Retraites in Nederland of Frankrijk

Bridgeman organiseert diverse retraites. Deze vinden plaats in het retraitecentrum in Frankrijk! Bekijk hieronder het aanbod.

ART OF LOVE RETRAITE

Rianne_bridgeman400x200_2Surrender you sexuality

Weekend Retraite in Nederland

MASTER | the art of love weekend retreat

Deze retraite wordt gegeven door Rianne Manten.

Je volledig vanuit zachtheid overgeven aan de stroom van het leven. Ware overgave aan je seksualiteit, levensenergie en het leven zelf.  Zacht, intiem, open zonder verlies van je innerlijke kracht en eigenwaarde.

Meer informatie>>

EXCLUSIVE RETRAITE

Transformatie exclusive


Diverse data

In een groep van maximaal 12 deelnemers (exclusive) ga jij 1op1 de diepte in. Met zijn transformatieve werkmethode, komt hij tot de wortel van jouw issues en lost deze samen met jou op.

Meer informatie op de site van Terra Nova>

BERGRETRAITES

OS_LL_400x200pix_33-342

Wil jij met Robert een midweek de bergen in? Stel je eens voor, met een groep van tien gelijkgestemde mensen trek je je een week lang terug in een berghut van waaruit je het magische Pyreneeën-gebergte ontdekt. Samen betrek je deze adembenemende locatie en slaap je in een traditionele berghut die van alle basisgemakken is voor zien.

 

Vrouwenretraite

empowermentretraite

Women only!

Deze retraite staat onder leiding van Monique en Birgit. Samen nemen ze jou mee op een diepgaande innerlijke reis.

In deze snel veranderende tijden zien we gelukkig steeds meer dat vrouwen van zich laten horen en zich met elkaar verbinden. Als vrouw, als moeder, als vriendin, als partner én als collectief om het Vrouwelijke weer in haar kracht te zetten. De maatschappij heeft de afgelopen decennia een flinke bijdrage gedaan door het plaatsen van mensen, en in het bijzonder vrouwen, in een hokje. Niet alleen zijn al die hokjes niet meer van deze tijd, maar ze belemmeren ons in het omarmen van ons volledig potentieel.

Leer hier meer >

Benieuwd naar alle retraites die gegeven worden bij Terra Nova? Klik dan hier.

Deel dit!