Quantum Field Connection Hypnosis Technique. Module 1: Bypassing The Ego: the fundamentals of quantum hypnosis

Stap in je genie-zone!

Start vandaag nog een nieuw leven. Een leven waarin jij je volle potentieel belichaamt. Voorbij uitmuntend: stap in je genie-zone!

Quantum Connection Hypnosis Technique is een nieuwe, grensverleggende en baanbrekende branche binnen de hypnose. Het focust zich niet meer op het oplossen van een probleem, maar lanceert je regelrecht in je genie-modus. Waarin alles je zo natuurlijk afgaat als ademen.

Dit unieke persoonlijke ontwikkeltraject brengt je in quantum flow, waarin jij doorlopend blijft profiteren van je aangeboren talenten, in plaats van te moeten werken in aangeleerd gedrag. En dát is een van de grootste oorzaken van ongeluk.

Ben je er klaar voor? Om in je quantum flow te stappen? Klik op de knop!

Meld je aan en stap in je genie-zone

*Wees er snel bij: vol = vol en de plekken raken op!

Voor iedereen die nóg succesvoller wil zijn! Professioneel of persoonlijk.

De Quantum Connection Hypnosis Technique opleiding bestaat uit vier verschillende trainingen, of modules. Als je de optimale ervaring (en dus het maximale effect) wilt, dan doorloop je de volledige opleiding. Daarna ben je niet alleen zelf in je quantum flow, maar je bent ook gecertificeerd Quantum Connection Hypnosis coach en kan ook anderen in quantum flow brengen.

Je kan de Modules in willekeurige volgorde doen, live of online. Als je gecertificeerd (Quantum Connection Hypnosis Technique) QCHT-Hypno-Coach wilt worden, een vermelding wil op onze website zodat je gevonden wordt en via verwijzingen klanten krijgt, moet je alle 4 Modules volgen.

Je kunt je aanmelden voor alle 4 de modules door hier te klikken.

Wil jij dit vooral graag inzetten als persoonlijk ontwikkelingstraject? Dan kun je er ook voor kiezen om de losse trainingen te volgen die het meest bij jou resoneren!

Je kijkt nu op de pagina van module 1: Bypassing The Ego.

Wat leer jij tijdens module 1: Bypass The Ego?

Tijdens module 1 van de Quantum Connection Hypnosis Technique opleiding keer jij de normale hypnose ondersteboven.

Hoe onderga je een diepe trance en hoe bereik je dit bij anderen? Hoe beweeg je voorbij het ego en maak je waarlijk contact met het quantum veld? Leer hoe jij praktische informatie ontvangt vanuit het oneindige quantum veld.

Je krijgt toegang tot het veld van creatie en wonderen. Je leert fundamentele begrippen -zoals bekend binnen de traditionele hypnose- te begrijpen, maar in tegenstelling tot de normale hypnose is jouw doel voorbij het ego te raken en contact te maken met het veld van genieën en creativiteit.

Een aantal onderwerpen die je straks beheerst:

 • De verschillende hypnosestadia;
 • Hoe je snel dieper in trance kan komen en hoe je verbind met het Quantum Veld van informatie;
 • Hoe jij voorbij de controle van je ego kunt komen;
 • Hoe jij toegang kunt krijgen tot alle informatie van het Quantum Veld;
 • Het fenomeen van Hypno-channeling (informatie doorgeven via je stem);
 • Hoe jij een krachtige Quantum Connectie Hypnose sessie opbouwt;
 • Hoe jij contact kunt maken met je Hogere Wijsheid;
 • Hoe jij neutraal naar je verleden kunt kijken en ervan kunt leren.

Kennis is macht, het ervaren van je macht is werkelijke kracht! ! In verbinding staan met je genie zone? Geniaal. Met deze module weet je de ingang te vinden tot het quantum veld van oneindige mogelijkheden. Stappan uit de linaire tijd in de synchronicitijd (het vergroten van de wet van aantrekkingskracht). Deepak Chopra noemt dit Synchrodestiny, een magneet worden voor geluk en voorspoed.

Klinkt je dit als muziek in de oren? Meld je dan snel aan voor de hele opleiding of alleen eerst module 1: Bypassing The Ego! Klik op de knop hieronder om je aan te melden.

Aanmelden voor je genie-zone!

Meet the teacher: Roy Martina, Quantum Mysticus

Drs. Roy Martina (44 jaar holistisch arts) is, samen met Drs. Joy Martina (Psychic Psychologist), de ontwikkelaar van de Quantum Connection Hypnosis Technique. Roy Martina ken je misschien van de 88 boeken die hij heeft geschreven, waaronder de internationale bestseller 'Emotioneel Evenwicht', te verkrijgen bij Hay House. Die samengewerkt heeft met o.a. Deepack Chopra, Bruce Lipton, Eric Pearl, Masaro Emoto en nog vele anderen. Hij heeft trainingen gegeven in zo'n 20 landen en zijn boeken zijn vertaald in 12 landen.

Hij ontwikkelde allerlei holistische therapieën ontwikkelde, zoals Emotioneel Evenwicht, Omega Heling, Remote Chi en NEI (Neuro Emotionele Integratie). Therapieën die worden toegepast in grote delen van Europa, de Verenigde Staten én China. Hij is bekend om zijn humor en het simpel maken van complexe zaken.

Aarzel jij nog? Een betere leraar ga je niet tegenkomen, Klik op de button en meld je aan!

Me(e)t Milan Somers: Dé (zelf) Hypnose Expert van Nederland!

Milan Somers begeleidt jou samen met Roy Martina tijdens deze opleiding. Hij is hypnose-expert en werkt op internationaal niveau met leiders, topsporters en ambitieuze ondernemers. Gedreven mensen, die voor de extra mijl willen gaan. Die verdieping zoeken. Die van betekenis willen zijn voor de wereld om zich heen. Die niet meer puur voor het snelle geld gaan, maar verdieping zoeken, in zichzelf en hun omgeving.

Milan begeleid onder andere topsporters als Rens Blom, meervoudig Nederlands én wereldkampioen polsstokhoogspringen.

Ben jij er ook klaar voor om impact te maken? Om jezelf aan de wereld te laten zien? Stap dan nu in je quantum flow en klik op de knop!

Wat ga je dan precies doen?

Je leert tijdens de volledige opleiding om jezelf (en anderen) naar het geheime Thèta Level gebied te brengen. Daar waar jij in contact staat met je volle potentieel en het Quantum Field van alle informatie (genie zone). Waar je natuurlijke talenten je dienen en floreren. En waar je voorgoed verbinding maakt met je Hogere Zelf als gids. Wil je dit bereiken? Volg dan alle vier de modules en ontsluit jouw geniezone voorgoed! De eerste 50 aanmeldingen ontvangen 4.200,- korting.

Je kunt hier klikken om naar alle 4 de modules te gaan.

Je leert nieuwe hypnose technieken, maar daar ligt de focus niet. De focus ligt echt op jouw maximale potentieel. Doorloop je de hele opleiding? Dan kun je o.a:

 • Snel innerlijke rust en trance creëren;
 • Jouw ego (of dat van een cliënt) effectief uitschakelen;
 • Contact maken met je Hogere Wijsheid;
 • Het zelfvertrouwen een boost geven (voor jou of voor een ander);
 • Angsten en fobieën verminderen of op te ruimen;
 • Jezelf en anderen verlossen van hardnekkige verslavingen;
 • Jezelf en anderen te verlossen van pijn.

Zij gingen je voor

Tiny Servais

"Dit is het mooiste cadeautje ooit in mijn leven. Ik heb zoveel genoten, zoveel liefde gevoeld, dit is een gevoel dat je thuiskomt bij een familie die je al heel lang niet meer hebt gehad."

Yolanda Buekers

"Het is een voorrecht om met Roy te mogen werken en om zoveel tools aangereikt te krijgen die onmiddellijk bruikbaar zijn in het dagelijkse leven met onmiddellijke inwerking en uitwerking vanuit het hart gegeven."

Desmond Qilafi

"Ik heb vaker trainingen gevolgd maar kan echt zeggen dat dit echt Life-Changing is. Ik zou zeggen: Ga het ervaren want het is echt super bijzonder."

En zo gaan we het doen

Toegang tot je genie-zone? We gaan het samen ontsluiten! Geef je nu op voor module 1 van de volledige opleiding. Leer de basis van Quantum Connection Hypnosis Technique en ontsluit jouw ideale leven.

Kun je er niet live bij zijn? Dan hebben we nu een unieke verrassing voor je: je kunt deze module ook online volgen! Omdat je dan niet in de zaal kunt oefenen met een buddy, moet je wél met iemand anders samenwerken. Daarom krijg je voor de onlineversie twee of vier online toegangstickets voor de prijs van één! Kies je eigen buddy/buddies en split de kosten (of doe het iemand cadeau).

Waar wacht je nog op? Boek nu!

Wees fysiek aanwezig
module 1

Wil je de ultieme Quantum Connectie Ervaring? Persoonlijke begeleiding van Roy Martina en Milan Somers? Snel en effectief tot de gewenste resultaten komen?

 • Kom in je genie-zone;
 • Haal het maximale uit je natuurlijke talenten;
 • Leer je talenten in je voordeel te laten werken;
 • Ontvang persoonlijke begeleiding;
 • Lift mee op de energie van de groep;
 • Ontvang álles wat Roy Martina en Milan Somers te geven hebben;
 • Inclusief uitgebreid werkboek én geschenk;
 • Klik op de knop!

Normaal: €2.800,-

Tot 1 juni: €2200,- ex BTW

2-5 juni 2022

Landgoed Woudschoten te Zeist

Dagelijks van 10:00 - max 22.00 uur
Laatste dag tot 17.30 uur


Meld je aan vóór 1 juni en ontvang module 1 met €600,00 korting.

AANMELDEN

Wees live online aanwezig
module 1

Is de grote zaal een stap te ver, maar wil je toch in Quantum-Flow komen? Online kun je jouw ticket en de kosten delen met één of drie anderen. Je ontvangt geen live begeleiding, maar doet de kennis wél op!

 • Kom in je genie-zone;
 • Haal het maximale uit je natuurlijke talenten;
 • Leer je talenten in je voordeel te laten werken;
 • Werk samen met je buddy;
 • Bekijk de training live online;
 • Deel de kosten of geef de training cadeau;
 • Inclusief online werkboek;
 • Klik op de knop!

Normaal: €2.800,-

Tot 1 juni: €2200,- ex BTW

2-5 juni 2022

Live online op de locatie van jouw keuze

Dagelijks van 10:00 - max 22.00 uur
Laatste dag tot 17.30 uur


Meld je aan vóór 1 juni en ontvang module 1 met €600,00 korting.

AANMELDEN

Je inschrijving terugverdienen?

Wil jij de opleiding volgen en direct terug verdienen? Dit kan! Als jij je aanmeldt krijg je na aanmelding direct een link van ons. Daarmee kun jij je aanmelden als affiliate en krijg je jouw eigen code! Als jij de training aanbiedt bij anderen, ontvang je 15% over iedere aanmelding voor de fysieke opleiding en zelfs 35% over iedere aanmelding voor de online opleiding.

Aarzel niet langer, maar meld je nu aan! Klik op de onderstaande knop!

GOED OM TE WETEN

Wanneer jij ervoor kiest om de uitdaging aan te gaan en voor eens en altijd in je geniezone te stappen verwelkomen we jou met open armen! Goed om te weten:

-Of je nu online of fysiek inschrijft: alles wordt opgenomen en je ontvangt een replay in je persoonlijke online leeromgeving, zodat je de opleidingsdagen nog eens rustig kunt bekijken wanneer je iets even niet meer weet.

- Alle lesdagen zijn van 9.30 - 22.00 uur. De laatste dag is het tot 17.30 uur. Het exacte programma volgt.
- Je krijgt toegang tot de online leeromgeving om deze opnames te bekijken.
- Als je alle modules volgt, kun je kiezen voor een praktijkexamen, online examen en sessieverslagen. Dit kost weinig tijd, maar als je hieraan deelneemt ben je gecertificeerd en verwijzen wij cliënten door.
- Wil je een gedeelte online en een gedeelte fysiek bijwonen? Dan kun je dit melden: het is gewoon mogelijk.
- Wil je dit online doen, maar heb je geen buddy? Meld je dan aan op de besloten Facebookgroep waar buddy's elkaar opzoeken.
- Jij ontvangt een uitgebreide map met protocollen en uitleg. Online deelnemers krijgen de PDF.
- De trainingsdagen zijn bij een prachtige, landelijke locatie en je wordt voorzien van een heerlijke lunch en diner.
- Wil je overnachten op de locatie? Dan ontvang je hier een goede korting op.

Module 1: Bypassing the Ego

Leer de fundamentals van Quantum Hypnosis!

2-5 juni 2022

Tot 1 juni van 2.800,- voor 2.200,- ex BTW

600,- kennismakingskorting!

Module 2: Quantum Self Connection

Verbind je met de allerbeste versie van jezelf.

30 sep - 3 okt 2022

Tot 15 augustus van 2.800,- voor 2.000,- ex BTW

800,- kennismakingskorting!!

Module 3: Quantum Power Connection

Verbind je met je meest succesvolle toekomst

13 - 16 nov 2022

Tot 15 oktober van 2.800,- voor 2.000,- ex BTW

800,- kennismakingskorting!!

Module 4: Quantum Spirit Connection

Verbind je voorgoed met je Hogere Zelf als leidend gids.

8 - 12 juli 2022

Tot 15 juni van 3.000,- voor 2.499,- ex BTW

500,- kennismakingskorting!!

OF WORD DIRECT Quantum Connection Hypnosis Technique COACH! ONTVANG NU €4.000,- KORTING OP ALLE MODULES BIJ ELKAAR: ALLEEN DE EERSTE 50 AANMELDINGEN!


Profiteer nu van meer voordeel!

Wil je meer voordeel? Geef je dan direct op voor de hele opleiding! Als jij boekt vóór 1 juni als 1 van de eerste 50 aanmeldingen dan ontvang je €4.000,00 KORTING!

Wees er snel bij: nog 3 plekken met korting beschikbaar!

Module 1: Bypassing the Ego

Leer de fundamentals van Quantum Hypnosis!

2-5 juni 2022

Tot 1 juni van 2.800,- voor 2.200,- ex BTW

600,- kennismakingskorting!!

Module 2: Quantum Self Connection

Verbind je met de allerbeste versie van jezelf.

30 sep - 3 okt 2022

Tot 15 augustus van 2.800,- voor 2.000,- ex BTW

800,- kennismakingskorting!!

Module 3: Quantum Power Connection

Verbind je met je meest succesvolle toekomst

13 - 16 nov 2022

Tot 15 oktober van 2.800,- voor 2.000,- ex BTW

800,- kennismakingskorting!

Module 4: Quantum Spirit Connection

Verbind je voorgoed met je Hogere Zelf als leidend gids.

8 - 12 juli 2022

Tot 15 juni van 3.000,- voor 2.499,- ex BTW

500,- kennismakingskorting!

OF WORD DIRECT Quantum Connection Hypnosis Technique COACH! ONTVANG NU €4.000,- KORTING OP ALLE MODULES BIJ ELKAAR: ALLEEN DE EERSTE 50 AANMELDINGEN!


Profiteer nu van meer voordeel!

Wil je meer voordeel? Geef je dan direct op voor de hele opleiding! Als jij boekt vóór 1 juni als 1 van de eerste 50 aanmeldingen dan ontvang je €4.000,00 KORTING!

Wees er snel bij: nog 3 plekken met korting beschikbaar!