Quantum Connection Hypnosis Technique

Volledige opleiding

Ontwikkel jezelf tot een volwaardig QCHT Hypnotiseur!

Ben jij er klaar voor om jezelf door te ontwikkelen tot gecertificeerde QCHT Hypnotiseur? Dan is de volledige opleiding echt iets voor jou!

Klik op de knop hieronder om jezelf aan te melden voor alle 4 de modules van de Quantum Connection Hypnosis Technique opleiding.

Verbind jezelf met je ideale versie: als mens, als ondernemer, met je Goddelijke kern en met je Ziel als gids. Dwars door alle dimensies, tijdlijnen, planeten en incarnaties: jij haalt het beste uit jezelf!

Meld je aan en stap in je genie-zone

*Wees er snel bij: vol = vol en de plekken raken op!

Meld je aan voor de volledige opleiding en profiteer van €4000,- korting!

De Quantum Connection Hypnosis Technique opleiding bestaat uit vier verschillende trainingen, of modules. Als je de optimale ervaring (en dus het maximale effect) wilt, dan doorloop je de volledige opleiding. Daarna ben je niet alleen zelf in je quantum flow, maar je bent ook gecertificeerd Quantum Connection Hypnosis coach en kan ook anderen in quantum flow brengen.

Als je gecertificeerd (Quantum Connection Hypnosis Technique) QCHT-Hypno-Coach wil worden, vermeld wilt worden op onze website en verwijzingen wilt krijgen van klanten zul je dus alle 4 Modules moeten doen.

Alle 4 de modules op een rijtje👇

Wat leer jij tijdens module 1: Bypass The Ego?

Tijdens module 1 van de Quantum Connection Hypnosis Technique opleiding keer jij de normale hypnose binnenstebuiten en ondersteboven.

Hoe onderga je een diepe trance en hoe bereik je dit bij anderen? Hoe beweeg je voorbij het ego en maak je waarlijk contact met het quantum veld? Leer hoe jij praktische informatie ontvangt vanuit het oneindige quantum veld.

Je krijgt toegang tot het veld van creatie en wonderen. Je leert fundamentele begrippen -zoals bekend binnen de traditionele hypnose- te begrijpen, maar in tegenstelling tot de normale hypnose is jouw doel voorbij het ego te raken en contact te maken met het veld van genieën en creativiteit.

Een aantal onderwerpen die je straks beheerst:

 • De verschillende hypnosestadia;
 • Hoe je snel dieper in trance kan komen en hoe je verbind met het Quantum Veld van informatie;
 • Hoe jij voorbij de controle van je ego kunt komen;
 • Hoe jij toegang kunt krijgen tot alle informatie van het Quantum Veld;
 • Het fenomeen van Hypno-channeling (informatie doorgeven via je stem);
 • Hoe jij een krachtige Quantum Connectie Hypnose sessie opbouwt;
 • Hoe jij contact kunt maken met je Hogere Wijsheid;
 • Hoe jij neutraal naar je verleden kunt kijken en ervan kunt leren.

Kennis is macht, het ervaren van je macht is werkelijke kracht! ! In verbinding staan met je genie zone? Geniaal. Met deze module weet je de ingang te vinden tot het quantum veld van oneindige mogelijkheden. Stappan uit de linaire tijd in de synchronicitijd (het vergroten van de wet van aantrekkingskracht). Deepak Chopra noemt dit Synchrodestiny, een magneet worden voor geluk en voorspoed.

Klinkt je dit als muziek in de oren? Meld je dan snel aan voor de hele opleiding of alleen eerst module 1: Bypassing The Ego! Klik op de knop hieronder om je aan te melden.

Datum: 2 t/m 5 juni 2022
Landgoed Woudschoten te Zeist of Online Deelname

DIRECT AANMELDEN

Wat leer jij tijdens module 2: Quantum Self Connection?

Tijdens module 2 van de Quantum Connection Hypnosis Technique opleiding (de vervolgtraining) raak jij verbonden met je ideale toekomst en leer jij om de beste versie van jezelf te worden. Bereik je volledige potentieel en leer hoe jij jezelf als toekomstig rolmodel kan zien. De belangrijkste punten die jij gaat leren in deze 4-daagse module zijn dat:

 • Je gaat leren om verbinding te maken met het quantum veld;
 • Je gaat leren om Quantum Journeys te maken;
 • Je gaat hoe je jouw vaardigheden en talenten beter kunt gaan toepassen;
 • Je gaat leren om verbonden te raken aan jouw ideale toekomst.

Kennis is macht! In verbinding staan met je hogere zelf? Geniaal. Na deze vervolgtraining weet je precies hoe je jouw genie-zone in je dagelijks leven in kunt gaan zetten. Klinkt je dit als muziek in de oren? Klik dan op de knop hieronder om je aan te melden voor deze 4-daagse module.


Datum: 30 september - 3 oktober 2022
Landgoed Woudschoten te Zeist of Online Deelname

Wat leer jij tijdens module 3: Quantum Materialization?

Tijdens module 3 van de Quantum Connection Hypnosis Technique opleiding ga jij leren hoe je de technieken en tactieken in kunt gaan zetten voor jouw business. Je gaat al je angsten overwinnen en benut het volledige potentieel wat in jou en je business zit. Een aantal onderwerpen die je straks beheerst?

 • Verbinden met jouw ideale toekomst als ondernemer;
 • Het 'downloaden' en 'activeren' van jouw meest succesvolle vaardigheden;
 • Hoe jij Quantum Business Hypnose in kunt zetten voor jouw bedrijf;
 • Het overwinnen van je angsten en het terug laten keren van de rust;

Dit is een unieke kans voor jou als ondernemer. Aanmelden kan via de knop hieronder!

Datum: 13 t/m 16 november 2022
Landgoed Woudschoten te Zeist of Online Deelname

Wat leer jij tijdens module 4: Quantum Spirit Hypnose

Het verbinden met je eigen Spirituele Hogere Zelf is niet te vergelijken met welke spirituele goeroe dan ook. Je raakt verbonden met de bron van je ontstaan. Jouw Hogere Zelf staat namelijk in verbinding met alles war er is, ook de vorige levens op andere planeten en dimensies. Mooier dan dit bestaat niet.

Na afronding van module 4 beheer jij de volgende kwaliteiten:

 • Je kunt verbinding maken met je Hogere Zelf;
 • Je kunt andere mensen begeleiden met hun spirituele reis;
 • Je kunt op ieder moment inzichten krijgen van je Hogere Zelf;
 • Je kunt Hypno-channeling inzetten voor het verkrijgen van nog sterkere informatie;
 • Je bent in staat om fysieke klachten te helen en/of inzichten te geven in waar deze klachten vandaan komen;
 • Hoe jij een krachtige Quantum Connectie Hypnose sessie opbouwt;
 • Hoe jij de diepte van je trance kunt testen.

Kennis is macht! In verbinding staan met je Hogere Zelf en ook andere mensen hierbij begeleiden? Geniaal. Klinkt je dit als muziek in de oren? Meld je dan snel aan voor de hele opleiding of alleen module 4! Klik op de knop hieronder om je aan te melden.

Datum: 8 t/m 12 juli 2022 (5 dagen)
Landgoed Woudschoten te Zeist of Online deelname

Meet the teacher: Roy Martina, Quantum Mysticus

Drs. Roy Martina (44 jaar holistisch arts) is, samen met Drs. Joy Martina (Psychic Psychologist), de ontwikkelaar van de Quantum Connection Hypnosis Technique. Roy Martina ken je misschien van de 88 boeken die hij heeft geschreven, waaronder de internationale bestseller 'Emotioneel Evenwicht', te verkrijgen bij Hay House. Die samengewerkt heeft met o.a. Deepack Chopra, Bruce Lipton, Eric Pearl, Masaro Emoto en nog vele anderen. Hij heeft trainingen gegeven in zo'n 20 landen en zijn boeken zijn vertaald in 12 landen.

Hij ontwikkelde allerlei holistische therapieën ontwikkelde, zoals Emotioneel Evenwicht, Omega Heling, Remote Chi en NEI (Neuro Emotionele Integratie). Therapieën die worden toegepast in grote delen van Europa, de Verenigde Staten én China. Hij is bekend om zijn humor en het simpel maken van complexe zaken.

Aarzel jij nog? Een betere leraar ga je niet tegenkomen, Klik op de button en meld je aan!

Meld je nu aan en stap in je quantum flow

Me(e)t Milan Somers: Dé (zelf) Hypnose Expert van Nederland!

Milan Somers begeleidt jou samen met Roy Martina tijdens deze opleiding. Hij is hypnose-expert en werkt op internationaal niveau met leiders, topsporters en ambitieuze ondernemers. Gedreven mensen, die voor de extra mijl willen gaan. Die verdieping zoeken. Die van betekenis willen zijn voor de wereld om zich heen. Die niet meer puur voor het snelle geld gaan, maar verdieping zoeken, in zichzelf en hun omgeving.

Milan begeleid onder andere topsporters als Rens Blom, meervoudig Nederlands én wereldkampioen polsstokhoogspringen.

Ben jij er ook klaar voor om impact te maken? Om jezelf aan de wereld te laten zien? Stap dan nu in je quantum flow en klik op de knop!

Zij gingen je voor

Tiny Servais

"Dit is het mooiste cadeautje ooit in mijn leven. Ik heb zoveel genoten, zoveel liefde gevoeld, dit is een gevoel dat je thuiskomt bij een familie die je al heel lang niet meer hebt gehad."

Yolanda Buekers

"Het is een voorrecht om met Roy te mogen werken en om zoveel tools aangereikt te krijgen die onmiddellijk bruikbaar zijn in het dagelijkse leven met onmiddellijke inwerking en uitwerking vanuit het hart gegeven."

Desmond Qilafi

"Ik heb vaker trainingen gevolgd maar kan echt zeggen dat dit echt Life-Changing is. Ik zou zeggen: Ga het ervaren want het is echt super bijzonder."

En zo gaan we het doen

Toegang tot je genie-zone? We gaan het samen ontsluiten! Geef je nu op voor de volledige opleiding.

Kun je er niet live bij zijn? Dan hebben we nu een unieke verrassing voor je: je kunt deze module ook online volgen! Omdat je dan niet in de zaal kunt oefenen met een buddy, moet je wél met iemand anders samenwerken. Daarom krijg je voor de onlineversie twee of vier online toegangstickets voor de prijs van één! Kies je eigen buddy/buddies en split de kosten (of doe het iemand cadeau).

Waar wacht je nog op? Boek nu!

Wees fysiek aanwezig

Wil je de ultieme Quantum Connectie Ervaring? Persoonlijke begeleiding van Roy Martina en Milan Somers? Snel en effectief tot de gewenste resultaten komen?

 • Kom in je genie-zone;
 • Haal het maximale uit je natuurlijke talenten;
 • Leer je talenten in je voordeel te laten werken;
 • Ontvang persoonlijke begeleiding;
 • Lift mee op de energie van de groep;
 • Ontvang álles wat Roy Martina en Milan Somers te geven hebben;
 • Inclusief uitgebreid werkboek én geschenk;
 • Klik op de knop!

Normaal: €11.900,-

Tot 1 juni: €7.900,- ex BTW

Landgoed Woudschoten te Zeist

10:00 - 22.00 uur
Laatste dag is het tot 17.30 uur.


Meld je aan vóór 1 juni en ontvang de opleiding met €4.000,00 korting.

AANMELDEN

Wees live online aanwezig

Is de grote zaal een stap te ver, maar wil je toch in Quantum-Flow komen? Online kun je jouw ticket en de kosten delen met één of drie anderen. Je ontvangt geen live begeleiding, maar doet de kennis wél op!

 • Kom in je genie-zone;
 • Haal het maximale uit je natuurlijke talenten;
 • Leer je talenten in je voordeel te laten werken;
 • Werk samen met je buddy (max 3);
 • Bekijk de training live online;
 • Deel de kosten of geef de training cadeau;
 • Inclusief online werkboek;
 • Klik op de knop!

Normaal: €11.900,-

Tot 1 juni: €7.900,- ex BTW

Live online op een locatie van jouw keuze

10:00 - 22.00 uur
Laatste dag is het tot 17.30 uur.

Meld je aan vóór 1 juni en ontvang de opleiding met €4.000,00 korting.

AANMELDEN

Je inschrijving terugverdienen?

Wil jij de opleiding volgen en direct terug verdienen? Dit kan! Als jij je aanmeldt krijg je na aanmelding direct een link van ons. Daarmee kun jij je aanmelden als affiliate en krijg je jouw eigen code! Als jij de training aanbiedt bij anderen, ontvang je 15% over iedere aanmelding voor de fysieke opleiding en zelfs 35% over iedere aanmelding voor de online opleiding.

Aarzel niet langer, maar meld je nu aan! Klik op de onderstaande knop!

GOED OM TE WETEN

Wanneer jij ervoor kiest om de uitdaging aan te gaan en voor eens en altijd in je geniezone te stappen verwelkomen we jou met open armen! Goed om te weten:

-Of je nu online of fysiek inschrijft: alles wordt opgenomen en je ontvangt een replay, zodat je de opleidingsdagen nog eens rustig kunt bekijken wanneer je iets even niet meer weet.

- Dagelijks van 9.30- maximaal 22.00 uur. Incl. oefenmomenten. De laatste dag is tot 17.30 uur.
- Je krijgt toegang tot de online leeromgeving om deze opnames te bekijken.
- Als je alle modules volgt, kun je kiezen voor een praktijkexamen, online examen en sessieverslagen. Dit kost weinig tijd, maar als je hieraan deelneemt ben je gecertificeerd en verwijzen wij cliënten door.
- Wil je een gedeelte online en een gedeelte fysiek bijwonen? Dan kun je dit melden: het is gewoon mogelijk.
- Wil je dit online doen, maar heb je geen buddy? Meld je dan aan bij onze besloten Facebookgroep.
- Jij ontvangt een uitgebreide map met protocollen en uitleg.
- De trainingsdagen zijn bij een prachtige, landelijke locatie en je wordt voorzien van een heerlijke lunch en diner.
- Wil je overnachten op de locatie? Dan ontvang je hier een goede korting op.