Online masterclass: The Art of Inner Flow

Fall in love with life

Jij - en ieder mens- beschikt over diepe wijsheid en creatiekracht. Ook jij bent in staat om hier vanuit zachtheid en intimiteit expressie aan te geven. De belichaming van deze flow is een resultaat van gerichte energetische beoefening. Als jij je hiervoor opent, neem jij meer en meer jouw levenskracht in vanuit een diepe bezieling.

Ter ere van het tienjarig bestaan van de Bridgeman Academy ga jij met Rianne Manten online op verkenning. Op reis naar jezelf. Je kruipt comfortabel onder je eigen huid en verbindt je met het veld van overgave aan zachte stroming van jouw zielsverlangens.

Ik wil mijn wijsheid en creatiekracht belichamen

*Meld je nu aan: ter ere van het tienjarig jubileum van Bridgeman voor slechts 10,00!

Dansen en vrijen met het leven zelf

Intieme verbinding met het universum, jezelf en je dierbaren. Jezelf kunnen dragen met al wat is. Jezelf innerlijk en waarlijk kunnen aankijken, ongeacht wat je ziet. En daardoor weer dansend en vrijend met het leven zelf kunnen bestaan.

Zegt jouw hart ‘ja’? Onder liefdevolle begeleiding van Rianne Manten draagt jouw systeem bij je aan waar je naar mag kijken. Waar je misschien blokkades voelt en waar je mag helen.

Treed in een diep vertrouwen en zachte overgave. Ervaar een helderheid en richting in jouw leven. Zuiver, puur en gedragen door jezelf en het universum.

Klik op de knop en meld je vandaag nog aan.

Ja, ik ben klaar voor verbinding

In de ontmoeting met Rianne

Rianne Manten is een liefdevol spiritueel teacher. Haar expertise ligt op het gebied van liefde, relaties, (fysieke) intimiteit en het ervaren van plezier in het leven. Ze ondersteunt je in het leven vanuit eigenwaarde, levenskracht, levensgenot en een zuivere expressie van energie. Integer, evenwichtig, vrij, schaamteloos en vrij van oordeel.

Rianne:
"Het is mijn missie om jou te faciliteren in het belichamen van levensvreugde. Dit is gelegen in het geven en ontvangen van universele liefde. Je hart, je lichaam en je energieveld daar in elk moment opnieuw voor openen. Volledig expressie geven aan wie jij bent vanuit lichtheid, aanwezigheid en waarheid."

Ik ondersteun je in het leven vanuit eigenwaarde, levenskracht, levensgenot en een zuivere expressie van energie. Integer, evenwichtig, vrij, schaamteloos en oordeelloos.’

RECENSIES

“Ik voel me diep geraakt en ontzettend dankbaar. Dankbaarheid naar jou Rianne voor het openen van dit veld. Ik Ben dankbaar voor jouw liefde, zachtheid, helderheid, kennis, de veilige bedding, de vrije stroom van universele liefde.”

“Voor het eerst kan ik stevig staan en toch kwetsbaar zijn. Durf voor het eerst te vertrouwen op mijzelf en de taal die mijn systeem spreekt.”

“Er ging een extra wereld voor mij open. Ik ben beland in een staat van multidimensionaal Zijn vanuit rust, vrijheid en liefde.”

* Meld je nu aan voor slechts 10,00 ter ere van het tienjarig jubileum van Bridgeman

De details

Waar: Online
Wanneer:
Zondag 18 september
Hoe laat:
19.30 - 21:30

Investering: 10,00 (actieprijs)

Je leert en ervaart aan de hand van Rianne haar werkwijze en energieveld hoe jij je levensvreugde, creativiteit, wijsheid en seksuele essentie helemaal opnieuw inneemt. Door Rianne haar innerlijke veld, dat zij volledig aanneemt en aankijkt, word jij energetisch uitgenodigd om in zachtheid en verbinding ook jezelf aan te kijken. En je daardoor te verbinden met het universum.

Maak nu de eerste stap en meld je aan voor deze masterclass. Klik op de button.