SHIFT YOUR REALITY | RETREAT

Onder leiding van Altazar Rossiter en Robert Bridgeman

7 t/m 12 december 2020

 • Ben jij een lichtwerker die openstaat voor zeer diepgaande energetische bewustzijnsverruiming en heling?
 • Heb jij het verlangen je spirituele evolutionaire proces flink uit te breiden?
 • Ben jij toe aan inzichten, wijsheid en ervaringen die verder gaan dan je tot nu toe hebt ervaren?

Altazar en Robert delen de missie om impactvolle transformaties te faciliteren en daarmee bij te dragen aan de collectieve, maatschappelijke en individuele heling van de mensheid. Deze retraite is exclusief opgezet voor lichtwerkers die zich – in samenwerking met het hogere zelf, de ziel en de universele intelligentie – vergaand willen verdiepen in de spirituele bestaanslaag.

“When you stay or work in a situation that demeans you physically, mentally, emotionally or spiritually you are enslaved by the system that you serve.”

Altazar Rossiter

Tom: “Ik ben ontzettend dankbaar dat ik bij deze retraite aanwezig heb mogen zijn. De energie binnen de groep was magisch. Het was veilig, liefdevol, zacht, respectvol en diepgaand. Altazar, Robert en Rianne waren geweldige facilitators met oog voor ieders persoonlijke proces. Een life-changing week die ik niet had willen missen en iedereen aan zou willen raden die open staat voor unknown-unknows.”

Kadischa: “Life changing, open, free and very caring!”

VOORBIJ DE MATRIX

Aan het einde van deze retraite heb jij meer bewustzijn over en inzicht in:

 • hoe de matrix waarin we leven exact in elkaar steekt
 • hoe jij je los kunt maken van de matrix
 • jouw contact met je innerlijke goddelijke essentie
 • hoe jij kunt werken aan opschoning van innerlijke programma’s die de matrix dienen
 • hoe jij je kracht kunt verankeren om zodoende optimaal het universele licht en de liefde te belichamen
Retraite Terra Nova Altazar

HET PROGRAMMA

In grote lijnen, omdat we gedurende de week samen aanvoelen wat het beste werkt, verloopt onze week zo:

Maandag
We adviseren de KLM vlucht vanaf Schiphol op maandag om 14.25 uur. Je arriveert met deze vlucht rond 16:15 uur op Toulouse Airport. Vanaf daar nemen we gezamenlijk een transfer bus naar Terra Nova, een uur onder Toulouse. Je komt aan in the middle of nowhere en ervaart gelijk een oase van diepgaande rust en stilte.

Vanaf dat moment begint jouw retraite!

Maandagavond doen we rustig aan, eten we samen en gaan we op tijd naar bed.

Dinsdag t/m vrijdag
Het programma bestaat uit meditatie, yoga en soms een ochtendwandeling. We ontbijten gezamenlijk en na het ontbijt heb je tijd voor jezelf. Vervolgens is er een ochtend- en middagprogramma met verschillende healing circles. We werken alle dagen met – en in – een groep die vormt zich als een helende cirkel. Wat er precies gebeurt binnen deze helende cirkel valt van tevoren niet te voorspellen. Wat er gezegd moet worden, wordt gezegd. Wat er moet gebeuren, gebeurt. We brengen de energie van de ziel in het fysieke lichaam en kunnen bijvoorbeeld de behoefte krijgen om te lachen, te dansen, spontaan verdriet te uiten of een andere uitingsvorm die het ‘clearing proces’ ondersteunt.

Dergelijk transformatief energiewerk kan alleen experimenteel worden geleerd. Dat komt doordat we te maken hebben met iets wat zich onder onze mentale en emotionele reacties bevindt en zo onze ware gevoelens en wijsheid voor ons verbergt. Dat betekent dat we de mentale conditionering en de emotionele triggers en reacties moeten opruimen om onze kracht te ontdekken.

Tijdens deze retraite ervaar je en geef je ruimte aan:
~ De helende kracht van het universele licht en de liefde
~ De helende kracht en dynamiek van de groepsenergie
~ Meditatie
~ Zelfreflectie
~ Zelfexpressie
~ Muziek

Kortom; integratie van inzichten en wijsheid die jouw perspectief over de wereld zullen shiften.

Zaterdag
Zaterdagochtend heb je na het ontbijt nog even de tijd voor jezelf. Je vertrekt richting het vliegveld van Toulouse om om 13.30 uur terug te vliegen.

DE TRAINERS

Altazar Rossiter en Robert Bridgeman zijn beide zeer integere en begaafde energiewerkers.

Beide beschikken over de intuïtieve gaven om je onbewuste, saboterende blokkades aan het licht te brengen, zodat ze je niet langer in de weg zitten op persoonlijk en/of professioneel vlak. Iedereen bezit deze spirituele intelligentie. Door Altazar en Robert kom je ermee in contact en kun je er zelf mee leren werken. Je brengt aan het licht wat in het onbewuste duistere verborgen ligt. Je wordt in staat gesteld om jezelf te bevrijden van datgene wat je al tijden met je meedraagt, zoals karmische pijnstukken, pijnstukken die je geërfd hebt van je voorouders of programmeringen die jou niet langer dienen.

De voertaal van deze retraite is Engels.

PODCASTS ROBERT & ALTAZAR

Podcast Robert & Altazar
The meaning of life

Podcast Robert & Altazar
About the matrix

Podcast Robert & Altazar
Journey of self empowerment

Altazar en Robert

TERRA NOVA

Onder de rook van de Pyreneeën ligt Terra Nova, een centrum en krachtplek waar je veilig kunt ontwaken en groeien. Het centrum is gebouwd op eeuwenoude fundamenten en bestaat 18 jaar in haar huidige vorm.
De geschiedenis is hier voelbaar en de energie is immens krachtig. Voeg daar de schoonheid en uitgestrektheid van het gebied aan toe en je hebt een geweldige en magische plek om deze retraite te volgen.

Adres
Terra Nova Center
Denis
11270 St Gauderic
Frankrijk

HET NIEUWE BEWUSTZIJN

Terra Nova is een plaats van bewustwording, persoonlijke groei en liefde. De naam betekent letterlijk: nieuwe aarde. Alles in en rondom het centrum is geworteld in het nieuwe bewustzijn van liefde, compassie en wijsheid. Terra Nova heeft het verlangen ontwakende mensen te faciliteren een volgende stap te maken in hun nieuwe bewustzijn. For the good of all.

DE RUIMTES

Terra Nova heeft diverse een- en tweepersoonskamers. Alle kamers hebben een eigen badkamer. Er zijn twee ruimtes waar de meditaties en sessies plaatsvinden (of buiten in de prachtige natuur!). Daarnaast beschikt de locatie over een buitenzwembad, 2 sauna’s, een fitnessruimte, een massageruimte, een prachtige tuin van 8 hectare, woonkamer met een open haard en zijn er vanuit de locatie diverse mooie wandelroutes.

HET ETEN

Het eten op Terra Nova is vegetarisch en o zo lekker!

Deze retraite is inclusief ontbijt, lunch, middagsnack, diner en drinken tijdens het eten.

Door de combinatie van yoga, meditatie en bewuste voeding is deze retraite een fysieke, emotionele, mentale en spirituele detox.

Gedurende de retraite wordt geen alcohol geschonken.

INVESTERING IN JEZELF

Deze retraite heeft een waarde van € 1.665,- .
Meerkosten voor een 1-persoons slaapgelegenheid € 100,-. (indien beschikbaar)
Meerkosten voor transfer €80,-.

*alle prijzen zijn incl. btw
** Let op: ben je zwanger? Dan is deze retraite niet geschikt.

*** LET OP: Deze retraite is alleen te volgen als je al eens een workshop van Altazar hebt bijgewoond.

***Mochten er beperkende maatregelen opgelegd zijn vanuit Frankrijk (denk aan een inreisverbod) dan kan het zijn dat de retraite in Nederland gaat plaatsvinden.

WAT IS INBEGREPEN

 • 4 diepgaande levens veranderende transformatie dagen (dinsdag t/m vrijdag)
 • Vijf overnachtingen bij Terra Nova. Er zijn beperkt eenpersoonskamers beschikbaar tegen een meerprijs van €100,00. Wens je hier gebruik van te maken? Geef dit dan aan bij je boeking.
 • Tijdens de retraite zijn ontbijt, lunch, middagsnack en diner op alle dagen inbegrepen. Ook water, thee, koffie en sap zijn inbegrepen
 • Yogamatten, beddengoed en een handdoek. Wij adviseren je om zelf extra handdoeken mee te nemen, voor bijvoorbeeld het zwembad of de sauna.
 • Diepgaande en verbindende gesprekken met je mede retraite gasten
 • Voorafgaand aan de retraite vul je een vragenlijst in en krijg je een literatuurlijst ter inspiratie en verdieping

OPTIONEEL/ ZELF TE VERZORGEN

REIS

Wij promoten om te carpoolen met je medereizigers. Dit kun je opgeven bij je inschrijving. Wij brengen de deelnemers dan ben elkaar in contact.

Ga je vliegen? We adviseren de volgende KLM vluchten te boeken als je gebruik wilt maken van de georganiseerde, gemeenschappelijke transfer (Amsterdam – Toulouse v.v.):
• Heenvlucht Schiphol – Toulouse: maandag 7 december vertrek om 11.10 uur
• Terugvlucht Toulouse – Schiphol: zaterdag 12 december vertrek om 13.30uur
Mocht je met een andere vlucht reizen of op eigen gelegenheid komen, dan horen wij dit graag. Indien je de geadviseerde vlucht boekt en je wilt gebruik maken van de transfer dan komen er €70,00 transferkosten bij (van en naar het vliegveld).

Let op: het is niet mogelijk om eerder op de locatie te arriveren. Wil jij eerder aankomen, dan adviseren wij je om een locatie in de omgeving te boeken of een aparte boeking te doen in de B&B van Terra Nova. Uiteraard kunnen wij jou hierbij helpen.

WAT NEEM JE MEE?
Neem kleding mee waarin je je prettig voelt, waar je yoga in kunt doen en in meditatie kunt zitten. Wij adviseren je om een eigen meditatiekussen mee te nemen. Stop ook je bikini/badpak/zwembroek vooral in je koffer. Wellicht wil je extra handdoeken mee voor bijvoorbeeld het zwembad of de sauna.

Vragen?

Heb je nog vragen? Mail dan naar info@bridgeman.nl of vul ons contactformulier in.

Wil je informatie over onze andere retraites, opleidingen of workshops? Bekijk dan onze agenda.

Deel dit!

Data

12 feb
Opleiding: ontwikkel je spirituele intelligentie (Start 12 februari 2021) HeartHouse in Bussum | 09:00-17.00 uur | €3210,00 excl. BTW

Lees verder of aanmelden > >