Les Roy Wenting

Jij hebt zojuist de gratis proefles Transformatieve Yoga van Roy Wenting aangevraagd: gefeliciteerd! Dit is een belangrijke eerste stap richting het doorbreken van blokkades en belemmerende overtuigingen die je niet langer dienen. Je transformeert met lichamelijke activiteiten niet alleen fysieke, maar ook mentale, emotionele en spirituele pijnstukken. We hopen dat jij van je gratis les geniet!

Dat smaakt naar meer

Jij vindt de gratis les hierboven. De kracht van (transformatieve) yoga wordt groter en groter wanneer je herhaalt – zoals alles met oefening sterker wordt.

Wil je ook graag groeien in het transformeren van je blokkades door middel van yoga? Dan hebben we nu iets heel leuks voor je.

Met een tiendaagse yoga-challenge leert Roy je nu om een eenvoudige routine op te bouwen die je in staat stelt om blijvend te transformeren. Om de lancering van het product te vieren, bieden we deze challenge t.w.v. 69,90 tijdelijk aan voor 24,90 – dat is meer dan 50% korting.

Wil jij zelf een routine kunnen opbouwen? Blijvend blokkades doorbreken en lichter leven? Wees er dan snel mij en maak gebruik van deze unieke lanceringsactie.

Deel dit!