Robert’s Ontdekkingen

15 januari 2013

Je hebt vast wel eens horen zeggen dat wij mensen maar 10% van onze hersenen gebruiken. We leven in een tijd waarin langzaam maar zeker ontdekken hoe we die andere 90% kunnen aanboren. Waar vroeger ontdekkingsreizigers de wereld bereisden zoeken de ontdekkingsreizigers van nu het op een onverwachte plek: In de mens zelf!

SONY DSCRobert is één van deze ontdekkingsreizigers. Hij reist de wereld rond en onderzoekt methoden en technieken waarmee we onszelf diepgaand kunnen ontwikkelen en enorm kunnen groeien. Waarom we dat zouden willen? Omdat deze groei leidt tot een leven waarin je niet meer afhankelijk bent, waarin je vrij bent van ziekten en gebreken, waarin je intens en liefdevol kunt leven en waarin je een hoge mate van geluk kunt ervaren.

Robert heeft inmiddels meer dan 26 methoden onderzocht. (Voor een overzicht, klik hier) En als Robert een methode onderzoekt, dan gaat hij rechtstreeks naar de bron. Zo zat hij wekenlang in meditatie kloosters, beoefende hij yoga in India, zat hij aan het kampvuur met sjamanen en leerde hij technieken van de meest uiteenlopende meesters. Ook lag hij in een ijsbad bij Iceman Wim Hof. Robert kreeg training bij het SIYLI instituut dat uit Google voortkomt en werd zelf geïnitieerd tot meester in verschillende genezingsmethoden. In deze blog kun je lezen over Robert’s ontdekkingen en reizen. Zodat je eruit kunt halen wat voor jou van toegevoegde waarde is. Veel leesplezier!

Deel dit!

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *