Mini-cursus: de grondbeginselen van Quantum Hypnosis

Ben je er klaar voor om het leven te leiden waarvoor jij geboren bent? om met meer gratie, souplesse en gemak door het leven te gaan?

Door middel van Quantum Hypnosis verbind jij je met de meest authentieke vorm van jezelf. Je manifesteert daarmee sneller het leven dat je waarlijk wilt leiden. Deze minicursus is voor jou als je:

 

 • Versneld (spiritueel) wilt ontwikkelen;
 • Coach, psycholoog, trainer of anders bent en je technieken wilt verrijken;
 • Niet tevreden bent met je baan en een carrièreswitch overweegt;
 • Wilt proeven van deze unieke vorm van hypnose.

 

Roy Martina en Milan Somers hebben een online cursus gefaciliteerd waarin jij de grondbeginselen van Quantum Hypnosis meekrijgt. Wat is het? Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens deze cursus onderga je zelf een aantal hypnosesessies om de spectaculaire effecten te ervaren, je hoort de ervaringen van studenten die de volledige opleiding hebben gevolgd én je ontvangt een hand-out met theoretische kaders van Quantum Hypnose.

 

En al dit voor slechts tien euro! Meer weten?


Klik nu op de knop!

 

Ja, ik wil meer lezen!

Ter kennismaking: t.w.v. 500,00 nu voor 10,00!

Dit ontvang je

Quantum Connection Hypnosis Technique is een vorm van hypnose die jou -of je cliënten- in direct contact brengt met een gewenste situatie. Je focust je, in tegenstelling tot bij reguliere hypnose, niet op het probleem, maar beweegt je direct naar de oplossing. Voorbij de beperkingen van je mind en conditioneringen.

Deze mini-cursus is écht bedoeld om de grondbeginselen van Quantum Hypnose te ervaren. Zodat je kunt invoelen of deze techniek bij jou past. Na afloop weet je of jij je hierin wilt bekwamen en door wilt gaan met een volledige opleiding.

Jij ontvangt:

 • Onbeperkte toegang tot de cursus in de online leeromgeving;
 • Een hand-out met theoretische kaders over hoe Quantum Hypnose werkt;
 • Inzicht in Quantum Hypnose vanuit cursisten die je zijn voorgegaan;
 • Gratis inspiratiemateriaal, zoals meditaties en quantum jumps, van Milan Somers en Roy Martina wanneer deze worden uitgegeven.

Klik op de knop en schrijf je in!

Ontdek je volle potentieel!

Quantum Hypnose is een baanbrekende vorm van hypnose die je voorbij je eigen beperkingen en gedachten brengt. Direct naar je gewenste uitkomst. Je reist als het ware astraal naar een andere dimensie: de dimensie waarin jij alles al bent wat je wilt zijn. Klinkt misschien gek, maar ga het maar eens ervaren: je zult versteld staan van wat er direct allemaal in jouw leven in beweging komt!

Met deze mini-cursus onderga jij een aantal quantum hypnoses, maar je leert er ook direct de grondbeginselen van. Voor een dieper inzicht. Daarnaast ontvang je enkele hypnosescripts waarmee je zelf aan de slag gaat, bijvoorbeeld om jezelf nogmaals te hypnotiseren en het effect te vergroten, of om een ander in dezelfde richting te helpen.

Deze mini-cursus is een opstap naar de volledige opleiding tot Quantum Hypnotiseur. Als jij hem hebt gevolgd, weet je of jij deze richting wilt inslaan, of misschien nog even wilt wachten. Het is een unieke kans om kennis te maken met een zeer krachtige methode om jezelf én anderen te begeleiden naar het meest authentieke leven dat je maar kunt wensen.

 

Klik op de knop!

Ja, ik wil dit leren!

Meet the teachers

Drs. Roy Martina (44 jaar holistisch arts) is, samen met Drs. Joy Martina (Psychic Psychologist), de ontwikkelaar van de Quantum Connection Hypnosis Technique. Roy Martina ken je misschien van de 88 boeken die hij heeft geschreven, waaronder de internationale bestseller 'Emotioneel Evenwicht', te verkrijgen bij Hay House. Die samengewerkt heeft met o.a. Deepack Chopra, Bruce Lipton, Eric Pearl, Masaro Emoto en nog vele anderen. Hij heeft trainingen gegeven in zo'n 20 landen en zijn boeken zijn vertaald in 12 landen.

Milan Somers is hypnose-expert en werkt op internationaal niveau met leiders, topsporters en ambitieuze ondernemers. Gedreven mensen, die voor de extra mijl willen gaan. Die van betekenis willen zijn voor de wereld om zich heen. Die niet meer puur voor het snelle geld gaan, maar verdieping zoeken, in zichzelf en hun omgeving. Milan begeleid onder andere topsporters als Rens Blom, meervoudig Nederlands én wereldkampioen polsstokhoogspringen.

Aarzel niet langer, en leer van de beste hypnose-experts!

Klik op de onderstaande knop!

Ik stap in mijn genie-zone!

Zij hebben Quantum Hypnose ervaren:

“Wauw, het was magisch om te ervaren, nog magischer op dag twee, sprakeloos in liefde.”

“It was amazing!!! Geweldige sfeer, fantastische groep en een super team met toptrainers Roy en Milan.”

PRAKTISCHE INFORMATIE

Deze mini-cursus is in november 2022 opgenomen met een live online- en fysiek publiek. De opnamen zijn gebruikt om de mini-cursus ook volledig online vorm te geven. Niet alleen ontvang je de theorie en onderga je hypnoses van Roy en Milan: je hoort ook deelnemers van eerdere leergangen over hun ervaringen.

Hoe hebben ze de quantum hypnoses die ze hebben ondergaan geïntegreerd in hun leven? Zijn ze zelf inmiddels actief als hypnotiseur? Hoe heeft het hun carrière in een stroomversnelling gebracht?

Dit ontvang je

 • De opnamen van de live cursusdagen;
 • Onbeperkte toegang tot de cursus in de online leeromgeving;
 • Een hand-out met de theoretische kaders die de basis vormen voor Quantum Hypnose;
 • Inzicht in Quantum Hypnose vanuit cursisten die je zijn voorgegaan;
 • Gratis inspiratiemateriaal, zoals meditaties en quantum jumps, van Milan Somers en Roy Martina wanneer deze worden uitgegeven.

Schrijf je nu in!

Details

Wanneer: Wanneer jij eraan toe bent

Tijd: Op eigen inzicht

Waar: Online

Investering: De cursus t.w.v. 500,00 was live online te volgen voor 49,95. Nu, ter kennismaking. investeer je slechts 10,00 in de vooraf opgenomen versie!