Stay in Flow

Iedere donderdagavond live

Herbalanceer je energiesysteem op fysiek, mentaal, spiritueel en emotioneel niveau vanuit je huiskamer. Gun jezelf daarmee de rust en ontspanning die je nodig hebt om sterk in het leven te staan. We helpen je.

Leef je vanuit angst of leef je vanuit liefde?

De keuze is simpel en tegelijkertijd niet eenvoudig. Ieder mens (hoe bewust je ook bent) wordt namelijk getriggerd, geraakt en beïnvloed door leefomstandigheden, bijvoorbeeld door negatieve gevoelens of zorgen, fysieke klachten en ziekte.

Balans is -of lijkt- weg en er is een sterke behoefte aan rust en ontspanning. Er is de behoefte om je goed te voelen.

Reset your energy and unlock your potential

Online clearing sessies gefaciliteerd door de Bridgeman Lichtwerkers Academie.

Meebewegen met de nieuwe realiteit

Robert Bridgeman en Altazar Rossiter faciliteren online healing sessies zodat jij doorlopend:

  • Je trillingsfrequentie blijft optimaliseren;
  • Je bewustzijn blijft verruimen;
  • Je trilling blijft verhogen.

Zo onderhoud jij je energiesysteem en kun jij vanuit overgave, souplesse, compassie en dankbaarheid leven, in plaats van uit angst. Je innerlijk leeft vanuit lichtheid en vrijheid.

Abonneer je op Stay in Flow en raak -en blijf- in balans.

Robert Bridgeman en Altazar Rossiter faciliteren online healing sessies zodat jij doorlopend:

  • Je trillingsfrequentie blijft optimaliseren;
  • Je bewustzijn blijft verruimen;
  • Je trilling blijft verhogen.

Zo onderhoud jij je energiesysteem en kun jij vanuit overgave, souplesse, compassie en dankbaarheid leven, in plaats van uit angst. Je innerlijk leeft vanuit lichtheid en vrijheid. Je doet dit door je te abonneren op het online maandabonnement van Robert en/of Altazar. Juist als je veel tijd thuis doorbrengt, is dat een mooie manier om toch in beweging te blijven en lichter te (leren) leven.

Praktische informatie

Wat krijg je
Stay in Flow is een maandabonnement dat je de keuze geeft tussen twee leraren: Robert óf Altazar. Zij faciliteren jou in een online healing sessie die jou in staat stelt je rust en balans te pakken. Welk maandabonnement je ook kiest, je neemt om de week deel aan een sessie. Je kunt ook beide abonnementen afsluiten voor een wekelijkse clearing.

De sessies worden om de week gegeven op donderdagavond van 20.30 -22.00 (max 22.30 uur).

Wanneer begin je: Klik hier voor de volledige planning tot eind 2020

Wat investeer je
In een maandabonnement tot wederopzegging (1 maand opzegtermijn) op de clearing sessies van Robert óf Altazar investeer je €44,00. Bij afname van beide abonnementen (Altazar én Robert) ontvang je een korting van in totaal €11,00 op beide abonnementen (je betaalt dan €77,00 voor een totaalpakket).

Note: Je kunt elke dag gedurende de maand in- of uitstappen. Jij hebt je eigen maandperiode vanaf de startdatum. De sessies worden niet opgenomen en gemiste sessies kunnen niet worden ingehaald. Losse sessies zijn niet te boeken.

Optie 1
Maandabonnement Robert
€44,00

Optie 2
Maandabonnement Altazar
€44,00

Optie 3
Maandabonnement Robert & Altazar
€77,00

Ervaringen van deelnemers

“Na een paar dagen deel ik ook graag mijn ervaring met jullie van afgelopen sessie. Tijdens het behandelen van het protocol kwam er bij mij direct al veel los, de tranen bleven rollen over mijn wangen. Dit had te maken met een innerlijk kindstuk. Ik vond ‘t fijn dat jij, Robert, mensen vroeg om een hand op te steken wanneer men iets wilde delen.

Tijdens de ademsessie en het tweede nummer voelde mijn lijf onrustig en gedesoriënteerd/ draaierig. Ik had behoefte om te gaan liggen. Liggend kreeg ik het extreem warm, vooral mijn handen, die werden heet, na een paar minuten begon diezelfde hitte in mijn basischakra en vervolgens verspreide die energie zich door mijn hele lichaam, was alles warm en ontspannen.

De dag erna kon ik weer liefdevol kijken en verbinden met dat innerlijke stuk en naar de vrouwenlijn, in mijn familiesysteem, waar de pijn nog zat voor de sessie.

Ik vind het heel bijzonder en mooi. Dank allemaal.”

““Wat een aparte sessie gister. Ik weet nog dat Altazar zei: het is 21.50 uur… en vervolgens word ik om 23.10 uur wakker uit een zeer diepe slaap. Laptop op zwart… sessie afgelopen… Ik heb laatste stuk gewoon gemist!

Heel bizar, zo diep slaap ik nooit. Ik heb de laptop naast m’n bed gezet en ben doorgeslapen. Het lijkt wel of ik nog nooit zo ontspannen ben geweest maar aan de andere kant voel ik m’n lichaam heel goed. Alsof ik voor het eerst echt ‘thuis’ ben in dit lichaam, in plaats van alleen ‘aanwezig in het hoofd’. Mijn lichaam voelt ook heel zwaar. Wel grappig dit. Een van mijn helende coaches heeft altijd al gezegd dat ik niet geaard was, geen idee wat ze bedoelde maar ik heb nu het gevoel alsof ik voor het eerst in dit leven echt geaard ben… ben benieuwd of iemand dit herkent. En wat ik na 21.50 uur gemist heb…”

Over de facilitators

Robert is…

Een lichtwerker en Spiritueel leraar. Met zijn toegankelijke, levensluchtige en down-to-earth karakter leeft hij wat hij ook jou leert. Allerlei uithoeken van bewust- en spiritueel leven doorgrondt hij bij de bron en integreert hij vervolgens in zichzelf en in de Bridgeman Methode. Zijn missie in dit leven is om zoveel mogelijk Lichtwerkers te inspireren, te verbinden en wakker te schudden. Hij heeft namelijk de diepe wens dat alle lichtwerkers hun eigen pad vinden in het

bijdragen van de nieuwe aarde. Robert is daarin een “leraar van leraren” en leidt zelf Lichtwerkers op tot Transformatiecoach, regressie-reïncarnatietherapeut of meditatieleraar. Robert is trainer, coach, healer, spreker, schrijver, documentairemaker en inspirator.

Altazar is…

Altazar Rossiter BridgemanAltazar is een zeer ervaren energiewerker, coach en wijsheidsleraar. Hij beschikt over de intuïtieve gave om je onbewuste, saboterende blokkades aan het licht te brengen, zodat ze je niet langer persoonlijk en professioneel in de weg zitten. Doordat hij volledig in zijn kracht staat, stelt hij je in staat om je wonden die deze blokkades veroorzaakt hebben, te transformeren. Iedereen bezit deze spirituele intelligentie. Door Altazar kom je ermee in contact en kun je er zelf mee leren werken. Je brengt aan het licht wat in het onbewuste duistere verborgen ligt. Je wordt in staat gesteld om jezelf te bevrijden van datgene wat je al tijden met je meedraagt. Karmische pijnstukken, pijnstukken die je geërfd hebt van je voorouders of programmeringen die je niet langer dienen.

Altazar & Robert gaan regelmatig met elkaar in gesprek over bepaalde onderwerpen. Bekijk de video’s hieronder om ze wat beter te leren kennen.

What is our meaning of awakening process of human mankind? We talk about the Pleroma of Original Source, the source of all being. About the process of remembering the direct energetic connection we all have with our Devine presence. Learn to live in alignment with original source again by understanding and shifting our internal (and external) control mechanisms. We talk about the importance of connecting with people around you with a high vibrational energy, dealing with judgements of your own and others and owning your own identity and the reality you live in. Learn more about our visions and our personal sharing’s in this video.

Everybody is already empowered, but not everybody understands or beliefs this. It is all about making your decision to explore. It’s also a choose not to explore your spiritual process and truth and that is also empowerment. The awakening is about recognising that you are empowered to be who you truly are. In the process of becoming more empowered you will recognise that your triggers are your ‘friends’. Your triggers tell you where to look at and you have a choice to do that, or not. Empowerment is all about being open and honest from a place of vulnerability and integrity. Learn more about our visions and our personal sharing’s in this video.

Deel dit!