Retraite voor coaches

Retraite in Spanje

van 29 augustus tot en met 2 september 2017

LET OP: Deze is volgeboekt!

Bereid je voor op 5 dagen verdieping. Niet alleen als coach, maar ook voor jezelf. Je leert stap voor stap het Transformatie coachwerk begrijpen en toepassen.

Tegelijkertijd werk je aan je eigen stukken, blokkades en beperkingen. In een paar stappen naar de bron van de problematiek van je cliënt te gaan. Je maakt contact met je Hogere bewustzijnslagen en je essentie.

Je leert werken met je gidsen en andere hogere energieën. In groepssessies werk je aan jezelf en aan elkaar. De avonden bieden dieptesessies waarin je de magie achter het Transformatie coachen zult ervaren.

Je leert werken met entiteiten, persoonlijkheidsstructuren en vorige levens. Een rollercoaster van persoonlijke en professionele ontwikkeling in een luxe omgeving onder de Spaanse zon.

Retraite voor coaches

Recensies

Onze retraite voor particulieren werd in juni 2017 gewaardeerd met gemiddeld een 9,7! Lees hier enkele recensies.

Previous Next

Het programma

Dag 1: 29 augustus. Tevens aankomst dag

Ochtend

Ontspannen aankomen, rondleiding en kamers vinden

11:00 – 13:00 Kennismaking & intentie

In deze sessie leren we elkaar kennen en vertrouwen. We zetten de intentie voor de retraite. Tevens zullen we gezamenlijk het energieveld neerzetten. Ook ontvang je uitleg over de structuur van de retraite.

Middag

13:00 – 14:30 lunch

15:00 – 18:00 Groepssessie: De 8 stappen van het Transformatie coachen

In deze sessie leer je de acht stappen van het transformatiewerk kennen en begrijpen. Deze acht stappen vormen de kapstok waar de sessies in de komende dagen aan opgehangen zijn. Hierbij wordt de theorie van Transformatie coachen behandeld aan de hand van het boek: Handboek voor Transformatief coachen van Robert Bridgeman dat in september uitkomt.

Avond

18:30 uur diner

20:00 – 21:00 Diepte sessie: Meditatie en oefeningen om contact te maken met je essentie.

In deze sessie maak je (of verdiep je) het contact met je werkelijke zelf. We maken het niet te laat, het was een lange dag en je hebt er nog vier te gaan.

Dag 2: 30 augustus

Ochtend

+/- 7:00 uur Yoga en ochtendmeditatie

8:30 uur ontbijt

10:00 uur Groepssessie TRANSFORMATIEF COACHEN

Theorie: Doorgronden en ontwortelen

Hierbij wordt de theorie van Transformatie coachen behandeld aan de hand van het boek: Handboek voor Transformatief coachen van Robert Bridgeman. De basis van het transformatiewerk: Doorgronden & Ontwortelen

Transformatie
Vooraf besproken issues van deelnemers worden eerst besproken door de deelnemers (in groepjes) en vervolgens getransformeerd door Robert. Aan de hand van deze transformatie sessies krijg je inzicht in de kracht van transformatief coachen. Vervolgens worden de interventies geëvalueerd.

Middag

13:00 – 14:30 lunch

15:00 – 18:00 Groepssessie DOORGRONDEN.

In een paar stappen naar de kern van de issue van je cliënt. Het ontwikkelen van hogere zintuigen als helder zien, helder voelen en helder weten. Waarnemen van overtuigingen en emotionele blokkades. In deze sessie leer je als Transformatie coach in een paar stappen door te dringen tot de essentie van de issues van je cliënt.

Avond

18:30 uur diner

20:00 – 21:30 Diepte sessie: Emotional release voor alle deelnemers

In deze sessie werk je individueel je eigen emotionele blokkades door. Laat je beperkende energieën los en verdiep je het contact met je essentie.

Dag 3: 31 augustus

Ochtend

+/- 7 uur Yoga en ochtendmeditatie

8:30 uur ontbijt

10:00 uur Groepssessie TRANSFORMATIEF COACHEN

Theorie: Werken met Persoonlijkheidsstructuren

Hierbij wordt de theorie van Transformatie coachen behandeld aan de hand van het boek: Handboek voor Transformatief coachen van Robert Bridgeman. Je leert wat persoonlijkheidsstructuren zijn, welke authentiek en welke aangeleerd zijn en wat hun impact is op het leven van je cliënten. Natuurlijk leer je hoe je ermee werkt. Dit omvat regressie naar de jeugd en innerlijk kind werk.

Transformatie

Vooraf besproken en opgekomen issues van deelnemers worden eerst besproken door de deelnemers (in groepjes) en vervolgens getransformeerd door Robert, Sanne en deelnemers. Aan de hand van deze transformatie sessies krijg je inzicht in de kracht van transformatief coachen. Vervolgens worden de interventies geëvalueerd.

Middag

13:00 – 14:30 lunch

15:00 – 18:00 Groepssessie ONTWORTELEN

In deze sessie leer je technieken en methoden kennen om overtuigingen, persoonlijkheden, emotionele blokkades, trauma’s en meer duurzaam te ontwortelen.

Avond

18:30 uur diner

20:00 uur Vrije besteding

Even uitrusten van alle invloeden en prikkels van de afgelopen dagen. Trek je terug in een hangmat of je kamer, zoek elkaar op of geniet van de omgeving.

Dag 4: 1 september

Ochtend

+/- 7 uur Yoga en ochtendmeditatie

8:30 uur ontbijt

10:00 uur Groepssessie TRANSFORMATIEF COACHEN

Theorie: Werken met vorige levens en andere dimensies

Hierbij wordt de theorie van Transformatie coachen behandeld aan de hand van het boek: Handboek voor Transformatief coachen van Robert Bridgeman. Je leert werken met reïncarnatie. Wat zijn de invloeden van andere levens? Wat zijn dimensies en welk effect kunnen ze hebben op het welzijn van je cliënt? Welke technieken en methoden zijn er om hiermee te werken?

Transformatie

Vooraf besproken en opgekomen issues van deelnemers worden eerst besproken door de deelnemers (in groepjes) en vervolgens getransformeerd door deelnemers bij elkaar. Aan de hand van deze transformatie sessies krijg je inzicht in de kracht van transformatief coachen. Vervolgens worden de interventies geëvalueerd.

Middag

13:00 – 14:30 lunch

15:00 – 18:00 Groepssessie WERKEN MET ENTITEITEN

In deze sessie leer je te werken met niet zichtbare entiteiten binnen en buiten het lichaam. Je leert deze te doorgronden en te ontwortelen doormiddel van sjamanistische technieken. Je leert jezelf en anderen te beschermen en te werken met je gidsen en helpers.

Avond

18:30 uur diner

20:00 – 21:30 Diepte sessie werken met gidsen, (aarts) engelen en andere Hogere energieën

In deze sessie leer je meer over je gidsen en welke energieën je kunnen helpen bij het transformatiewerk.

Dag 5: 2 september. Tevens vertrek dag

Ochtend

+/- 7 uur Yoga en ochtendmeditatie

8:30 uur ontbijt

10:00 uur Groepssessie TRANSFORMATIEF COACHEN

In deze sessie komt alles samen. Hoe ga je vanaf volgende week aan de slag met het transformatiewerk en hoe integreer je het in je praktijk?

Transformatie

Vooraf besproken en opgekomen issues van deelnemers worden eerst besproken door de deelnemers (in groepjes) en vervolgens getransformeerd door deelnemers bij elkaar. Aan de hand van deze transformatie sessies krijg je inzicht in de kracht van transformatief coachen. Vervolgens worden de interventies geëvalueerd.

Middag

13:00 – 14:30 lunch

15:00 – 17:00 Groepssessie Afsluiting en evaluatie

Evaluatie van de retraite. Vraag & antwoord, afsluitende oefeningen en inzichten.

Einde middag serveren we kleine hapjes om je niet helemaal met een lege maag naar het vliegveld te laten gaan.

Avond

18:00 uur afscheid en thuisreis

Voor wie is dit programma?

Ben jij werkzaam als coach, therapeut, psycholoog of healer of ben je in opleiding hiervoor? Zo ja, vraag je je dan ook af wat het eigenlijk betekent om cliënten te behandelen in deze tijd van groeiend bewustzijn? Hoe help je je cliënt op een duurzame manier te transformeren naar zijn of haar authentieke zelf? Of loop je daarin wel eens vast of weet je niet goed hoe je dieper in systemen van je cliënt kunt komen?

Je bent daarin niet alleen. Veel gelijkgestemde professionals (in spe) hebben hier vraagstukken over.

Het vraagt een nieuwe duurzame manier van transformatie welke een mix is van coaching, healing, energiewerk, bewustzijnsoptimalisatie en oplossingsgericht werken.

Hoe zou het zijn om je vakmatig te kunnen verdiepen en verbreden middels een werkwijze die allesomvattend is? Dat kan. Een methode waarmee je in een paar uren issues oplost die je anders maanden kosten? Door de heldere structuur en stappenplannen te combineren met zuiver intuïtief coachen en niet alledaagse technieken, is een unieke werkwijze ontstaan die aansluit bij het nieuwe collectieve bewustzijn waar de mensheid zich in aan het bewegen is.

Dan nodigen wij je van harte uit om met ons mee naar Spanje te gaan! In 5 dagen tijd komen alle elementen van transformatie aan de orde. Waar ga je mee naar huis? Je leer intuïtief en vanuit je hogere bewustzijnslagen te werken. Je ziet hoe verschillende methoden op verschillende lagen worden ingezet en hoe je een cliënt volledige en duurzame transformatie kunt meegeven. Je ervaart de kracht van deze werkwijze en werkt aan je eigen bewustzijn, energetische kracht en wijsheid. Wat bieden we met deze reis?

Deze retraite in Spanje geeft je de kans om 5 dagen aaneengesloten in een comfortabele omgeving aan jezelf te werken. Zowel als professional als mens.

Met intervisie en supervisie. Door zelf live demonstraties te geven zie je Robert Bridgeman aan het werk en ontdek je hoe levenslange problematieken binnen een paar uur voorgoed worden opgelost. Elke dag beginnen we met yoga en meditatie. De retraite is ontspannen en gezellig. Met een groep van gelijkgestemde professionals geniet je van het heerlijke eten, de prachtige omgeving en de Spaanse zon aan het zwembad. Er is genoeg ruimte voor ontspanning tussen de sessies door

Voorafgaande aan de retraite heb je een gesprek met Robert of de co-trainer en nemen jullie samen jouw professionele én persoonlijke processen door. Je mag zaken en issues inbrengen waaraan je wilt werken zodat je gedurende de week de werkwijze zowel als coach als cliënt ervaart. Gedurende de retraite wordt geen alcohol geschonken. Het eten is vegetarisch (en o zo lekker). Door de combinatie van yoga, meditatie en gezondheid is deze retraite tevens een fysieke, emotionele, mentale en spirituele detox.

Locatie

Deze unieke retraite wordt gegeven van dinsdag 29 augustus tot en met zaterdag 2 september (op 2 september vlieg je weer terug). Wij verblijven in de bloemrijke Bed en Breakfast ‘Can Portel’ dat op een uur afstand van Barcelona ligt. Het huis is van oorsprong een oude massieve boerderij uit 1690 met stallen in de kelder en een hooischuur op zolder. Debbie, de eigenaresse, heeft met veel liefde de boerderij omgetoverd tot een sfeervol gastenverblijf voor een ontspannen gevoel. Het huis is ingericht met veel kunst en kitsch waar alles klopt tot in het kleinste detail en perfect past bij de Spaanse cultuur.

Accommodatie

In het huis vind je vele gangen en trappen, zeven grote slaapkamers met bijna allemaal een eigen badkamer en grote open ruimtes. Er zijn twee terrassen en een patio. Het huis bevindt zich tussen bossen en weiden, aan een riviertje, vlakbij zowel de bergen als het strand. Om het huis een prachtig stuk land met een verwarmd zwembad en bomen voor schaduw. Voor Bridgeman is een apart gedeelte gereserveerd in de tuin.

Kosten & Boeken

De kosten van deze retraite bedragen €970,00 inclusief BTW, incl. transfer van en naar de locatie indien je de door ons geadviseerde vlucht boekt, 4 overnachtingen, ontbijt, lunch, diner (met uitzondering van de laatste dag) en alle lessen. De toeslag voor een éénpersoonskamer bedraagt €100,00 incl. BTW (indien beschikbaar).

Bijkomende kosten zijn de vlucht van Amsterdam naar Girona, deze dien je zelf te boeken. Reken op ongeveer €145,00 voor de retourvlucht. Wij adviseren je om vlucht HV5763 (29 augustus om 6.30 uur) en vlucht HV5764 (2 september om 21.55 uur) te boeken om gebruik te maken van de door ons geboekte transfers.

Aanmelden voor deze retraite doe je hier. Je ontvangt na bevestiging een factuur van de locatie van €520,00 (incl BTW) en een factuur van Bridgeman van €450,00 Incl. BTW. Wens je de factuur zakelijk te boeken? Dan ontvang je van Bridgeman een factuur van €450,00 excl. BTW. Dit is tijdens de boeking aan te geven. Hou er rekening mee dat er een beperkt aantal eenpersoons kamers zijn.

LET OP: De eerste 10 aanmeldingen hebben gegarandeerd een plek en na 10 aanmeldingen in overleg met beschikbaarheid locatie.

Deel dit!

Data

29 aug
Retraite voor coaches (29 augustus tot en met 2 september 2017) VOLGEBOEKT Spanje | | €970,00 incl. BTW (excl. vlucht)

Lees verder of aanmelden > >

02 jul
Retraite in Spanje (2 tot en met 7 juli 2018) Spanje | 07.00 - 22.00 uur | €970,00 incl. BTW (excl. vlucht)

Lees verder of aanmelden > >