Regressie & reïncarnatie opleiding

Over de opleiding

Robert Bridgeman en Edwin Selij bundelen samen hun krachten in een 5-daagse Regressie- en Reïncarnatietraining gebaseerd op ruim 20 jaar praktijkervaring en diepgaand onderzoek. In deze opleiding leer je holistische hypnosetechnieken zodat je naast de mentale ook de fysieke, emotionele en spirituele imprints kunt verwijderen.

Na deze opleiding ben je in staat om zelfstandig regressie- en reïncarnatiesessies te houden. Ervaring is niet nodig.

Podcasts

Hypnose

Hypnose. Wat is hypnose nu eigenlijk? Een goeie transformatief coach werkt met hypnose. In deze podcast neem ik je mee in een gesprek hierover met Edwin Selij, de hypnosekoning van Nederland. Verschillende invalshoeken, persoonlijke verhalen en expertises worden gedeeld.

Regressie en Reïncarnatie

Regressie- en reïncarnatietherapie. Wat is dat nu eigenlijk? Alles wat je gelooft is ‘waar’ en tijd en ruimte bestaat niet. In deze podcast van Robert Bridgeman en Edwin Selij worden de verschillende invalshoeken, persoonlijke verhalen en expertises hierover gedeeld

Verlangen van je ziel

Elke ziel heeft een droom, een verlangen. Het leven te leven. Wat is het belang van zelfredzaamheid in het kunnen leven van je Zielsmissie? En wat heeft dat nu met reïncarnatie, regressie en hypnose te maken? In deze podcast worden de verschillende invalshoeken, persoonlijke verhalen en expertises hierover gedeeld.

 

Een goeie transformatief coach werkt met hypnose, omdat je pijnstukken bij je cliënt wilt ontwortelen op ALLE bestaanslagen. Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

 

Heb je daar hypnose voor nodig?

Absoluut. Hypnose is de manier om diepere bewustzijnslagen te bereiken. Je krijgt hiermee toegang tot onbewuste herinneringen uit alle dimensies. Zowel uit dit leven (regressie) als een vorig leven (reïncarnatie).
Vaak ligt de wortel van problematiek bij cliënten in de vroege jeugd, de geboorte of zelfs in een vorig leven. Wanneer deze opgelost worden in de periode van ontstaan verdwijnen de klachten, issues en blokkades die erdoor veroorzaakt werden. Regressie en reïncarnatie zijn hele krachtige interventie technieken indien ze op de juiste manier ingezet worden.

Veel coaches en therapeuten werken vooral op de mentale bestaanslaag van hun cliënt. De imprints in de overige bestaanslagen blijven echter intact waardoor de problematiek opgelost lijkt en vervolgens weer terugkomt.

Unieke kans voor jou!
Wil jij dit leren van dé experts in Nederland op dit gebied?

Aan bod komt

 • Verschillende hypnose technieken om diepe hypnose te creëren
 • Framingstechnieken om gericht te werken vanuit regressie of reïncarnatie
 • Toepassen van interventietechnieken onder hypnose
 • Protocollen en richtlijnen waarmee je voorkomende situaties onder hypnose kunt oplossen
 • Inzichten en levenslessen door hypnose & regressie
 • De theorie achter de hersenen, hypnose, reïncarnatie en regressietherapie
 • Leren werken met de 8 stappen van Transformatief Coachen
 • Technieken om tot de wortel van de issues te komen (7 stappen)

De technieken

De volgende interventietechnieken leer je onder andere toepassen onder hypnose:

 • Innerlijk kind werk
 • Perceptieverandering
 • Gestalttherapie
 • Werken met dubbele regressie
 • Cutting the ties
 • Werken met aartsengelen, gidsen en entiteiten
 • Werken met Gidsen en Hoger zelf
 • Alternatieve EFT
 • Levenslessen interpreteren
 • Het omzetten van overtuigingen

Kosten, data & locatie

Op opleiding vindt plaats bij Trainingscentrum De Rosse in Bathmen.
Tijden: 09.30 – 17.30 uur (inloop vanaf 09.00 uur)

Opleidingsdagen 2018:
– 12 en 13 april
– 17 en 18 mei
– 28 juni

Investering
Voor deze opleiding betaal je €1648,76 excl. btw (€ 1.995,- Inclusief btw)
Dit bedrag is inclusief lunch.

Je ontvangt aan het eind van deze training een certificaat van deelname.

Inschrijven kan hier. Je ontvangt binnen 5 werkdagen een factuur.

Wat leer je ?

Je verdiept je expertise en ontwikkelt je tot de meest effectieve Transformatie Coach door middel van diepgaande hypnose, regressie- en reïncarnatiemethoden. In deze training leer jij de systemic voice regression, een methode die een combinatie is van familieopstellingen, regressie- en gestalttherapie. Dit wordt aangevuld met technieken uit de Bridgeman Transformatie Methode.

Heb je nog vragen over dit programma? Wij helpen je graag! Mail naar info@bridgeman.nl voor al jouw vragen. We nemen dan contact met je op!

Robert Bridgeman

RobertBridgeman

Robert is coach, oprichter van Bridgeman. Hij is Transformatief Coach en een ervaren regressie- en reïncarnatietherapeut. Robert werkte met cliënten uit meer dan 20 landen en ontwikkelde een regressie- & reïncarnatiemethode. Daarbij werd hij sterk geïnspireerd door specialisten als Dr. Brian Weiss, Henri de Vidal de St. Germain, Altazar Rossiter, Dr. Raymond Moody, Dr. Pim van Lommel.

Edwin Selij

Edwin Selij

Edwin Selij is al ruim 10 jaar hypnosetherapeut en -trainer. Hij is eigenaar van het grootste hypnose instituut van de Benelux en in zijn praktijk heeft hij al duizenden mensen behandeld en de meeste met regressie. Problemen als angsten, depressies, stotteren, allergieën, CVS, fybromyalgie, astma, dwanghandelingen en zelfs chronische pijnen zijn opgelost doordat mensen de oude programma’s uit hun verleden konden loslaten.

Regressie

De eerste zeven jaren van een mensenleven zijn veruit het belangrijkst in de conditionering. Veel problemen, verstoringen, verslavingen, angsten en blokkades zijn terug te voeren naar deze periode. Er bestaan echter bijna geen technieken waarmee je heel gericht en effectief de jeugdherinneringen in kan om deze te transformeren, met regressietherapie kan dat wel. Met deze werkvorm kun je trauma’s en blokkades opsporen en bij de wortel transformeren zodat de fysieke, emotionele, mentale en spirituele gevolgen ervan in het heden oplossen.

Hypnose

Bij een goede hypnose wordt de theta hersengolf dominant in de hersenen. Dit maakt herinneringen makkelijk toegankelijk en schakelt het bewuste denken van de cliënt uit. De cliënt weet precies wat er gebeurt, maar fantasie en wil spelen geen rol. Hypnose is ook een diepe vorm van ontspanning waarbij andere intelligentiebronnen als fysiek lichaam, hart, etherisch lichaam, Hoger zelf, gidsen en ziel bereikt kunnen worden. Ook andere dimensies worden toegankelijk. De grenzen van tijd & ruimte lossen op waardoor toegang tot vorige levens ontstaat.

Deel dit!