Free Webinar:
Magnify your Alignment

Fall in love with life

Jij - en ieder mens- beschikt over het vermogen om jezelf optimaal energetisch uit te lijnen tussen de krachtvelden van aarde en eenheid. Doorwerkend in alle polariserende facetten van het menselijk bestaan. Het is een energetische dans die dynamisch en helend is en de innerlijke magie activeert.

Wil jij de essentie van innerlijk mannelijk en vrouwelijke energie doorgronden zodat je moeiteloos alle onevenwichtigheid duidt in jezelf? En de juiste energetische beweging activeert om het evenwicht weer te herstellen?  

Tijdens het webinar Magnify your Aligngment ervaar je hoe jij deze innerlijk dans van uitlijning gaat dansen en verdiepen.  

Meld je aan voor deze free webinar op 11 mei. Klik op de knop.

Donderdag 11 mei 2023, 19:30

Ja, ik wil mij graag aanmelden

* Kun je er live niet bij zijn? Meld je toch aan, je ontvangt een replay.

Dansen en vrijen met het leven zelf

Tijdens dit webinar ga jij innerlijk op reis met Rianne. Tevens hoor je hoe vrouwen die een langere tijd begeleid zijn door Rianne hierin, de energie van hun verwonde vrouwelijkheid hebben omgezet in ontspanning, levensvreugde, vrijheid en licht.

Zij verbonden zich met het hele universum door diep onder hun eigen huid te kruipen en zichzelf waarlijk aan te kijken. Wil jij alles horen over hun unieke proces? En wil jij weten hoe jij jouw potentieel hierin kunt waarmaken?

Je bent van harte uitgenodigd voor het webinar op donderdag 11 mei. Klik op de onderstaande button.

Ja, ik ben klaar voor verbinding

In de ontmoeting met Rianne

Rianne belichaamt liefdevol en zuiver de stem van het heilige vrouwelijke. Zij dompelt zichzelf al ruim dertig jaar aanhoudend onder in holistische heling en multidimensionaal transformatiewerk.

Via haar veilige energieveld open jij innerlijke deuren waarvan je het bestaan niet wist. Het is haar missie dat jij comfortabel onder je eigen huid leert kruipen vanuit diepgaande intimiteit met jezelf. Emotioneel en seksueel. Waarbij jij je waarlijk vrij en gedragen voelt door de magie van jouw innerlijke universum.

Rianne faciliteert diverse retraites, workshops en online trainingen en ze werkt daarbij met de diverse krachtvelden van de chakra's, innerlijk vrouwelijk en innerlijk mannelijk en de eeuwenoude bloedwijsheid.

Rianne:
"Het is mijn missie om jou te faciliteren in het belichamen van levensvreugde. Dit is gelegen in het geven en ontvangen van universele liefde. Je hart, je lichaam en je energieveld daar in elk moment opnieuw voor openen. Volledig expressie geven aan wie jij bent vanuit lichtheid, aanwezigheid en waarheid. Ik ondersteun je in het leven vanuit eigenwaarde, levenskracht, levensgenot en een zuivere expressie van energie. Integer, evenwichtig, vrij, schaamteloos en oordeelloos."

Ja, ik wil mij inschrijven

.into me I see

De relatie die je met jezelf hebt bepaald de relatie die je hebt met anderen en het hele leven. De mate waarin jij je dus comfortabel voelt met alles in je binnenwereld en met jouw eigen lichaam is dus een belangrijke richtingaanwijzer hierin. Hierin is de verbinding en samenwerking met je eigen zielenenergie [ IK BEN ] en je eigen aardse ik-kracht [ IK WIL (NIET) ] essentieel.

Als je bewust of onbewust in strijd bent dan ontstaan er verkrampingen in je energieveld. De energetische imprints die vanuit verkramping voortkomen zijn laag in trilling en voeden je schaduwkanten. Tijdens dit gratis webinar op 11 mei leer je een stukje af te pellen. Je leert te zien waar deze verkrampingen bij jou zitten.

Recensies

“Het is zo'n uniek veld, ervaar het zelf!”

“Ik voel me diep geraakt en ontzettend dankbaar. Dankbaarheid naar jou Rianne voor het openen van dit veld. Ik Ben dankbaar voor jouw liefde, zachtheid, helderheid, kennis, de veilige bedding, de vrije stroom van universele liefde.”  

“Voor het eerst kan ik stevig staan en toch kwetsbaar zijn. Durf voor het eerst te vertrouwen op mijzelf en de taal die mijn systeem spreekt.”

“Mijzelf gedragen voelen door mijzelf, vanuit een diep gevoel van innerlijke veiligheid en vertrouwen.”


Wil jij je laten gidsen door jouw eigen innerlijke binnenwereld en je binden met het hele universum? Klik dan op de knop en meld je aan voor deze free webinar.

De details

Waar: Online
Wanneer: Donderdag 11 mei
Hoe laat: 19.30 - 21:30

Investering: Free

Wil je de gratis masterclass meemaken maar kun je er live niet bij zijn?

Meld je alsnog aan, we zenden je een replay na!

Klik op de knop!