Retraite voor coaches

Retraite in Spanje

In augustus 2017 zijn we met een mooie groep naar Spanje afgereisd. De datum voor 2018 wordt binnenkort bekendgemaakt.

Bereid je voor op 5 dagen verdieping. Niet alleen als coach, maar ook voor jezelf. Je leert stap voor stap het Transformatie coachwerk begrijpen en toepassen.

Tegelijkertijd werk je aan je eigen stukken, blokkades en beperkingen. In een paar stappen naar de bron van de problematiek van je cliënt te gaan. Je maakt contact met je Hogere bewustzijnslagen en je essentie.

Je leert werken met je gidsen en andere hogere energieën. In groepssessies werk je aan jezelf en aan elkaar. De avonden bieden dieptesessies waarin je de magie achter het Transformatie coachen zult ervaren.

Je leert werken met entiteiten, persoonlijkheidsstructuren en vorige levens. Een rollercoaster van persoonlijke en professionele ontwikkeling in een luxe omgeving onder de Spaanse zon.

Retraite voor coaches

Recensies

Onze retraite voor particulieren werd in juni 2017 gewaardeerd met gemiddeld een 9,7! Lees hier enkele recensies.

Previous Next

Voor wie is dit programma?

Ben jij werkzaam als coach, therapeut, psycholoog of healer of ben je in opleiding hiervoor? Zo ja, vraag je je dan ook af wat het eigenlijk betekent om cliënten te behandelen in deze tijd van groeiend bewustzijn? Hoe help je je cliënt op een duurzame manier te transformeren naar zijn of haar authentieke zelf? Of loop je daarin wel eens vast of weet je niet goed hoe je dieper in systemen van je cliënt kunt komen?

Je bent daarin niet alleen. Veel gelijkgestemde professionals (in spe) hebben hier vraagstukken over.

Het vraagt een nieuwe duurzame manier van transformatie welke een mix is van coaching, healing, energiewerk, bewustzijnsoptimalisatie en oplossingsgericht werken.

Hoe zou het zijn om je vakmatig te kunnen verdiepen en verbreden middels een werkwijze die allesomvattend is? Dat kan. Een methode waarmee je in een paar uren issues oplost die je anders maanden kosten? Door de heldere structuur en stappenplannen te combineren met zuiver intuïtief coachen en niet alledaagse technieken, is een unieke werkwijze ontstaan die aansluit bij het nieuwe collectieve bewustzijn waar de mensheid zich in aan het bewegen is.

Dan nodigen wij je van harte uit om met ons mee naar Spanje te gaan! In 5 dagen tijd komen alle elementen van transformatie aan de orde. Waar ga je mee naar huis? Je leer intuïtief en vanuit je hogere bewustzijnslagen te werken. Je ziet hoe verschillende methoden op verschillende lagen worden ingezet en hoe je een cliënt volledige en duurzame transformatie kunt meegeven. Je ervaart de kracht van deze werkwijze en werkt aan je eigen bewustzijn, energetische kracht en wijsheid. Wat bieden we met deze reis?

Deze retraite in Spanje geeft je de kans om 5 dagen aaneengesloten in een comfortabele omgeving aan jezelf te werken. Zowel als professional als mens.

Met intervisie en supervisie. Door zelf live demonstraties te geven zie je Robert Bridgeman aan het werk en ontdek je hoe levenslange problematieken binnen een paar uur voorgoed worden opgelost. Elke dag beginnen we met yoga en meditatie. De retraite is ontspannen en gezellig. Met een groep van gelijkgestemde professionals geniet je van het heerlijke eten, de prachtige omgeving en de Spaanse zon aan het zwembad. Er is genoeg ruimte voor ontspanning tussen de sessies door

Voorafgaande aan de retraite heb je een gesprek met Robert of de co-trainer en nemen jullie samen jouw professionele én persoonlijke processen door. Je mag zaken en issues inbrengen waaraan je wilt werken zodat je gedurende de week de werkwijze zowel als coach als cliënt ervaart. Gedurende de retraite wordt geen alcohol geschonken. Het eten is vegetarisch (en o zo lekker). Door de combinatie van yoga, meditatie en gezondheid is deze retraite tevens een fysieke, emotionele, mentale en spirituele detox.

Locatie

Wij verblijven in de bloemrijke Bed en Breakfast ‘Can Portel’ dat op een uur afstand van Barcelona ligt. Het huis is van oorsprong een oude massieve boerderij uit 1690 met stallen in de kelder en een hooischuur op zolder. Debbie, de eigenaresse, heeft met veel liefde de boerderij omgetoverd tot een sfeervol gastenverblijf voor een ontspannen gevoel. Het huis is ingericht met veel kunst en kitsch waar alles klopt tot in het kleinste detail en perfect past bij de Spaanse cultuur.

Accommodatie

In het huis vind je vele gangen en trappen, zeven grote slaapkamers met bijna allemaal een eigen badkamer en grote open ruimtes. Er zijn twee terrassen en een patio. Het huis bevindt zich tussen bossen en weiden, aan een riviertje, vlakbij zowel de bergen als het strand. Om het huis een prachtig stuk land met een verwarmd zwembad en bomen voor schaduw. Voor Bridgeman is een apart gedeelte gereserveerd in de tuin.

Kosten & Boeken

De kosten van deze retraite bedragen €970,00 inclusief BTW, incl. transfer van en naar de locatie indien je de door ons geadviseerde vlucht boekt, 4 overnachtingen, ontbijt, lunch, diner (met uitzondering van de laatste dag) en alle lessen. De toeslag voor een éénpersoonskamer bedraagt €100,00 incl. BTW (indien beschikbaar).

Bijkomende kosten zijn de vlucht van Amsterdam naar Girona, deze dien je zelf te boeken. Reken op ongeveer €145,00 voor de retourvlucht.

Je ontvangt na bevestiging een factuur van de locatie van €520,00 (incl BTW) en een factuur van Bridgeman van €450,00 Incl. BTW. Wens je de factuur zakelijk te boeken? Dan ontvang je van Bridgeman een factuur van €450,00 excl. BTW. Dit is tijdens de boeking aan te geven. Hou er rekening mee dat er een beperkt aantal eenpersoons kamers zijn.

Deel dit!

Data

29 aug
Retraite voor coaches (29 augustus tot en met 2 september 2017) VOLGEBOEKT Spanje | | €970,00 incl. BTW (excl. vlucht)

Lees verder of aanmelden > >

02 jul
Retraite in Spanje (2 tot en met 7 juli 2018) Spanje | 07.00 - 22.00 uur | €970,00 incl. BTW (excl. vlucht)

Lees verder of aanmelden > >