Zit je in een relatie-break up? Of heb je het gevoel dat je jouw huidige relatie energetisch wilt opschonen? Heel je pijn, verdriet en teleurstelling met deze online clearing door Rianne Manten!

27 oktober ONLINE om 20.30 uur
Inschrijven kan hier >

In de ontmoeting met Rianne word jij je bewust van wat niet authentiek en inconsistent is. Rianne ziet, hoort en voelt wat er in je systeem gebeurt en brengt jou in verbinding met jouw eigen kracht, levensvreugde en essentie. Zij reikt in al haar puurheid en zonder oordeel een liefdevolle hand uit om alles, licht en donker, er te laten zijn. Zonder schaamte en opsmuk. Als geen ander weet zij wat het betekent om ‘je kracht weg te geven’. In het bijzijn van Rianne is ‘in proces zijn en gaan’ de natuurlijkste zaak van de wereld. Zij is een krachtige vrouw met veel levenservaring die je goed begeleid in jouw innerlijke proces. Gericht op het balanceren van de universele menselijke schaduwkanten als angst, schuld, schaamte, verdriet, bedrog, illusie en gerechtigheid. Van emotionele afhankelijkheid naar verbinding vanuit onvoorwaardelijke liefde.

Wil je meer weten over Rianne? Kijk dan vooral even op deze pagina.

Zit je in een relatie-break up? Of heb je het gevoel dat jij je huidige relatie energetisch wilt opschonen? Heel je pijn, verdriet en teleurstelling.

Is jouw liefdesrelatie, om welke reden dan ook, beëindigd? Dan weet jij als geen ander hoeveel verdriet je kunt hebben van het loslaten van een partner. Vaak sluit je onbewust je hart vanuit gevoelens van teleurstelling, gemis, verlating en afwijzing.

Gevoelens van teleurstelling, pijn, verdriet en gemis kunnen zich ook voordoen binnen jouw relatie: deze hoeft daarvoor niet te eindigen. Hoe dan ook: dergelijke emoties van lage trilling verzwaren jouw hart.

Zolang je hart zwaar voelt van verdriet is het moeilijk om je open te stellen en verbinding te houden met jezelf én met anderen. Rianne Manten helpt jou om te helen, zodat jij op liefdevolle manier je partner kunt loslaten en jezelf weer energetisch kunt bevrijden van verdriet.

Tijdens deze energetische clearing laat jij alle energie van lage trilling los die je -bewust of onbewust- bij je draagt in relatie tot je partner en alle ervaringen die je samen hebt doorleeft. Zodat je niet energetisch verbonden blijft vanuit behoeftigheid, schuld, schaamte, angsten en illusies.

Bevrijd jezelf en voel je lichter

Als jij meedoet aan de clearing dan breng jij jezelf weer in evenwicht. De gevoelens die jij ervaart komen voort uit jouw hechting aan je ex en het toekomstbeeld dat je met voor ogen had. Als jij de verantwoordelijkheid neemt voor jouw gevoelens van verdriet, teleurstelling en hechting, kun je jezelf er ook van bevrijden. En dat is precies wat we tijdens de clearing gaan doen:

  • Je bevrijdt jezelf van de energie van de persoon waaraan jij je energetische onbalans hebt verbonden;
  • Je bevrijdt jezelf van de illusies die je ooit hebt gekoesterd;
  • Je bevrijdt jezelf van gevoelens van hechting aan de persoon, maar ook aan de uitkomst die je voor ogen had;
  • Je bevrijdt jezelf van de verwachtingen die niet zijn uitgekomen en die je energetisch blokkeren;
  • Je bevrijdt jezelf van de hechting en identificatie aan jouw rol als partner van je ex;
  • Je bevrijdt jezelf van de behoeftigheid die je uit balans haalt en neemt ownership;
  • Je bevrijdt jezelf van gevoelens en energie van lage trilling die je (onbewust) hebt overgenomen en meedraagt vanuit je relatie;
  • Je bevrijdt jezelf van de seksuele energie tussen jou en je partner en dankt voor de lessen die je hebt mogen meenemen.

De clearing is specifiek gericht op jouw relatie met je huidige partner óf ex, dus op één persoon. Het helpt je in het nu om beter om te kunnen gaan met je verdriet. In anderhalf uur breng jij jezelf weer in balans, zodat je vrijer en lichter verder kunt.

Bevrijd jezelf van de gevoelens die jouw hart verzwaren.

Grijp dus de kans om ownership te nemen en je negatieve emoties te transformeren. Heb jezelf weer lief door je op te schonen van de hechting, teleurstelling en verdriet dat jij bij je draagt vanuit de relatie met je huidige- of ex-partner.

Datum: 27 oktober 2021
Tijd: 20.30 uur – 22.00 uur
Locatie: online
Kosten: €39,00 incl. BTW

Je kunt anoniem deelnemen. Je camera aanzetten is vrijwillig. Er worden geen opnames gemaakt.

Let op: zorg dat je tijdig inlogt. Na 15 minuten worden geen nieuwe deelnemers meer toegelaten (ivm het groepsproces). Hou er ook rekening mee dat bij een lastminute afzegging geen restitutie geldt.