Diepe energetische uitzuivering in de relatie met je eigen seksualiteit is voedend voor de ziel.

Een vijfdaagse retraite op Terra Nova (Frankrijk) om toegang te vinden tot de magie en integriteit in jouw seksualiteit. Geschikt voor partners, singles en mensen in een relatie die alleen willen komen.

4 t/m 9 april 2022

Rianne Manten is een liefdevol spiritueel teacher. Haar expertise ligt op het gebied van liefde, (intieme) relaties, en de belichaming van plezier in het leven. Zij neemt je in liefde mee tijdens dit unieke webinar en legt je uit hoe jouw chakra’s jou beïnvloeden en wat je kunt doen om hierin in je kracht te staan.

Rianne heeft als teacher en healer via haar eigen praktijk en de Bridgeman Academy honderden mensen geholpen om een dieper evenwicht te vinden. Evenwicht in eigenliefde. Zelfacceptatie. Liefdevolle verbinding met jezelf en met anderen.

‘Het is mijn missie om jou te faciliteren in het belichamen van levensvreugde. Dit is gelegen in het geven en ontvangen van universele liefde. Je hart, je lichaam en je energieveld daar in elk moment opnieuw voor openen. Volledig expressie geven aan wie jij bent vanuit lichtheid, aanwezigheid en waarheid.

Ik ondersteun je in het leven vanuit eigenwaarde, levenskracht, levensgenot en een zuivere expressie van energie. Integer, evenwichtig, vrij, schaamteloos en oordeelloos.’

Deze retraite is voor jou als jij je seksuele energie wilt opschonen en je ermee wilt verbinden. Voor een diepere en intensievere beleving. Vrijen doe je vanuit je hele energiesysteem. Vanuit alle chakra’s. Als jij de relatie van jouw chakra’s tot je seksualiteit doorgrondt en opschoont, open jij jezelf voor een diepere, puurdere laag. En dat verdien je: om je seksualiteit in volledige vrijheid, acceptatie en liefde te beleven.

Over jouw heilige seksuele energie

De heilige afkomst van seksualiteit is al eeuwenlang onderdeel van onze culturele geschiedenis – maar ook van de toekomst. In veel religies is seksualiteit gepositioneerd als donker, laag en een uiting van zonde. Dit mag je nu doorbreken – jouw seksualiteit staat in verbinding met jouw kern. En met je vermogen om liefde te geven: je mag het ten volle omarmen.

De zuivere verbinding tussen seksualiteit en spiritualiteit is in veel culturen onderdeel van de menselijke natuur. Het symboliseert een bewustzijn. Een holistische benadering, waarbij de natuurlijke gaven om genot te ervaren in fysieke verbinding een uiting is van spiritueel instinct.

Schoon nu je innerlijk op van jouw blokkades rondom je seksualiteit. Blokkades die de magie, schoonheid en diepte in jouw seksualiteit ondermijnen. Neem je eigen heiligheid terug: de fundering hiervan zit in de symboliek van uitwisseling tussen de mannelijke (eenheid) en vrouwelijke (aarde) krachtvelden. In onszelf en onderling.

Het doel van de retraite

Jij verwerft Innerlijke vrijheid in de belichaming van jouw (heilige) seksualiteit en seksuele energie. Vanuit evenwicht verbind jij je hieraan en vier je de magie van je seksualiteit van hoge trilling. Sacred Sexuality.

De mate waarin jij de relatie met jezelf vormgeeft bepaalt ook de mate waarin je relaties aangaat met anderen. De relatie met je eigen seksualiteit bepaalt dus ook de diepte van de seksuele uitwisseling met je partner.

Jij diept tijdens deze retraite onder andere deze doorlopende thema’s uit:

 • Je schoont de relatie die je onderhoudt met jezelf op;
 • Gebrek aan zelfliefde en zelfaanvaarding zorgt voor innerlijke verstoting van delen van onszelf. Hier ga jij aan werken;
 • Je hart raakt pas vervuld als je intimiteit toelaat, met jezelf en met een ander. Hier werk je onder begeleiding naartoe;
 • Je leert aanwezig zijn in jezelf: om lief te hebben, moet er iemand thuis zijn.
 • Je committeert je eraan om elke dag, elk uur en elk moment op liefdevolle en zorgzame wijze om te gaan met jezelf en daarmee ook met anderen.

Wat gaan we doen

Tijdens deze retraite keer je onder liefdevolle en kundige begeleiding naar binnen via diepe ontspanning, meditatie en visualisatie. Je verbindt je met ’the sacred life energy inside’, jouw heilige levensenergie. Je leert hierop afstemmen:

 • Hoe voelt jouw heilige levensenergie zich?
 • Wat heeft ze nodig om te bloeien?
 • Hoe kan je haar opladen?
 • Hoe kan jij haar gedragen, eren en koesteren?
 • Wat wil er in haar gezien worden?
 • Wat houdt haar tegen?
 • Mag zij gevoeld en gezien worden?

 

Jij maakt tijdens deze retraite jouw heilige levensenergie zichtbaar. Je eert haar, door haar te laten vertellen, uitten, zuiveren en activeren. Precies hoe zij dat wil.

We doorlopen het programma aan de hand van één van je belangrijkste energiesystemen: je chakrasysteem. Je diept je innerlijke verstrikkingen uit ten aanzien van seksuele intimiteit met jezelf. Denk dan aan thema’s als:

 • Veiligheid en vertrouwen;
 • Helder grenzen kunnen stellen;
 • Het loslaten van schaamte;
 • Volledige overgave;
 • Veilig kunnen uiten van je verlangens;
 • En meer.

Dit programma geeft ook bedding aan jouw levensvreugde. Volledig vrij worden in voelen en oprecht kunnen genieten van alle vormen van zintuiglijke ervaringen. Dit werkt door in alle expressie van creativiteit, het gevoelsleven en de seksualiteit. Tijdens deze retraite herclaim jij je potentieel in innerlijk intimiteit en expressie.

Investering in jezelf

Deze retraite heeft een waarde van €1.699,00 incl. BTW. Wij adviseren onze deelnemers om te carpoolen met elkaar. Deelnemers worden tijdig in contact gebracht met elkaar. Sluit altijd een reis- en annuleringsverzekering af.

Er zijn enkele eenpersoonskamers. Deze kamer is te boeken tegen een meerprijs van €100,-. Dit is alleen op basis van beschikbaarheid. De kamerindeling gaat op volgorde van binnenkomst.

Ben je zwanger? Dan kan je deze retraite helaas niet volgen.

 

Wat is inbegrepen

 • 5 diepgaande levensveranderende dagen inclusief persoonlijke transformatieprocessen.
 • Tijdens de retraite zijn alle dagen vegetarisch ontbijt, lunch, middagsnack inbegrepen. Ook water, thee en sap.
 • 5 overnachtingen bij Terra Nova
 • Lakens en twee handdoeken
 • Note: voorafgaande aan de retraite vul je een vragenlijst in om door te nemen welke issues je wilt inbrengen waaraan je wilt werken.

Zelf te verzorgen

Terra Nova is te bereiken op verschillende manieren maar de meeste mensen komen met de auto en carpoolen deze kant op. Dit is beter voor het milieu en nog gezellig ook! Dit kan heel makkelijk worden afgestemd onderling in het contact dat op voorhand wordt opgezet om alvast met elkaar te verbinden, en elkaar al een beetje te leren kennen.

Let op: Het is niet mogelijk om eerder te arriveren dan 17.00 uur op Terra Nova. Het toegangshek van Terra Nova is tot die tijd gesloten, omdat het team met heel veel liefde jullie aankomst aan het voorbereiden is. Wil jij eerder deze richting op reizen? Dan verzoeken wij je om een locatie in de buurt te boeken. Reis je met de auto en gaat de reis zo soepel dat je eerder aan komt? Dan kun je in het prachtige plaatsje Mirepoix een heerlijk kopje koffie of thee drinken

Bekijk hier onze reistips>