Gratis Begeleide Activatie

De Kosmische Oermoeder

Wil jij je graag afstemmen en uitlijnen met het krachtveld van de Oermoeder? Wil jij het oneindige veld van creatie en levensenergie ontdekken?

Deze visualisatie activeert en ondersteunt jou bij jouw innerlijke heling en het hervinden en bouwen van jouw eigen energetische innerlijke evenwicht.

Tijdens deze gratis begeleide visualisatie van Rianne verbind jij je met Moeder Aarde en jouw innerlijk vrouwelijk krachtveld.

Klik op de knop en ontdek dit oneindige veld van creatiekracht.

Ja, ik wil dit graag ervaren

Verbind je met de oermoeder, Gaia


Als vrouw ben jij optimaal afgestemd op het veld van levensenergie, voelen, wijsheid, creatie en seksualiteit. Het veld van het ‘alles’.  Waar het eenheidsbewustzijn symbool staat voor het ‘niets’.


Om het ‘alles’ vanuit bewustzijn voor je lichaam en systeem vrij te laten stromen, zonder oordeel of strijd… vraagt het een ontspannen relatie met alle mogelijke aardse sensaties.

Maak kennis met deze vrije stroom van creatie en oerwijsheid. Klik op de knop en ontvang direct de activatie.

Ja, ik verlang hier naar

Dit ga jij ervaren

Tijdens deze online activatie neemt Rianne je mee op reis naar jouw baarmoeder. De plek van creatie en geboorte. Maar ook de plek van trauma en diepe wonden. Door deze begeleide activatie start jij met het opschonen van je energetisch systeem.

Door energetische blokkades uit dit leven, vorige levens en met je voorouderlijke imprints aan te pakken, schoon je jouw energieveld op.

Klinkt goed? Schrijf je in en klik op de knop.

Ja, ik wil dit graag ontvangen

Ontmoet Rianne

Rianne Manten is een liefdevol spiritueel teacher. Haar expertise ligt op het gebied van liefde, relaties, (fysieke) intimiteit en het ervaren van plezier in het leven. Ze ondersteunt je in het leven vanuit eigenwaarde, levenskracht, levensgenot en een zuivere expressie van energie. Integer, evenwichtig, vrij, schaamteloos en vrij van oordeel.

Rianne:
"Het is mijn missie om jou te faciliteren in het belichamen van levensvreugde. Dit is gelegen in het geven en ontvangen van universele liefde. Je hart, je lichaam en je energieveld daar in elk moment opnieuw voor openen. Volledig expressie geven aan wie jij bent vanuit lichtheid, aanwezigheid en waarheid. Ik ondersteun je in het leven vanuit eigenwaarde, levenskracht, levensgenot en een zuivere expressie van energie. Integer, evenwichtig, vrij, schaamteloos en oordeelloos."

Dit zeggen anderen

Een diepe buiging maak ik voor mijn vrouwelijkheid, voor de vrouwelijke creatiekracht, de bloedwijsheid, het veld van 'the womb'. Mijn levensvuurtje is weer gaan branden in mijn 'womb'.” 


“Een aanbeveling om op een bewust energetische wijze de levensfasen als vrouw te doorleven. Om meer gronding, aarding in het bekkengebied te creëren. Alsook bewustwording welke bepaalde gebeurtenissen daadwerkelijk voor impact hadden. En deze dan energetisch op te schonen.”

“Inzicht gevend, bevrijdend, verrijkend, diepgaand en openend. De clearings waren keer op keer bijzonder. De bedding en informatie eromheen was zeer fijn.”

“Ik heb niet alleen in mezelf diep mogen en kunnen helen, ook mijn dochter ervaart een enorme transformatie in haar cyclus en menstruatie. Het gaat zoveel verder!”

De details

Maak contact met het veld van levensenergie, voelen, wijsheid, creatie en seksualiteit. Het veld van het ‘alles’, Gaia.

Wat: Begeleide Activatie

de Kosmische Oermoeder

Waar: Online
Wanneer: In jouw eigen tijd
Investering: Free

Klik op de knop en ontvang direct deze visualisatie

Ja, dit wil ik