Summerschool

Your spiritual path, your time

De zomervakantie staat voor de deur. Heb jij er ook zoveel zin in? Om de zomer te vieren en ons jubileumfeest feestelijk af te sluiten, ontvang je van ons een fantastische zonnige aanbieding.

Laat jezelf deze zomer vanuit je luie strandstoel heerlijk inspireren tijdens de Spiritual Summerschool van Robert Bridgeman. Je ontvangt tijdens deze Summerschool drie onlinetrainingen van Robert en als extra bonus een gratis e-book:

 • Zelfhelingsmodule van Trauma Talks t.w.v 50,-
 • Manifesteren vanuit je hart t.w.v 77,-
 • Spiritueel leven t.w.v. 59,-
 • Gratis e-book: Leef alsof het de derde week van je vakantie is.

 

Voor de totale waarde van 186,- investeer je tot 1 augustus slechts 77,00.

Hier ben ik helemaal klaar voor!

* Wegens grote vraag verlengd tot 1 september: daarna verdwijnt de actie!

Training 1: Zelfhelingsmodule

Een trauma: dat klinkt best intens. Maar ook jij hebt -net als iedereen- trauma’s opgeslagen in je lichaam. Het begrip trauma wordt in de psychologie dan ook steeds breder erkend.

Trauma’s ontstaan vaak al in de baarmoeder, maar zeker ook daarna in je jonge jaren als kind. Kleine en grote trauma’s veroorzaken (meestal) onbewust patronen en overtuigingen in je leven behoorlijk belemmeren. Als jij ziet wat trauma is en wat het veroorzaakt, gaat er een wereld voor je open.

Je snapt waarom je telkens dezelfde patronen herhaalt, ook al weet je dat ze niet goed voor je zijn.

Deze zelfhelingsmodule van Robert helpt je met krachtige protocollen door vier van de meest voorkomende trauma's heen. Dit zijn je trauma's met betrekking tot je innerlijke kind, de relatie met je ouders, vorige levens en wie je wérkelijk bent.

 

"Wow… het werk van Robert Bridgeman kende ik al. Toch ben ik nu nog dieper geraakt hoe hij het doet en wat in zo’n korte tijd magisch veel mogelijk is."

Training 2: Manifesteren vanuit je hart

Je kent het misschien wel. Je maakt plannen en je bent reuze enthousiast. Alleen na een maand of misschien twee raak je de ‘drive’ kwijt. Hoe komt dit toch?

Het kan ermee te maken hebben dat de doelen die je stelt voor jezelf vanuit je (lagere) ego komen. Je wilt ze met je mind, maar ze zijn misschien helemaal niet bedoeld voor jou. Misschien zijn ze wel ontstaan vanuit angst.

 

Weet dat jij de dagen in je leven zelf manifesteert. Als je probeert te manifesteren door je te concentreren op je lager ego -ik moet een grote auto, want anders vinden mensen mij niet geslaagd- manifesteer je feitelijk situaties vanuit die angst. Dus je manifesteert dat het nooit goed genoeg is.

Wanneer jij dagelijks vanuit je hartsverlangen manifesteert -vanuit wat je waarlijk wilt en niet vanuit je conditionering- gebeuren er magische dingen. Het leven wordt een fantastisch avontuur. Je doet waar je voor geboren bent.

Leer manifesteren vanuit je hart. In deze onlinetraining van Robert ontvang je:

 • 4 weken lang video's;
 • Podcasts;
 • Thuisopdrachten;
 • Onbeperkt toegang.

Ben je er klaar voor? Klik op de knop!

Training 3: Spiritueel leven

Wil jij graag leven vanuit een diepe verbinding met je ziel en groeien in je bewustzijn??

Hoe hoger jouw bewustzijn wordt, hoe dichter je bij je werkelijke essentie komt. En dat heb je nodig om in jouw levensflow te komen!

 

Door de training ‘Spiritueel Leven met beide benen op de grond’ ontdek jij wie jij diep van binnen bent. Je leert je ware essentie kennen en ernaar te leven.

Je krijgt toegang tot je eigen online leeromgeving met daarin 13 modules verdeeld over 6 maanden. Elke 2 weken krijg je toegang tot weer nieuwe modules. Daarnaast ontvang je extra een online meditatiecursus van 4 weken. Je houdt onbeperkt toegang tot de gehele leeromgeving.

 

“Wat zit er veel waardevolle informatie in de training. Ik kan hem zo nog een keer doen en geloof dat ik dan opnieuw heel veel ontwikkelingen doormaak.”

Bonus: E-book

Denk eens aan een van je laatste vakanties. De eerste week zit je hoofd nog vol met je werk en privé, de tweede week begin je al lekker bij te komen en de derde week kom je volledig in een heerlijke ontspanning.

Je leeft helemaal in het moment, kunt genieten van simpelweg zitten en rustig een boek lezen. Dingen die je normaal raken kunnen je niet veel meer schelen. Je bent ontspannen, oordeelvrij en aardig en geniet intens van het leven. De enige angst die je kent is de angst straks weer naar huis te moeten en weer aan het werk te gaan.

Herkenbaar? In dit gratis e-book ontvang je 13 strategieën om ervoor te zorgen dat je vaker leeft alsof het de derde week van je vakantie is!

Meet Robert

Robert Bridgeman, traumaspecialist, healer, auteur en documentairemaker, heeft bij 35 spiritueel leraren, verspreid over de hele wereld, onderzoek gedaan naar technieken die leiden tot een authentiek, licht leven. De kennis die hij heeft opgedaan ligt nu voor jou voor het oprapen.

Robert heeft meer dan 4500 mensen geholpen om hun hardnekkige blokkades te doorbreken. Blokkades die in de weg staan van een authentiek, lichter leven. Duizenden mensen zijn begeleid in hun proces om angsten en onzekerheden voorgoed te transformeren. Naar licht en liefde. Naar kracht.

Robert gelooft in the good of all. Hoe meer mensen zich afstemmen op het oneindige veld van overvloed en liefde, hoe beter het gaat met de wereld. We zijn allemaal verbonden.

Wil jij ook je onzekerheden transformeren en in je zelfvertrouwen stappen? Aarzel dan niet en meld je nu aan! Leer waar je transformatie begint.

Volg je hart en je zelfvertrouwen neemt toe

Jij ontvangt in totaal drie online trainingen met als extra bonus een gratis e-book:

 • Zelfhelingsmodule van Trauma Talks t.w.v 50,-
 • Manifesteren vanuit je hart t.w.v 77,-
 • Spiritueel leven t.w.v. 59,-
 • Gratis e-book: Leef alsof het de laatste dag van je vakantie

 

Voor de totale waarde van 186,- investeer je nu slechts 77,00.

 

Twijfel niet langer en meld je direct aan voor de Summerschool van Robert! Wegens succes en grote vraag is deze actie verlengd tot 1 september. Wees er snel bij!

Sign me up!