Mini-cursus: de grondbeginselen van Quantum Hypnosis

Ben jij coach, therapeut of psycholoog en wil jij je toolbox uitbreiden? Om je cliënten nog beter en dieper te faciliteren?

Dan herken je ongetwijfeld de 'keuzestress' die je soms ervaart. Van welke technieken wil jij je meester maken? In welke richting ontwikkel jij je?

 

Quantum Connection Hypnose is een grensverleggende techniek binnen de hypnose. Je brengt je cliënt in direct contact met de voor hem of haar meest passende uitkomst. Dit werkt dieper door dan slechts op het mentale bestaansvlak.

 

Op 26 en 27 november ontvang je tijdens een live online mini-cursus de grondbeginselen van Quantum Hypnose. Je ondergaat zelf de effecten en weet hierna zeker of je deze techniek wilt beheersen om jouw cliënten te faciliteren. Kun je er niet live bij zijn? Geen paniek: je ontvangt toegang tot de online Academy en kan op elk gewenst moment de cursus (nogmaals) bekijken.

 

Weten wat je precies ontvangt?


Klik op de knop en lees meer!

 

Ja, ik wil meer weten!

Ter kennismaking: t.w.v. 500,00 nu voor 49,95!

Dit ontvang je

Quantum Connection Hypnosis Technique is een vorm van hypnose die de cliënt in direct contact brengt met de gewenste situatie. Dit werkt zeer krachtig door om bijvoorbeeld vrij(er) te raken van angsten, maar ook om bepaalde wensen te manifesteren.

Deze mini-cursus is écht bedoeld om de grondbeginselen van Quantum Hypnose te ervaren. Ook spreek je met professionals die de volledige opleiding hebben doorlopen en hoor je wat hun ervaring is. Na afloop weet je of jij je verder wilt bekwamen in deze techniek.

Jij ontvangt:

  • Live, online begeleiding;
  • Interactie en de mogelijkheid tot vragen;
  • Een werkboek;
  • Hypnosescripts uit de volledige opleiding waarmee je zelf aan de slag gaat, tijdens en na de mini-cursus;
  • Ervaringen van mensen die de volledige opleiding hebben gevolgd;
  • Toegang tot de online Academy zodat je de mini-cursus vaker kunt volgen.

Klik op de knop en schrijf je in!*

*Kun je niet dit weekend? Schrijf je alsnog in, je ontvangt toegang tot de Academy om de cursus onbeperkt terug te zien.

 

Ontdek je volle potentieel!

Met Quantum Hypnose beland je in diepe trance. Tijdens de opleiding leer je hoe je jouw cliënten in een diepe trance brengt. In die trance maak je contact met het Quantum veld. Je beweegt je voorbij je eigen ego en alles wat je denkt te weten. Hierdoor maak je verbinding met alle informatie die het Quantum veld je te vertellen heeft.

 

Wil jij andere mensen hierin begeleiden? Dan is het belangrijk dat je eerst zelf ervaart wat het is. Schrijf je nu in voor het Online Quantum Experience Weekend op 26 en 27 november van 10 tot 18 uur! Dit hele weekend onderga jij zelf Quantum Hypnose en hoor je van collega Quantum Hypnotiseurs, wat de opleiding hen heeft gebracht!

Met een investering van slechts 49,95 ontvang jij online tickets en stap je in de Quantum Flow.

Na afloop weet jij of je de nieuwe Quantum Hypnotiseur wordt.

Voel jij dit verlangen?

 

Klik op de knop!

Ja, ik schrijf me in!

Meet the teachers

Drs. Roy Martina (44 jaar holistisch arts) is, samen met Drs. Joy Martina (Psychic Psychologist), de ontwikkelaar van de Quantum Connection Hypnosis Technique. Roy Martina ken je misschien van de 88 boeken die hij heeft geschreven, waaronder de internationale bestseller 'Emotioneel Evenwicht', te verkrijgen bij Hay House. Die samengewerkt heeft met o.a. Deepack Chopra, Bruce Lipton, Eric Pearl, Masaro Emoto en nog vele anderen. Hij heeft trainingen gegeven in zo'n 20 landen en zijn boeken zijn vertaald in 12 landen.

Milan Somers is hypnose-expert en werkt op internationaal niveau met leiders, topsporters en ambitieuze ondernemers. Gedreven mensen, die voor de extra mijl willen gaan. Die van betekenis willen zijn voor de wereld om zich heen. Die niet meer puur voor het snelle geld gaan, maar verdieping zoeken, in zichzelf en hun omgeving. Milan begeleid onder andere topsporters als Rens Blom, meervoudig Nederlands én wereldkampioen polsstokhoogspringen.

Aarzel niet langer, en leer van de beste hypnose-experts!
Meld je nu aan voor het Quantum Experience Weekend!

Klik op de onderstaande knop!

Ik stap in mijn genie-zone!

Zij hebben Quantum Hypnose ervaren:

“Wauw, het was magisch om te ervaren, nog magischer op dag twee, sprakeloos in liefde.”

“It was amazing!!! Geweldige sfeer, fantastische groep en een super team met toptrainers Roy en Milan.”

PRAKTISCHE INFORMATIE

Dit is jouw unieke kans om een heel weekend zelf de grondbeginselen van Quantum Hypnose te ervaren en eigen te maken. Je hoort andere professionals die zijn opgeleid in deze vorm van hypnose zodat je een helder beeld hebt van hoe jij je toolbox als professional uitbreidt. Na afloop weet je precies of dit de volgende stap is in jouw carrière.

Dit ontvang je

- Live online begeleiding;

- Alle ruimte om vragen te stellen en beantwoord te krijgen;

- Interactie met de groep en de teachers;

- Een werkboek om actief met de hypnoses te werken;

- Met daarin de hypnosescripts om tijdens het weekend en later zelf te gebruiken (let op: gebruik ze om te oefenen, nog niet op cliënten);

- Deze hypnosescripts zijn echt afkomstig uit de volledige opleiding;

- Toegang tot de online Academy om onbeperkt de cursus terug te kunnen zien.

Schrijf je in!

Details

Wanneer: 26 en 27 november 2022 (replay beschikbaar: meld je ook aan als je er niet live bij kunt zijn)

Tijd: 10:00 - 18:00

Waar: Online live

Investering: t.w.v. 500,00 nu ter kennismaking voor slechts 49,95

Replay: Ja