe zaken.

Roy is de ontwikkelaar van de Quantum Hypnosis opleiding en faciliteert deze met Milan Somers. Horen wat ze te zeggen hebben? Klik op de onderstaande knop!

Me(e)t Milan Somers: Dé (zelf) Hypnose Expert van Nederland!

Milan Somers is een bekend hypnose-expert binnen- en buiten Nederland en werkt op internationaal niveau met leiders, topsporters en ambitieuze ondernemers. Gedreven mensen, die voor de extra mijl willen gaan. Die verdieping zoeken. Die van betekenis willen zijn voor de wereld om zich heen. Die niet meer puur voor het snelle geld gaan, maar verdieping zoeken, in zichzelf en hun omgeving.

Samen met Roy Martina geeft Milan de Quantum Connection Hypnosis Technique opleiding, waarbij hij honderden mensen heeft begeleidt naar een succesvol bestaan als Quantum Hypnotiseur.

Milan begeleid onder andere topsporters als Rens Blom, meervoudig Nederlands én wereldkampioen polsstokhoogspringen.

Ben jij er ook klaar voor om impact te maken? Om jezelf aan de wereld te laten zien? Schrijf je dan in voor de gratis Q&A en klik op de onderstaande knop.

Volg je hart en je zelfvertrouwen neemt toe

Ik schrijf me in

Meet Robert

Robert Bridgeman, traumaspecialist, healer, auteur en documentairemaker, heeft bij 35 spiritueel leraren, verspreid over de hele wereld, onderzoek gedaan naar technieken die leiden tot een authentiek, licht leven. De kennis die hij heeft opgedaan ligt nu voor jou voor het oprapen.

Robert heeft meer dan 4500 mensen geholpen om hun hardnekkige blokkades te doorbreken. Blokkades die in de weg staan van een authentiek, lichter leven. Duizenden mensen zijn begeleid in hun proces om angsten en onzekerheden voorgoed te transformeren. Naar licht en liefde. Naar kracht.

Robert gelooft in the good of all. Hoe meer mensen zich afstemmen op het oneindige veld van overvloed en liefde, hoe beter het gaat met de wereld. We zijn allemaal verbonden.

Wil je horen wat Robert, Milan en Roy met jou kunnen delen over een lichter leven en het verbinden met je meest authentieke zelf? Klik dan op de knop en schrijf je gratis in voor de Q&A.

Zij hebben Quantum Hypnose ervaren:

“Wauw, het was magisch om te ervaren, nog magischer op dag twee, sprakeloos in liefde.”

“It was amazing!!! Geweldige sfeer, fantastische groep en een super team met toptrainers Roy en Milan.”

“Het was ge-wel-dig!! Ik kijk uit naar de volgende module.”

Schrijf je hier in!

Jouw ideale toekomst ligt voor het oprapen. Ben je bereid om hem op te pakken? Zet dan nu de eerste stap! Klik op de onderstaande knop en schrijf je in!

Details

Wanneer: 13 februari 2023

Tijd: 19:00 - 20:30

Waar: Live online

Investering: Gratis

Geen tijd om er live bij te zijn? Geen probleem: we zenden je een replay na. Schrijf je alsnog in via onderstaande knop.