Regressie & reïncarnatie training (volgeboekt)

Over de training

Voor de derde keer organiseert Bridgeman deze regressietraining in Frankrijk!

Deze training zal van 13 t/m 18 december plaatsvinden in Frankrijk op onze inspirerende Trainingslocatie ‘Terra Nova’.

In deze training leer je holistische hypnosetechnieken zodat je naast de mentale ook de fysieke, emotionele en spirituele imprints kunt verwijderen.

De training werd in 2019 met een 9,2 gewaardeerd!

Herken jij dit?

Je zit midden in een sessie en je cliënt is in trance. Plotseling schiet de cliënt in een herinnering van een vorig leven of in een andere dimensie. Je mist net de ervaring om dit aan te gaan en een levenslang issue in één keer op te lossen. Of …. een van je cliënten blijft maar terugkomen. Wat je ook doet, je lijkt maar niet bij de kern van de problematiek te komen.

Wat de deelnemers zeggen

“Vijf dagen met open mond en vol verwondering geluisterd, geoefend en ervaren. Ik werkte al met diepe ontspanning en hypnose maar deze opleiding heeft zoveel verdieping gegeven. Nu heb ik de verbanden gelegd met de persoonlijkheden die we geleerd hebben in de Transformatieve Coaching en de absessors, beschermers en andere entiteiten die we tegen kwamen in de regressies tijdens de lessen. Heb meer tools ontvangen om ongewenste persoonlijkheden los te laten, om trauma’s op te lossen en te werken met suggesties. Zo mooi om samen met mijn client af te dalen in het onbewuste , te kijken wanneer en hoe een persoonlijkheid of trauma is ontstaan en het ook daar op te lossen, te transformeren en mijn client vrijer, blijer, authentieker en gelukkiger weer in het heden te laten komen. Ik had deze opleiding voor geen goud willen missen!”

“Deze retraite is echt een must voor coaches en therapeuten! Regressie is een heel krachtige interventietechniek waarmee je klachten, issues en blokkades opspoort en bij de wortel transformeert, zodat de gevolgen ervan in het heden oplossen. Terra Nova is een fantastische plek om samen met collega coaches onder deskundige begeleiding van Robert jezelf verder te ontwikkelen.”

“Deze retraite heb ik zelf als enorm waardevol en inspirerend ervaren, ik heb aanvullende tools gekregen om toe te gaan passen in de praktijk.
Door met de groep meteen praktisch aan de slag te kunnen gaan integreert het geleerde eenvoudiger. De gegeven demonstraties laten zien wat er allemaal kan en ook nodig is om bepaalde stukken los te gaan laten zodat mensen hun zielspassie meer kunnen gaan leven en dichter komen bij wie ze zelf echt zijn.”

“Als healer, coach of andere professional krijg je hierbij zulke mooie tools, ervaringen en inzichten dat je alle los te laten stukken kunt herkennen bij je zelf en bij anderen en deze los kunnen laten wat bij zal dragen aan je meest authentieke zelf een mooiere en nieuwe wereld!”

“En opnieuw ben ik diep geraakt door de spirituele aanpak van Robbert. Eenmaal bezig in zijn sessies gaat alles stromen en worden diep gewortelde issues aangepakt, magisch!”

“Een in meerdere opzichten bijzondere training op een prachtige locatie! Naast de technieken die je leert mag je ook zelf op reis en pijnstukken transformeren en helen! Aanrader voor iedereen die op welke manier dan ook geïnteresseerd is in regressie/reïncarnatie/hypnose. Ook als je geen coach bent of wilt worden is dit super interessant. Tevens een mooi programma waarbij er voldoende tijd is om van de prachtige omgeving te genieten en je zelfs een duik kunt nemen in het meer of in het zwembad! Fijne nette kamers, schoon sanitair, heerlijk eten, warme en liefdevolle mensen!”

Podcasts

Hypnose

Hypnose. Wat is hypnose nu eigenlijk? Een goeie transformatief coach werkt met hypnose. In deze podcast neem ik je mee in een gesprek hierover met Edwin Selij, de hypnosekoning van Nederland. Verschillende invalshoeken, persoonlijke verhalen en expertises worden gedeeld.

Regressie en Reïncarnatie

Regressie- en reïncarnatietherapie. Wat is dat nu eigenlijk? Alles wat je gelooft is ‘waar’ en tijd en ruimte bestaat niet. In deze podcast van Robert Bridgeman en Edwin Selij worden de verschillende invalshoeken, persoonlijke verhalen en expertises hierover gedeeld

Verlangen van je ziel

Elke ziel heeft een droom, een verlangen. Het leven te leven. Wat is het belang van zelfredzaamheid in het kunnen leven van je Zielsmissie? En wat heeft dat nu met reïncarnatie, regressie en hypnose te maken? In deze podcast worden de verschillende invalshoeken, persoonlijke verhalen en expertises hierover gedeeld.

 

Een goeie transformatief coach werkt met hypnose, omdat je pijnstukken bij je cliënt wilt ontwortelen op ALLE bestaanslagen. Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

 

Heb je daar hypnose voor nodig?

Absoluut. Hypnose is de manier om diepere bewustzijnslagen te bereiken. Je krijgt hiermee toegang tot onbewuste herinneringen uit alle dimensies. Zowel uit dit leven (regressie) als een vorig leven (reïncarnatie).
Vaak ligt de wortel van problematiek bij cliënten in de vroege jeugd, de geboorte of zelfs in een vorig leven. Wanneer deze opgelost worden in de periode van ontstaan verdwijnen de klachten, issues en blokkades die erdoor veroorzaakt werden. Regressie en reïncarnatie zijn hele krachtige interventie technieken indien ze op de juiste manier ingezet worden.

Veel coaches en therapeuten werken vooral op de mentale bestaanslaag van hun cliënt. De imprints in de overige bestaanslagen blijven echter intact waardoor de problematiek opgelost lijkt en vervolgens weer terugkomt.

Unieke kans voor jou!
 

Aan bod komt

 • Verschillende hypnose technieken om diepe hypnose te creëren
 • Framingstechnieken om gericht te werken vanuit regressie of reïncarnatie
 • Toepassen van interventietechnieken onder hypnose
 • Protocollen en richtlijnen waarmee je voorkomende situaties onder hypnose kunt oplossen
 • Inzichten en levenslessen door hypnose & regressie
 • De theorie achter de hersenen, hypnose, reïncarnatie en regressietherapie
 • Leren werken met de 8 stappen van Transformatief Coachen
 • Technieken om tot de wortel van de issues te komen (7 stappen)

De technieken

De volgende interventietechnieken leer je onder andere toepassen onder hypnose:

 • Innerlijk kind werk
 • Perceptieverandering
 • Gestalttherapie
 • Werken met dubbele regressie
 • Cutting the ties
 • Werken met aartsengelen, gidsen en entiteiten
 • Werken met Gidsen en Hoger zelf
 • Alternatieve EFT
 • Levenslessen interpreteren
 • Het omzetten van overtuigingen

Regressie

De eerste zeven jaren van een mensenleven zijn veruit het belangrijkst in de conditionering. Veel problemen, verstoringen, verslavingen, angsten en blokkades zijn terug te voeren naar deze periode. Er bestaan echter bijna geen technieken waarmee je heel gericht en effectief de jeugdherinneringen in kan om deze te transformeren, met regressietherapie kan dat wel. Met deze werkvorm kun je trauma’s en blokkades opsporen en bij de wortel transformeren zodat de fysieke, emotionele, mentale en spirituele gevolgen ervan in het heden oplossen.

Hypnose

Bij een goede hypnose wordt de theta hersengolf dominant in de hersenen. Dit maakt herinneringen makkelijk toegankelijk en schakelt het bewuste denken van de cliënt uit. De cliënt weet precies wat er gebeurt, maar fantasie en wil spelen geen rol. Hypnose is ook een diepe vorm van ontspanning waarbij andere intelligentiebronnen als fysiek lichaam, hart, etherisch lichaam, Hoger zelf, gidsen en ziel bereikt kunnen worden. Ook andere dimensies worden toegankelijk. De grenzen van tijd & ruimte lossen op waardoor toegang tot vorige levens ontstaat.

Reïncarnatietherapie

Bridgeman gaat nog een stapje verder: Veel coaches en psychologen stoppen bij de geboorte in hun zoektocht naar de oorzaak van issues. Reïncarnatie therapie gaat verder en lost de wortel op in het leven of de dimensie van ontstaan.

Kosten, data & locatie

De training vindt plaats op de inspirerende locatie in Zuid Frankrijk. Je bent te gast bij Terra Nova van 13 t/m 18 december 2021.

Investering
Voor deze opleiding betaal je €1.350,00 incl. BTW.
Dit bedrag is inclusief:
– 5 overnachtingen in een tweepersoonskamer
– Ontbijt, diner en lunches
– training door Robert Bridgeman & 2e coach
– gebruik van alle faciliteiten van Terra Nova (zwembad etc.)

Zelf bij te boeken:
– Jouw vervoer naar Terra Nova (trein, auto of vliegtuig). Wij adviseren alle deelnemers om te carpoolen.
– Tegen een meerprijs van €100,- incl BTW krijg je een eenpersoonskamer (indien beschikbaar)

 

 

Wat leer je ?

Je verdiept je expertise en ontwikkelt je tot de meest effectieve Transformatie Coach door middel van diepgaande hypnose, regressie- en reïncarnatiemethoden. In deze training leer jij de systemic voice regression, een methode die een combinatie is van familieopstellingen, regressie- en gestalttherapie. Dit wordt aangevuld met technieken uit de Bridgeman Transformatie Methode.

Heb je nog vragen over dit programma? Wij helpen je graag! Mail naar info@bridgeman.nl voor al jouw vragen. We nemen dan contact met je op!

Deze retraite is volgeboekt. Wil je op de wachtlijst? Mail dan naar info@bridgeman.nl

Robert Bridgeman

Robert is coach, oprichter van Bridgeman. Hij is Transformatief Coach en een ervaren regressie- en reïncarnatietherapeut. Robert werkte met cliënten uit meer dan 20 landen en ontwikkelde een regressie- & reïncarnatiemethode. Daarbij werd hij sterk geïnspireerd door specialisten als Dr. Brian Weiss, Henri de Vidal de St. Germain, Altazar Rossiter, Dr. Raymond Moody, Dr. Pim van Lommel.

Deel dit!