Gratis Q&A: Lichter Leven

Ben je een psycholoog, coach of trainer? Of wil je coach worden, maar weet je nog niet waar je moet beginnen? Tijdens deze Q&A krijg jij kennis over effectieve tools om sneller en effectiever een doorbraak te bereiken met je cliënt.

 

Duurzame verandering bereik je alleen met een holistische aanpak: wanneer jij je cliënt op alle relevante levensgebieden faciliteert. Zowel fysiek als mentaal, emotioneel en spiritueel.

Met de Lichter Leven opleiding heb jij effectievere tools in handen om duurzame verandering teweeg te brengen. Gebaseerd op 33 bewustzijnsmethodes uit traditionele, Oosterse methodieken en moderne, Westerse (hersen)wetenschappen is dit dé manier om verdieping te vinden.

Klik op de knop en schrijf je in voor de gratis Q&A.

18 oktober 2022, 20:00 / 21:30

Ja, ik schrijf me in!

*Lukt het niet om erbij te zijn? Meld je alsnog aan: je ontvangt een replay!

De Lichter Leven methodiek van de Bridgeman Academy is gebaseerd op oude (Oosterse) wijsheden en moderne, Westerse wetenschappen.

Inmiddels zijn er honderden Bridgeman Lichter Leven Coaches die tezamen duizenden mensen succesvol hebben begeleid naar een Lichter Leven. Spreekt dit jou ook aan?

 

Klik op de knop. Stel je vragen aan Sandra en Martine en krijg handige tools en kennis aangereikt om je cliënt effectief te faciliteren.

De trainers

Sandra Baaijens en Martine de Bruijn zijn ervaren Bridgeman Lichter Leven coaches die al jaren hun cliënten succesvol begeleiden met behulp van de methodiek. Zij beantwoorden tijdens de Q&A al jouw vragen én geven je inhoudelijke kennis van het programma.

Martine de Bruijn

Het is Martine's missie om mensen te laten stralen en genieten van het leven. Dit is niet altijd vanzelfsprekend als je vastzit in innerlijke patronen en maatschappelijke systemen. Uit eigen ervaring weet Martine dat je deze patronen kunt keren. Martine is geschoold en getraind in NLP, Transformatief Coaching, Mystery school, Energie Led Facilitation Training, de Weg van het Wiel-jaartraining, mBraining, mindfulness, yoga en meditatie. Vanuit haar eigen praktijk begeleidt ze mensen zowel individueel als in groepsverband. Martine faciliteert al jaren het Lichter Leven programma en transformatiesessies.

Sandra Baaijens

Sandra heeft zich de afgelopen jaren verdiept en bekwaamd in diverse disciplines om haar missie zo goed mogelijk te kunnen volbrengen: de ontwikkeling van haar cliënten en cursisten naar hun eigen essentie. Master Your Joy is haar motto daarbij: authentieke levensvreugde als oerkracht. Haar eigen ‘awakening’ was haar burn-out: het opende haar ogen en liet haar zien dat de enige uitweg de weg naar binnen is. Naast Hatha Yoga-teacher bij Pure Yoga, heeft ze binnen Bridgeman de MBE, de Mystery School en de Transformatie Coach opleidingen gedaan. Haar cliënten volgen in haar praktijk het Lichter Leven programma, workshops over Innerlijke Kind-healing en uiteraard intuïtieve transformatie-sessies.

Ik wil graag weten wat ik tijdens de Q&A ontvang

Dit levert de Q&A jou op

Wanneer jij je inschrijft ontvang je tijdens de Q&A het volgende:

  • Inzicht in hoe jij je verdiept als coach/psycholoog/trainer door holistisch te werken;
  • Inzicht en voorbeelden van de grandioze resultaten van het programma;
  • Kennis over coaching op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak;
  • Een helder beeld van waar jij je naartoe wilt bewegen als coach/trainer: of je dit beroep nu al praktiseert, of niet;
  • De mogelijkheid om al jouw vragen m.b.t. Lichter Leven te stellen;
  • Een unieke aanbieding die alleen geldig is voor de deelnemers van het Q&A.

RECENSIES VAN LICHTER LEVEN COACHES

‘Ik ken geen ander coach-opleidingstraject dat zo’n volledig pallet beslaat om mensen werkelijk te helpen: van blokkades en trauma’s laten smelten, je ware passie en talenten ontdekken tot en met gelukkig leven en succesvol werken.’

‘Het ervaren van de effecten bij de cliënten is dankbaar en leerzaam. De noodzaak van praktijkervaring opdoen in diverse sessies geeft inzicht in hoe je als coach de juiste weg bewandelt met de cliënt samen, op het goede moment bijstuurt en stimuleert. Het doornemen van de structuur van het Lichter Leven Programma en vervolgens daadwerkelijk met cliënten dit programma beleven heeft mij geleerd dat de onderdelen zeer goed op elkaar afgestemd zijn en de stappen elkaar logisch, dynamisch en succesvol opvolgen’

 

Meld je nu aan en ervaar zelf of dit de kans is om je op de voor jou beste manier te ontwikkelen. Klik op de knop.

Praktische informatie

Dit is je kans om meer kennis op te doen over bewustzijnstechnieken en coaching op holistische wijze. Hoe je op praktische manier duurzame verandering faciliteert bij jouw gewenste cliënten. Schrijf je in, ook als je er niet bij kunt zijn: je ontvangt een replay.

Investering: GRATIS
Waar: Online
Wanneer: 18 oktober 2022

Tijd: 20:00 - 21:30

Replay: Ja

Klik op de knop

Ja, ik ben erbij!