Retraites in Nederland of Frankrijk

Bridgeman organiseert diverse retraites. Deze vinden plaats in het retraitecentrum in Frankrijk! Bekijk hieronder het aanbod.

ART OF LOVE RETRAITE

Rianne_bridgeman400x200_2Surrender you sexuality

Weekend Retraite in Nederland

MASTER | the art of love weekend retreat

Deze retraite wordt gegeven door Rianne Manten.

Je volledig vanuit zachtheid overgeven aan de stroom van het leven. Ware overgave aan je seksualiteit, levensenergie en het leven zelf.  Zacht, intiem, open zonder verlies van je innerlijke kracht en eigenwaarde.

Meer informatie>>

EXCLUSIVE RETRAITE

Transformatie exclusive


1 t/m 6 maart 2021
12 t/m 17 april 2021
21 t/m 26 juni 2021
25 t/m 31 juli 2021

In een groep van maximaal 12 deelnemers (exclusive) ga jij 1op1 de diepte in. Met zijn transformatieve werkmethode, komt hij tot de wortel van jouw issues en lost deze samen met jou op.

Meer informatie op de site van Terra Nova>

HOLY GRAIL RETREAT

d590f82d-8930-4598-9009-4a6c3bb1c160

15 t/m 20 maart 2021

Onder leiding van Janosh en Robert

In vijf dagen tijd je trilling naar een hoger niveau brengen, een aantal diepe wonden helen en verbinding maken met wie je in essentie bent. Samen met een fantastische groep gelijkgestemden en twee bijzondere teachers. In een van de meest heilige gebieden ter wereld.

 Lees alles over de intensive hier>>

VIPASSANA RETRAITE

stilteretraite2

3 t/m 10 mei 2021

Wil je diep de stilte in? Op onderzoek uitgaan in jezelf? Vipassana meditatie is hier een uitgelezen methode voor. Vipassana betekent letterlijk: De waarheid zien zoals ze is. Door je te focussen op je ademhaling kun je vervolgens alle fysieke, emotionele, mentale en spirituele verschijnselen die opkomen in je bewustzijn waarnemen.

Meer informatie over 2021>>

BERGRETRAITES

OS_LL_400x200pix_33-342

7 t/m 12 juni 2021 >
30 augustus – 4 september >

 

Wil jij met Robert een midweek de bergen in? Stel je eens voor, met een groep van tien gelijkgestemde mensen trek je je een week lang terug in een berghut van waaruit je het magische Pyreneeën-gebergte ontdekt. Samen betrek je deze adembenemende locatie en slaap je in een traditionele berghut die van alle basisgemakken is voor zien.

 

REGRESSIE TRAINING

Regressie opleiding

5 t/m 10 april 2021

Voor de derde keer organiseert Bridgeman deze regressietraining in Frankrijk! Deze training zal van 23 tot en met 28 november plaatsvinden in Frankrijk op onze inspirerende Trainingslocatie ‘Terra Nova’. In deze opleiding leer je holistische hypnosetechnieken zodat je naast de mentale ook de fysieke, emotionele en spirituele imprints kunt verwijderen. Na deze training ben je in staat om zelfstandig regressie- en reïncarnatiesessies te houden. Ervaring is niet nodig.

Meer informatie>>

JONGERENPROGRAMMA (NL)

Jongerenweek

Voor het INSIDE OUT Jongerenprogramma heeft de Bridgeman Foundation een programma Ik Leer Leven ontwikkeld, speciaal voor jongeren van 16-24 jaar die vastlopen in het dagelijkse leven. We starten regelmatig met nieuwe groepen.

Meer informatie >>

Benieuwd naar alle retraites die gegeven worden bij Terra Nova? Klik dan hier.

Deel dit!