SUMMERSCHOOL

Your spiritual path, your time

De zomervakantie staat voor de deur. Heb jij er ook zoveel zin in? Om de zomer te vieren en ons jubileumfeest feestelijk af te sluiten ontvang je van ons een fantastische zonnige aanbieding.

Laat jezelf deze zomer vanuit je luie strandstoel heerlijk inspireren tijdens de Spiritual Summerschool van Janosh. Je ontvangt tijdens deze Summerschool twee onlinetrainingen van Janosh:

  • Keys to your calling t.w.v. 49,-
  • Holy Grail t.w.v. 55,-

 

Volg de Summerschool met een totale waarde van 104,- voor slechts 33,00.

Ja, dit wil ik!

* Wegens grote vraag verlengd tot 1 september: daarna verdwijnt de actie!

Keys to Your Calling

Wat is je zielsmissie hier op aarde? Wat is jouw roeping? Zijn dit vragen die jou bezighouden? Of die je triggeren?

Tijdens deze training van Janosh ga je aan slag met 13 activaties, de 13 sleutels die je helpen om te leven vanuit je hart, zonder kaders en zonder jezelf te begrenzen.

Je activeert jouw roeping op basis van de 13 kernsleutels, waaronder Passie, Eigenwaarde, Zelfvertrouwen, Geborgenheid, Eigenliefde, Daadkracht en Focus.

Hoe doe je dit? Met de unieke, Goddelijke geometrische vormen die Janosh doorkrijgt en die een diepe activatie in jou teweeg brengen van sluimerende zielsverlangens, talenten en meer.

13 sleutels

De 13 sleutels (activaties) bestaan uit geometrische patronen en 432Hz muziek. De activaties helpen je om versneld in een hogere staat van Zijn te komen. Bij elke sleutel hoort een ritueel, waarmee je je intenties verwezenlijkt.

 

Deze onlinetraining duurt 39 dagen. Iedere 3 dagen ontsluit de volgende activatie. Je krijgt toegang tot deze training via de Bridgeman Online Academy. Geniet van een inspirerende, energie gevende reis.

Pak je kans en klik nu op de button!

Ja, ik pak de sleutels tot mijn lot

*Wees er snel bij: de actie verloopt op 1 september

Holy Grail Online

Een geheim, zo oud als de mensheid, ligt verstopt in jouw hart. Alleen als je de reis naar binnen durft te maken, ontdek je wat niet buiten jezelf te vinden is: de essentie van je bestaan. De Heilige graal in jezelf.

 

Jij gaat tijdens deze training met Janosh en Robert Bridgeman mee op innerlijke reis naar de Heilige Graal in jezelf. Vier weken vol healing, meditaties, activaties en initiaties. Met de protocollen van Robert transmuteer je karmische wonden en oud zeer in onvoorwaardelijke liefde.

De DNA-codes van Janosh helpen oude emoties en programma’s opruimen en activeren het ‘slapende’ deel van je DNA. Elke code heeft z’n eigen energiefrequentie. Door je te verbinden met deze frequenties, verander je gedachtepatronen en versnel je je spirituele groei en ascentie naar een hoger bewustzijn.

 

“Lieve Robert en Janosh, wat een reis, ik heb genoten, diep mogen ervaren, loslaten en toelaten, wat een energie, levensveranderend, ik ben geraakt en geïnspireerd om verder door te gaan op mijn reis naar binnen, naar mijn ziel. ik blijf jullie volgen en hoop dat jullie samen meer van dit soort unieke projecten gaan doen.”

 

Ga mee op reis en kom in contact met je Heilige Graal.

Ik wil de heilige graal in mezelf ontdekken

Meet Janosh

Werkend in de grafische vormgeving en zonder enige ervaring op spiritueel vlak, kwam Janosh in 2003 tot de ontdekking dat hij helderziend is. Tijdens een diepe meditatie werd zijn potentieel geactiveerd, waarna Janosh van de één op de andere dag ineens in staat was om energieën waar te nemen.

De mooiste waarnemingen zijn kleurrijke, geometrische hologrammen, die Janosh begon na te maken op zijn computer.

De geometrische beelden -die Janosh doorkrijgt van de Arcturianen- zijn in werkelijkheid ‘codes’. Ze geven ons toegang tot ons onderbewustzijn en daarmee tot ons ware potentieel.

“Janosh is -naast digitaal kunstenaar- ook een begaafd healer. Hij heeft duizenden privé-sessies gegeven, in binnen- en buitenland. Daarin werkt hij samen met zijn gidsen en past hij een eigen techniek toe om mensen versneld bij hun spirituele kern te brengen. Binnen de Bridgeman Academie doet hij dit, samen met de andere teachers, ook voor jou.”

Volg nu de Summerschool van Janosh

Jij ontvangt in totaal twee onlinetrainingen:

  • Keys to your calling t.w.v. 49,-
  • Holy Grail t.w.v. 55,-

 

Met een totale waarde van 104,- tot 1 augustus september voor slechts 33,00.

 

Je doet je ziel een groot plezier met dit cadeau. Twijfel niet langer en meld je direct aan voor de Summerschool van Janosh.