Table Talk

Lichter Leven Opleiding

Ben je coach, trainer, psycholoog of begeleid je mensen op andere wijze? En ben je continu op zoek naar verdiepende of verbredende methodieken om je cliënten doorlopend effectiever te begeleiden?

Tijdens de Lichter Leven opleiding leer jij een beproefd coachmodel om je cliënt tijdens tien inspirerende sessies holistisch te begeleiden naar een lichter leven.

De founder van deze opleiding, Robert Bridgeman, baseerde de methodiek op basis van traditionele, Oosterse bewustzijnsmethodieken en moderne, Westerse hersenwetenschappen.

Met de bevlogen opleidingstrainers, Sandra en Martine, gaat Robert in gesprek met twee professionals die de opleiding hebben gevolgd en succesvol hebben geïntegreerd in hun praktijk.

Jij weet na afloop van het webinar wat de basis is van deze beproefde methodiek, hoe deze opleiding in zijn werk gaat én van het je oplevert als professional.

Wil jij alles weten over het Lichter Leven Programma? Klik op de knop en schrijf je in voor de gratis Table Talk.

14 december 2022, 20:00 uur

Ja, ik schrijf me in!

*Lukt het niet om erbij te zijn? Meld je alsnog aan: je ontvangt een replay!

De Lichter Leven methodiek van de Bridgeman Academy is gebaseerd op oude (Oosterse) wijsheden en moderne, Westerse wetenschappen.

Inmiddels zijn er honderden Bridgeman Lichter Leven Coaches die tezamen duizenden mensen succesvol hebben begeleid naar een Lichter Leven.

Je begeleidt met deze methode je cliënt op fysiek, maar ook mentaal, emotioneel én spiritueel niveau. Daardoor is de transformatie die de cliënt ondergaat stevig verankerd en duurzaam.

Je ontvangt tijdens de opleiding een uitgebreide werkwijze waarin je precies leert welke stappen je doorloopt met je cliënten tijdens de sessies. Daarbij wordt je doorlopend begeleid door bevlogen trainers Martine en Sandra.

Na afloop van de opleiding ben je gecertificeerd en heb je alle tools in handen om dit beproefde pakket direct aan te bieden.

 

Klik op de knop en meld je aan voor de gratis Table Talk.

Dit levert de Table Talk jou op

Wanneer jij je gratis inschrijft voor de Table Talk ontvang je het volgende:

  • Inzicht in hoe jij je verdiept als coach/psycholoog/trainer door holistisch te werken;
  • Inzicht en voorbeelden van de grandioze resultaten van het programma;
  • Kennis over coaching op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak;
  • Een helder beeld van waar jij je naartoe wilt bewegen als coach/trainer: of je dit beroep nu al praktiseert, of niet;
  • De ervaring van de professionals die je voor zijn gegaan en de methodiek succesvol aanbieden;
  • De mogelijkheid om al jouw vragen over het Lichter Leven Programma aan de deelnemers te stellen.

RECENSIES VAN LICHTER LEVEN COACHES

‘Ik ken geen ander coach-opleidingstraject dat zo’n volledig pallet beslaat om mensen werkelijk te helpen: van blokkades en trauma’s laten smelten, je ware passie en talenten ontdekken tot en met gelukkig leven en succesvol werken.’

‘Het ervaren van de effecten bij de cliënten is dankbaar en leerzaam. De noodzaak van praktijkervaring opdoen in diverse sessies geeft inzicht in hoe je als coach de juiste weg bewandelt met de cliënt samen, op het goede moment bijstuurt en stimuleert. Het doornemen van de structuur van het Lichter Leven Programma en vervolgens daadwerkelijk met cliënten dit programma beleven heeft mij geleerd dat de onderdelen zeer goed op elkaar afgestemd zijn en de stappen elkaar logisch, dynamisch en succesvol opvolgen’

 

Meld je nu gratis aan en ervaar zelf of dit de kans is om je op de voor jou beste manier te ontwikkelen. Klik op de knop.

Uitleg Oceaanmodel

In de onderstaande video legt Robert kort het Oceaanmodel uit. Dit is een van de belangrijke modellen die je leert tijdens de opleiding.

De Trainers

Martine de Bruijn

Het is Martine's missie om mensen te laten stralen en genieten van het leven. Dit is niet altijd vanzelfsprekend als je vastzit in innerlijke patronen en maatschappelijke systemen. Uit eigen ervaring weet Martine dat je deze patronen kunt keren. Martine is geschoold en getraind in NLP, Transformatief Coaching, Mystery school, Energie Led Facilitation Training, de Weg van het Wiel-jaartraining, mBraining, mindfulness, yoga en meditatie. Vanuit haar eigen praktijk begeleidt ze mensen zowel individueel als in groepsverband. Martine faciliteert al jaren het Lichter Leven programma en transformatiesessies.

Sandra Baaijens

Sandra heeft zich de afgelopen jaren verdiept en bekwaamd in diverse disciplines om haar missie zo goed mogelijk te kunnen volbrengen: de ontwikkeling van haar cliënten en cursisten naar hun eigen essentie. Master Your Joy is haar motto daarbij: authentieke levensvreugde als oerkracht. Haar eigen ‘awakening’ was haar burn-out: het opende haar ogen en liet haar zien dat de enige uitweg de weg naar binnen is. Naast Hatha Yoga-teacher bij Pure Yoga, heeft ze binnen Bridgeman de MBE, de Mystery School en de Transformatie Coach opleidingen gedaan. Haar cliënten volgen in haar praktijk het Lichter Leven programma, workshops over Innerlijke Kind-healing en uiteraard intuïtieve transformatie-sessies.

Ik schrijf me in

Praktische informatie

Dit is je kans om meer kennis op te doen over bewustzijnstechnieken en coaching op holistische wijze. Hoe je op praktische manier duurzame verandering faciliteert bij jouw gewenste cliënten. Schrijf je in, ook als je er niet bij kunt zijn: je ontvangt een replay.

Investering: GRATIS
Waar: Online
Wanneer: 14 december 2022

Tijd: 20:00 - 21:30

Replay: Ja

Klik op de knop

Ik ben erbij!