Retraites in Nederland of Frankrijk

Bridgeman organiseert diverse retraites. Deze vinden plaats in het retraitecentrum in Frankrijk! Bekijk hieronder het aanbod.

ART OF LOVE RETRAITE

Rianne_bridgeman400x200_2Surrender you sexuality

Weekend Retraite in Nederland

MASTER | the art of love weekend retreat

Deze retraite wordt gegeven door Rianne Manten.

Je volledig vanuit zachtheid overgeven aan de stroom van het leven. Ware overgave aan je seksualiteit, levensenergie en het leven zelf.  Zacht, intiem, open zonder verlies van je innerlijke kracht en eigenwaarde.

Meer informatie>>

EXCLUSIVE RETRAITE

Transformatie exclusive


Diverse data

In een groep van maximaal 12 deelnemers (exclusive) ga jij 1op1 de diepte in. Met zijn transformatieve werkmethode, komt hij tot de wortel van jouw issues en lost deze samen met jou op.

Meer informatie op de site van Terra Nova>

YOGA SUMMER SCHOOL

summeryoga_400x200

Start 2 juli (8 dagen)

Onder leiding van Roy Wenting

Elke dag tijdens de Yoga Summerschool is zodanig opgebouwd dat je met nieuwe kennis, inspiratie, (verdiepende) ervaring en praktische handvatten naar huis gaat. Voor optimale kracht en persoonlijke verdieping vinden de dagen grotendeels in stilte plaats.

 Lees alles over de Summerschool hier>

BERGRETRAITES

OS_LL_400x200pix_33-342

7 t/m 12 juni 2021 >
30 augustus – 4 september >

 

Wil jij met Robert een midweek de bergen in? Stel je eens voor, met een groep van tien gelijkgestemde mensen trek je je een week lang terug in een berghut van waaruit je het magische Pyreneeën-gebergte ontdekt. Samen betrek je deze adembenemende locatie en slaap je in een traditionele berghut die van alle basisgemakken is voor zien.

 

JONGERENPROGRAMMA (NL)

Jongerenweek

Voor het INSIDE OUT Jongerenprogramma heeft de Bridgeman Foundation een programma Ik Leer Leven ontwikkeld, speciaal voor jongeren van 16-24 jaar die vastlopen in het dagelijkse leven. We starten regelmatig met nieuwe groepen.

Meer informatie >>

Benieuwd naar alle retraites die gegeven worden bij Terra Nova? Klik dan hier.

Deel dit!