Join the Summer of Love

 

All you need is love! De Beatles hebben het al gezegd. De vraag is: wisten ze wel hoe dicht ze bij de waarheid zaten?

Wanneer jij bent aangesloten op de stroom van universele liefde, leef je in overvloed. Je gevoel van eigenwaarde stijgt, de connectie met jezelf en anderen is sterker en je manifesteert als vanzelf je hartverlangens.

Dit is jouw uitnodiging om deze zomer, samen met alle teachers van Bridgeman, de Summer of Love te vieren en te gaan leven in overvloed!


In zeven weken nemen alle teachers van de Bridgeman Academy jou mee tijdens een unieke, online masterclass. Zij helpen jou je hart te openen met hun unieke, energetische werkwijzen.

Klik op de knop en join The Summer Of Love.

Wanneer: 10 juli t/m 31 augustus
Frequentie: 1 workshop per week
Investering: 70,00 inclusief btw

Ik wil meer weten!

"All you need is LOVE"

Wat is de Summer of Love?

De meest pure energetische frequentie is universele liefde. Vanuit deze stroom begin je jezelf te waarderen, waardevolle connecties op te bouwen, je ruimte in te nemen en meer.

Open jij je hart voor universele liefde, dan word je vervuld van een diepe verbinding met jezelf en met de buitenwereld. Je leert om vrijer te worden van oordeel. Op anderen, maar met name ook op jezelf. Je verhoogt je vermogen tot inleven, empathie, begrip en vergeving. Bevrijdt je hart van belemmerende overtuigingen en wrok, die je energetisch verlagen, waardoor je meer liefdevolle zaken in je leven aantrekt.

Tijdens de summer of love neemt elke teacher van Bridgeman -Altazar Rossiter, Robert Bridgeman, Rianne Manten, Janosh Stoffers, Monique van Leeuwen, Yvonne Toeset en Roy Martina- je mee tijdens een live masterclass volgens zijn of haar unieke energetische werkwijze. Aan het einde van de Summer of Love ben jij dieper vervuld van universele liefde en opgeschoond van allerlei energetische blokkades en ballast. Daarvoor investeer je slechts tien euro per workshop: zo is de Summer of Love voor iedereen toegankelijk.

Ja, ik wil dit!

Wil je weten hoe het werkt? Lees dan verder. Scroll door!

De individuele workshops

LEES DIT GOED

Tijdens de Summer of Love neem je deel aan een live online workshop per teacher. Elke week wordt één workshop gefaciliteerd. Je start in de week van 10 juli en eindigt in de laatste week van augustus.

Je neemt de Summer of Love af in zijn geheel en niet per teacher: je ontvangt dus toegang tot alle workshops. Kun je er een week niet bijzijn, bijvoorbeeld vanwege je vakantie? Geen probleem: wanneer de Summer of Love is afgelopen, ontvang je in de loop van september alle workshops in de online leeromgeving. Daartoe heb je dan onbeperkt toegang.

Wil je weten wat de individuele workshopdata en onderwerpen zijn? Lees dan hieronder verder.

Yvonne Toeset


Wil je universele liefde ervaren maar blijft het een abstract concept voor je? Weet je niet hoe jij je verbindt met vertrouwen en liefde in jezelf en de wereld om je heen?

Het begint allemaal bij jeZELF.

In deze speciale Summer of Love sessie begeleid Yvonne je met EFT en Total Release naar innerlijke vrede en verbinding met Al wat Is.

Data: do 13 juli 2023

Tijden: 19:30 - 21:30

Rianne Manten

Rianne neemt je tijdens de Summer of Love mee op reis naar jouw hartchakra. Detox jouw energetische navelstreng met de bron.


Je ondergaat een healing op de codependency mechanismen die verbonden kunnen zijn aan het hartchakra: pleasen, beschermen, redden en bewijzen. Bekrachtig je overgave aan de stroom van universele liefde.

Data: do 20 juli 2023

Tijden: 20:o0 - 22:00

Altazar Rossiter


"How to change the universe... Hint: it starts with yourself"

Altazar Rossiter is een meester in het aanvoelen en begeleiden van de (groeps)energie. In deze online workshop onderga je samen met hem en een groep anderen een freeflow, met als centraal thema het hart en de stroom van universele liefde.

Kom dichter bij je ware kern en schud af wat in-authentiek is.

Data: di 25 juli 2023

Tijden: 20:00 - 22:00

Roy Martina


Drs Roy Martina is er tijdens zijn studies in de afgelopen 40 jaar achter gekomen dat gebrek aan zelfliefde in direct verband staat met ziekte.

Tijdens zijn workshop neemt Roy je mee naar de ultieme versie van jezelf, met gebruik van de revolutionaire quantum hypnose methodiek. Sta volledig open voor de vrije stroom van liefde.

Data: ma 31 juli 2023

Tijden: 20:00 - 22:00

Janosh Stoffers

In diepe trance jezelf opladen, terugkomen en weer doorgaan. Dat is de Speed Retreat van Janosh.

Janosh leidt de reis naar binnen, versneld naar je spirituele kern, en geeft onderweg waardevolle tips, triggers en persoonlijke inspiratie mee, met als thema eigenliefde en het activeren van je zelfhelend vermogen.

Data: di 8 augustus 2023

Tijden: 20:00 - 22:00

Robert Bridgeman

Een hart, vrij van trauma. Je hart is de poort naar jouw ziel en je ziel is de poort naar de bron. Oud zeer, jeugdtrauma's en negatieve ervaringen hebben rond jouw hart energetische blokkades opgeworpen.

Leer tijdens de workshop met Robert blokkades rond het hart te begrijpen en maak ruimte om de liefde weer te laten stromen.

Data: do 31 augustus

Tijden: 20:00 - 22:00

Monique van Leeuwen

Monique neemt je mee in een waardevolle teaching en oefening waarin je leert hoe je lijf tegen je spreekt. Je fysieke blokkades spiegelen exact de blokkades waar je in je leven tegenaan loopt.

Waar zitten de blokkades rondom jouw hart en hoe herken je ze? Belangrijker: hoe open jij je weer voor vrije stroom van Universele Liefde?

Data: do 24 augustus 2023

Tijden: 20:00 - 22:00

Zegt je hart 'JA'?

Meld je dan hieronder aan!

Join the Summer of Love


Open je hart voor universele liefde met alle teachers die zijn aangesloten bij de Bridgeman Academy!

Wanneer: In de weken van 10 juli t/m 28 augustus

Waar: Online

Investering: 70,00

Kun je één of meerdere dagen niet? Geen punt: je ontvangt in de loop van september ALLE zeven workshops in de online leeromgeving. Klik op de knop om je nu aan te melden.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds