SUMMERSCHOOL

Your spiritual path, your time

De zomervakantie staat voor de deur. Heb jij er ook zoveel zin in? Om de zomer te vieren en ons jubileumfeest feestelijk af te sluiten, ontvang je van ons een fantastische, zonnige aanbieding.

Laat jezelf deze zomer vanuit je luie strandstoel heerlijk inspireren tijdens de Summerschool van Rianne Manten. Je ontvangt tijdens deze Summerschool drie online Clearings van Rianne en als extra bonus een gratis activatie:

  • Online Clearing: Consessions, don't give away your value t.w.v. 24,95
  • Online Clearing: Separating with grace and respect t.w.v. 24,95
  • Online Clearing: Energy relationship detox t.w.v. 24,95
  • Bonus: Gratis Relationship Activation.

De totale waarde van dit pakket is 74,85 euro. Tot 1 september investeer jij nu slechts 33,00!

Ja, ik wil dit pakket!

*Meld je snel aan: wegens grote vraag verlengd tot 1 september!

Clearing 1: Consessies doen

Voortdurend tegemoetkomen aan de ander? Continu meebewegen en invoelen op wat de ander nodig heeft? Herken je dit?

Concessies doen hoort bij het leven. Soms moet je invoelen op de ander en meebewegen. Een onjuist evenwicht aan consessies doen, gaat vaak ten koste van jezelf. Het brengt je steeds verder van je eigen pad af.

 

Hoe vind je het juiste evenwicht hierin? Hoe kun je consessies doen zonder aan je eigen behoeften voorbij te gaan? Hoe geef je grenzen aan zonder rigide te worden? Of te reageren vanuit lage trilling, zoals in woede of kilte?

 

Tijdens deze online clearing ontvang je een protocol op consessies. Hierdoor voel je je vrijer en beweeg je natuurlijker met de ander mee zonder jezelf te verliezen.

 

“Compassie is een prachtige kwaliteit van het hartchakra, maar dat is liefde en zelfliefde ook. Alles draait om evenwicht.”

Ja, dit wil ik!

Clearing 2: Separating with love and respect

Een relatiebreuk haalt je energetisch enorm uit je evenwicht. Je voelt je naakt, kwetsbaar, verdrietig en boos. Deze gevoelens komen voort uit jouw hechting aan je ex. Als jij volledig de verantwoordelijkheid neemt voor jouw gevoelens stap je in de kracht om jezelf weer vrij te maken.

Met deze clearing van Rianne ontvang je een protocol waarbij jij je bevrijdt van de negatieve energieën die nog bestaan tussen jou en je ex en die jou nog uit evenwicht halen.

 

Wil jij vrijer en met meer levensvreugde door het leven gaan na je relatiebreuk? Met deze clearing maak je een goede start.

 

“Wat een heftige, waardevolle en mooie reis was dit! Zo veel doorleeft en mogen helen. Dankjewel Rianne, veel gereleased en doorvoelt, heel fijn.”

Let op: pas dit protocol alleen toe op je ex, niet op de persoon met wie je op dit moment wellicht in een relatie verkeerd. Dit is puur bedoeld om banden op te schonen van mensen van wie je afscheid hebt genomen, en ruimte te maken voor energie van hoge trilling.

Clearing 3: Relationship Detox

Jij een je partner houden van elkaar, dus willen jullie je maximale potentieel ook graag innemen. Het kan zijn dat je in de weg wordt gezeten door energie van lage trilling. Denk aan bijvoorbeeld woede, jaloezie, teleurstelling en verdriet, verwachtingen of andere zaken.

Schoon jezelf en je relatie op van deze energetische banden van lage frequentie en er ontstaat ruimte om jullie potentieel in te nemen. Ruimte voor energie van hoge frequentie. Van liefde, overgave, vertrouwen en licht.

Bevrijd jezelf van banden van lage frequentie met je partner en voel hoe jullie steviger en liefdevoller in het leven komen te staan. In zuiverder verbinding met jezelf, maar ook met elkaar.

Let op: deze energetische clearing is bedoeld voor je huidige liefdespartner: niet voor een ex. Daarvoor gebruik je de bovenstaande clearing.

Bonus: Relationship Activation

Onthoud altijd goed: energie volgt de intentie. Clearings zijn heel belangrijk om op te schonen. De ruimte die je daarmee maakt, vul je vervolgens op met een activatie, een goede intentie.

Elke relatie is in beweging. Er is een constante uitwisseling van communicatie, expressie en fysiek contact. Dit vraagt van jou zorgvuldigheid en vaardigheid om energetisch afgestemd te blijven met je partner.

Wil jij jouw relatie naar een hoger niveau tillen? Je volste potentieel innemen in jullie communicatie en energetische verbinding? 

Met deze energetische activatie van Rianne ervaar je direct meer evenwicht in je relatie. Zet nu de eerste stap naar een liefdevolle connectie met jezelf en met je partner.

In de ontmoeting met Rianne

Rianne Manten is een liefdevol spiritueel teacher. Haar expertise ligt op het gebied van liefde, relaties, (fysieke) intimiteit en het ervaren van plezier in het leven. Ze ondersteunt je in het leven vanuit eigenwaarde, levenskracht, levensgenot en een zuivere expressie van energie. Integer, evenwichtig, vrij, schaamteloos en vrij van oordeel.

Rianne:
"Het is mijn missie om jou te faciliteren in het belichamen van levensvreugde. Dit is gelegen in het geven en ontvangen van universele liefde. Je hart, je lichaam en je energieveld daar in elk moment opnieuw voor openen. Volledig expressie geven aan wie jij bent vanuit lichtheid, aanwezigheid en waarheid."

Ik ondersteun je in het leven vanuit eigenwaarde, levenskracht, levensgenot en een zuivere expressie van energie. Integer, evenwichtig, vrij, schaamteloos en oordeelloos.’

Maak deze zomer een spirituele reis met Rianne

Jij ontvangt in totaal drie online Clearings met als extra bonus een gratis activatie:

  • Online Clearing: Energy relationship detox t.w.v. 24,95
  • Online Clearing: Consessions, don't give away your value t.w.v. 24,95
  • Online Clearing: Separating with grace and respect t.w.v. 24,95
  • Bonus: Gratis Relationship Activation 

Totale waarde 74,85 euro, nu voor slechts 33,00 (wegens grote vraag nu beschikbaar tot 1 augustus september).

Twijfel niet langer en meld je direct aan voor de Summerschool van Rianne.